New Jersey – Columbus 1:2 (0:2 po s.n.) | Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Ottawa 5:4 (2:0 po s.n.)
Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 1:0 (kon.) | Colorado – Detroit 4:3 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:3 (kon.)
Los Angeles – Montreal 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Středa 06.03.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Střídačka Arizony si vzala challenge kvůli údajnému ofsajdu. A ten skutečně byl, neboť Henrique měl brusli zadní nohy ve vzduchu.
     
    58:22
    Obrovská chyba Hinostrozy ve středním pásmu darovala Kačerům velkou šanci. Henrique trefil jenom tyč prázdné branky, nicméně tu po přihrávce od Getzlafa trefil Rickard Rakell.
     
    56:00
    Asi poslední šance pro Arizonu, jak s tímto mačem ještě něco udělat. Za podražení Maria Kempeho bude sedět Adam Henrique.
    51:15 Troy TERRY - 1:3
     
    51:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kojoti jsou potrestaní za svou velkou nedisciplinovanost a tento nevydařený zápas zřejmě prohrají! Domácí měli nevyužili žádnou z několika šancí na vyhození. Dostali se pod velký tlak a ten byl završen přihrávkou Silfverberga do pravého kruhu, odkud TROY TERRY vypálil na zadní tyč. Kuemper si na puk pravou rukou jen lehce sáhl a čtvrtému gólu Ducks nezabránil. Asistence: Jakob Silfverberg.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Mario Kempe – 2 min., sekání).
    43:46 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    43:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kaliforňané využívají přesilovou hru a opět vedou! Rakell dostal od Fowlera přihrávku na vrcholek levého kruhu. Kuemper by jeho střelu stoprocentně zastavil, kdyby kotouč před brankovištěm netečoval ADAM HENRIQUE a neposlal ho k levé tyči. Assitence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
     
    42:36
    Rickard Rakell vyjížděl s pukem z obranného pásma, přičemž byl jednoznačně podražen hokejkou Lawsona Crouse. Čtvrtá přesilovka pro Ducks!
     
    39:50
    Na trestnou lavici usedá hostující útočník Sam Steel, který za Millerovým brankovištěm zahákoval Maria Kempeho.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Daniel Sprong.
     
    26:58
    Zbytečné vyloučení v útočném pásmu od Coyotes. Úplně volný Alex Goligoski si sjížděl do mezikruží, zatímco hlavní sudí odpískal Alexi Galchenyukovi nedovolené bránění.
    18:32 Lawson CROUSE - 1:1
     
    18:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru první třetiny vyrovnávají na 1:1! Connauton ve středním pásmu rozehrál na Archibalda, který u vrcholku pravého kruhu nakrátko přihrál LAWSONU CROUSEOVI a ten zamířil přesně nad Millerovo rameno do pravého horního rohu. Asistence: Josh Archibald, Kevin Connauton.
     
    12:02
    Henrique vyhrál buly na Mansona, jehož vyhození přes celé hřiště skončilo až v ochranné síti za brankou Kuempera. Je z toho dlouhatánská přesilovka pět na tři!
     
    11:56
    Ryan Kesler si v boji u hrazení neodpustil několik krosčeků do zad Galchenyuka a také Arizona si poprvé zahraje v početní výhodě.
     
    07:46
    Nechybělo mnoho a hosté vedli už o dva góly! Zabránila tomu až branková konstrukce, kterou střelou zápěstím trefil Adam Henrique.
     
    07:34
    Druhá přesilovka pro Anaheim! Josh Archibald nedovoleně narazil na mantinel Brendana Guhlea.
    03:52 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    03:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hned první střela na branku končí hostujícím gólem! Lindholm přihrál podél modré čáry na Rakella, jehož střelu v předbrankovém prostoru lehce tečoval JAKOB SILFVERBERG a Darcy Kuemper už nestihl zareagovat. Asistence: Rickard Rakell, Hampus Lindholm.
     
    00:59
    Brad Richardson se v oslabení dostal do úníku a trefil tyč za již překonaným brankářem Millerem!
     
    00:35
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Conor Garland.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. Crouse (J. Archibald, Connauton) – 4. Silfverberg (Rakell, H. Lindholm), 44. Henrique (Rakell, Fowler), 52. Terry (Silfverberg)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Demers, Connauton – Keller, Cousins, Galchenyuk – Pánik, Richardson (A), Hinostroza – J. Archibald, Dvorak, Crouse – Garland, Kempe, Fischer.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Manson (A), H. Lindholm, Fowler, Guhle, Holzer, Jaycob Megna – Perry (A), Getzlaf (C), K. Roy – Silfverberg, Henrique, Rakell – Rowney, Kesler, Jones – Terry, Steel, Sprong.

    Rozhodčí: Hanson, Hebert – Knorr, Cherrey

    Diváci: 11 305
    bahis siteleri