SHKM Hodonín – Uh.Ostroh 5:2 (kon.) | Boskovice – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Veselí nLuž. – Hluboká n.V. 5:4 (kon.)
Strakonice – HC Vajgar 2:3 (po pr.)
konec
SHKM Baník Hodonín
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HOKEJ Uherský Ostroh
Pátek 08.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj • Semifinále
Partner:
     
    Další zápas semifinálové série mezi Hodonínem a Uherským Ostrohem se odehraje v neděli. Do té doby vám přeji pěkný víkend. Na počtenou! (20:23:29)
     
    Drtiči nakonec vítězí, v sérii vedou 2:0 a získávají mečbol! Ve třetí třetině zahrozil Zbyněk Žabčík, když ve 49. minutě snížil na 3:2. Drtiči pak ale přidali dva góly, o které se postaral Tom Polák a domácí tak po zásluze vítězí!
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Drtiči ještě zavezli puk z vlastního pásma do středního, Ostroh jim ho vrátil zpět a domácí už jen odpočítávají poslední vteřinky zápasu.
     
    59:25
    Hosté mají puk za vlastní bránou a střídají.
     
    59:01
    Lukáš Zalubil nastřelil vyrážečku Zdenka Kotvana.
     
    58:36
    Valúch musel řešit Sajdlovu střelu.
     
    58:16
    Jakub Zalubil bekhendem trefil Kotvana do masky.
     
    57:53
    Janás podržel puk v útočném pásmu tak, aby se jej nezmocnil soupeř.
     
    57:31
    Hraje se v útočném pásmu Hodonína.
     
    57:03
    Po potyčce před domácí bránou je vyloučen Kamil Rýpar (HOM) za hrubost a Marek Rauš (UOS) za sekání.
     
    56:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Necelé tři a půl minuty před koncem třetí třetiny odskakuje Hodonín svému soupeří na rozdíl tří branek! Peš ustál souboj u pravého mantinelu, zpoza brány pak nahrával Tomimu mezi kruhy a jeho střelu vyrazil Valúch na hůl TOMA POLÁKA, který pouze dorazil puk do prázdné brány. Tenhle puk neměl hostující golman šanci chytit! Asistence: Jakub Tomi, Petr Peš.
     
    56:13
    Filip Stránský se ujal puku, vyvezl jej do pásma a předložil Stuchlíkovi. Tomu přihrávka šla na brusle, nakonec dokázal puk ještě nacentrovat před brankoviště a tam jej získal Kotvan.
     
    55:44
    Machálek je zpět na ledě, domácí celek však útočí.
     
    55:22
    Hra je přerušena pro vyhození puku mimo hřiště. Rozhodčí se po krátké poradě navíc rozhodli vyloučit hostujícího hráče za zdržování hry. Viníkem je Lukáš Zalubil (UOS) a domácí hrají 18 vteřin 5 na 3!
     
    54:55
    Ostroh nedává znát, že hraje ve čtyřech! Právě naopak! V útočném pásmu zavařil obraně Hodonína a jeden z hostů nebezpečně vystřelil, do střely se ale vrhli dva domácí hráči a zastavili puk.
     
    53:58
    Ale pozor, ve vlastním oslabení se Mika s Vilémem Galuškou hnali do útoku. Celou akci zastavuje hra vysokou holí.
     
    53:40
    Hodně dlouho měli domácí hráči výhodu a hráli s pukem ve vlastním pásmu. Drtičům tohle hodně pomohlo, šetří čas a nikam se hnát nepotřebují. Ostroh se nakonec zmocnil puku a na trestnou je vykázán na dvě minuty Jan Machálek (UOS) za vysokou hůl.
     
    52:27
    Zdenko Kotvan si připisuje další veledůležitý zákrok! Uherský Ostroh zařadil vyšší rychlostní stupeň!

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Sajdl (Směřička, Kučera), 18. Peš (Tomi), 32. Peš (Černohous), 52. Polák (Janás), 57. Polák (Tomi, Peš) – 23. Vilém Galuška (Mika, Žabčík), 49. Žabčík (Stránský)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Lidák, Polesný, Směřička, Veselský, Rýpar, Crlík, Výmola – Tomi, Peš (A), Janás – Jajcay, Sajdl, Kučera (C) – Venclík, Polák, Chalupa – Lindner, Černohous
    HOKEJ Uherský Ostroh: Valúch (Lekeš) – Stuchlík, Maršálek, Vaněk, Andrýsek, Žabčík, Rauš D., Nevídal – Zalubil L., Zalubil J., Beneš, Galuška V., Hendrych, Stránský, Rauš M., Machálek, Flora Petr, Mika, Galuška L., Flora Pavel

    Rozhodčí: Brzobohatý, Reich – Bernard, Procházka
    thejrc.org