San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Tampa – Detroit 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 2:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:2 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Edmonton – Toronto 2:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 4:2 (kon.) | Nashville – Carolina 3:5 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 2:6 (kon.) | Florida – Detroit 6:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Neděle 10.03.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Málem jsme byli svědky gólu z hole brankáře! Domingue byl blízko, aby svůj skvělý výkon korunoval vstřelenou brankou, nicméně při svém pokusu prázdnou klec Red Wings minul.
    59:04 Anthony MANTHA - 3:2
     
    59:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Naděje pro hosty! ANTHONY MANTHA od modré využil toho, že Domingue měl zakrytý výhled a nenápadnou střelou snížil na 2:3. Asistence: Niklas Kronwall, Filip Hronek
     
    58:52
    Zadina z první netrefil bránu, nicméně puk se odrazil k Fransu Nielsenovi, který mířil jen do tyčky.
     
    57:48
    Detroit to zkouší v šesti!
     
    54:54
    Dost možná jeden z nejdůležitějších zákroků večera. Louis Domingue se rychle přesunul ke své pravé tyči a nedovolil Athanasiovi rozvlnit síť.
    53:53 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    53:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Johnson vyhrál vhazování na Sergačjova, který přenechal svému krajanovi a to byla správná volba, jelikož tím krajanem byl NIKITA KUČEROV. Ruská šestaosmdesátka napřáhla na vrcholu pravého kruhu a ráznou bombou propálila vše, co ji stálo v cestě – 3:1. Asistence: Michail Sergačjov, Tyler Johnson
     
    53:26
    Krádež za bílého dne! Jonathan Bernier ukradl Cirellimu gól svou mrštnou lapačkou a nadále drží šance Detroitu nad vodou.
     
    52:27
    Palát se velmi šikovně obtočil kolem soupeře a z ostrého úhlu vyzkoušel Berniera. Za jeho zády neskončil ani další pokus, který měl na svědomí Jan Rutta.
     
    51:26
    Navíc ještě musí Detroit odolávat tlaku soupeře. Cedric Paquette se dostal k dorážce a Bernier musel vytáhnout neskutečný zákrok vyrážečkou. Následně si kanadský brankář pohlídal také Černákův pokus.
     
    50:15
    Toto nebyl vůbec jednoduchý zásah. Tyler Bertuzzi se pořádně opřel do puku a dělovka z levého kruhu dala Domingueovi pořádně zabrat.
     
    49:10
    Stamkos pokořil Jonathana Berniera, ovšem trenér Detroitu Jeff Blashill zažádal o přezkoumání na videu, kde se potvrdilo, že celé akci předcházel ofsajd! Skóre je tak stále 2:1 pro Tampu.
     
    45:47
    Fenomenální Bernier! Killorn posunul na volného Gourdea, který nedokázal ani první střelu, ani následující dvě dorážky přetavit v gól.
     
    44:09
    Justin Abdelkader (DET) oslabuje své mužstvo. Americký forvard inkasuje dvě minuty za sekání proti Victoru Hedmanovi.
     
    41:15
    Situace 2 na 1. Bertuzzi vybídl Manthu, jenže ten šanci doslova zahodil a minul prostor mezi třemi tyčemi.
    39:56 Thomas VANEK - 2:1
     
    39:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Niklas Kronwall nastřelil puk přímo do prostoru, kde stál THOMAS VANEK. Rakouský útočník nastavil svou hokejku tak šikovně, že dokázal přesně nasměrovat střelu svého spoluhráče za záda bezmocného Dominguea a těsně před koncem druhé části dává kontaktní branku. Druhá asistence je navíc připsána Filipu Zadinovi. Asistence: Niklas Kronwall, Filip Zadina
     
    37:58
    Přeci jen lze něco domácím vytknout – disciplína. Další vyloučení na straně Bolts, za podražení je odeslán na trestnou lavici Victor Hedman (TBL).
     
    36:59
    Callahan zahodil tutovku, když na něj zívala zcela odkrytá klec, ovšem útočník se čtyřiadvacítkou na zádech netrefil kotouč vůbec ideálně.
     
    33:05
    A zase on. Domácí brankář nejprve lapil Zadinovu střelu švihem, ještě lepší zákrok pak vytáhl proti dorážce Vaneka z bezprostřední blízkosti branky.
     
    32:07
    Vysoká hůl v obličeji Filipa Zadiny, který jasně dává najevo, že cítí bolest. Trestnou lavici za tento přestupek navštíví Mathieu Joseph (TBL).
     
    30:34
    Věřte, opravdu hrají v oslabení! Tampa získala puk a na konci protiútoku stál Ryan McDonagh, jenž si sjel až k levému kruhu a připsal si další střelecký pokus.
     
    29:51
    Victor Hedman (TBL) podrazil pronikajícího protihráče a putuje na trestnou lavici.
     
    27:32
    Mathieu Joseph přebruslil všechny protihráče, dostal se ke kotouči a z levého křídla zkoušel svižnou střelou skórovat, avšak narazil jen na připravený pravý beton kanadského maskovaného muže ve službách Detroitu.
     
    24:33
    Možnost navýšit náskok mají Lightning, Danny DeKeyser (DET) je vyloučen za držení.
     
    23:21
    Pohledná kombinace! Stamkos přenechal Palátovi, který posunul směrem k pravému kruhu na Millera a Bernier musel vytáhnout nelehký zákrok.
     
    22:20
    Kučerov z pravého křídla dobré střelecké pozici příležitost nedokázal zužitkovat.
     
    19:52
    Stamkos (TBL) se pošťuchoval s Abdelkaderem (DET), oba kohouty pak museli od sebe odtrhnout rozhodčí. Oba útočníci navíc inkasují dvě minuty za hrubost.
     
    19:32
    Alex Killorn (TBL) si u mantinelu nedovoleně přidržel českého beka Filipa Hronka a bude si muset odkroutit dvě minuty na lavici hanby za držení.
    11:56 Nikita KUČEROV - 2:0
     
    11:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ostrostřelec udeřil! Brayden Point společně s Victorem Hedmanem vybojovali za hostující svatyní kotouč a první jmenovaný ho poslal před bránu na NIKITU KUČEROVA, který naprosto nehlídaný nedal Bernierovi šanci. Asistence: Brayden Point, Victor Hedman
     
    08:31
    Victor Hedman svou střelou zvedl ze sedadel takřka celou Amaile Arenu, rozhodčí Wes McCauley však viděl dobře, že puk nepřekonal brankovou čáru, pokračuje se tedy za stavu 1:0.
     
    07:30
    Glendening se dostal ke šťastně odraženému touši, Domingue ale stihl zareagovat včas a střelu vyráží.
     
    04:10
    Síly se na obou stranách vyrovnají, za hákování jde pykat Steven Stamkos (TBL).
     
    03:28
    Helm (DET) nabízí Tampě první přesilovou hry, je totiž vyloučen za podražení.
    03:06 Ryan MCDONAGH - 1:0
     
    03:06
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je něco! RYAN MCDONAGH nahazoval od modré a díky teči jedné z bruslí před bránou skončil puk za zády zmateného Berniera! Asistence: Erik Černák, Anthony Cirelli

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 4. McDonagh (Černák, Cirelli), 12. Kučerov (B. Point, Hedman), 54. Kučerov (Sergačjov, T. Johnson) – 40. Vanek (Kronwall, Zadina), 60. Mantha (Kronwall, Hronek)


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Sergačjov, Hedman (A), Černák, McDonagh, Rutta, Coburn – Palát, Stamkos (C), J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Gourde, Paquette, Callahan (A).
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – DeKeyser, Hronek, Kronwall (A), Ericsson, Daley, Witkowski – Bertuzzi, Athanasiou, Mantha – Vanek (A), Nielsen, Zadina (A) – Abdelkader, Glendening, Helm – Ehn, J. de La Rose, Rasmussen.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Tim Peel – Devin Berg, Libor Suchánek
    bahis siteleri