Florida – Detroit 6:1 (kon.) | Washington – Winnipeg 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:2 (kon.)
Calgary – Vegas 6:3 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Vegas Golden Knights
Pondělí 11.03.2019, 02:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Matthew TKACHUK - 6:3
     
    57:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK si najel na přihrávku Michaela Frolíka ze středového kruhu a od boxu časoměřičů zamířil střelou zápěstím pod horní tyč prázdné brány! Asistence: Michael Frolík.
     
    56:59
    Malcolm Subban zůstal na střídačce a Vegas vyvolalo u pravé tyče obrovský závar, David Rittich mu ale dokázal odolat a puk zmrazit!
    55:43 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    55:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK si v pravém kruhu najel na skvělou přihrávku Mikaela Backlunda přes šířku útočného pásma a zametl puk do prázdné sítě! Asistence: Mikael Backlund a Michael Frolík.
     
    54:11
    Elias Lindholm se ocitl v mezikruží ve velké šanci, jenže zamířil pouze do hrudi klečícího Malcolma Subbana! Těsně předtím měl šanci také Sean Monahan, který u levé tyče vystřelil po přihrávce zpoza brány, a puk těsně minul vzdálenější roh.
     
    51:30
    Max Pacioretty si najel v mezikruží na zpětnou přihrávku Marka Stonea z pravého kruhu a střelou zápěstím se snažil zamířit do odkryté brány, David Rittich se ale včas přesunul a nadvakrát puk zastavil! Flames stále vedou.
     
    40:00
    Malcolm Subban neusnesl, že se nejednalo o nedovolené bránění brankáře a za slovní napadení rozhodčího byl vyloučen za nesportovní chování.
    39:38 Mikael BACKLUND - 4:3
     
    39:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rasmus Andersson na levém křídle vypálil bez přípravy po přihrávce podél modré čáry a clonící MIKAEL BACKLUND skvělou tečí sklepl kotouč pod lapačku Malcolma Subbana! Flames vedou! Asistence: Rasmus Andersson a Austin Czarnik.
     
    37:50
    Jon Merrill byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Flames si v závěru třetiny zahrají první přesilovou hru.
     
    28:35
    Mark Jankowski se ocitl před bránou ve velké šanci, Malcolm Subban ale skvěle zasáhl pravým betonem a jeho střelu zápěstím úspěšně vyrazil!
    26:53 Mark Stone nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    26:53
    Mark Stone napřáhl v pravém kruhu k nádherné střele, která se od horní tyče odrazila do hry!
     
    26:02
    Jonathan Marchessault se na pravém křídle řítil sám na bránu a mohl otočit skóre ve prospěch Vegas, na přední tyči poté ale brankáře Davida Ritticha překonat nedokázal! Flames poslední útok Golden Knights neunesli a za svou bránou vyvolali potyčku. Následuje komerční přestávka.
    24:25 Malcolm Subban ukradl gól Johnnymu Gaudreauovi!

     
    24:25
    Další velkou šanci měl Johnny Gaudreau, jenže u pravé tyče ztroskotal na lapačce Malcolma Subbana, který v rychlém sledu předvedl dva skvělé zákroky a podržel Vegas nad vodou!
     
    24:13
    Garnett Hathaway mohl udeřit u levé tyče, jenže Malcolm Subban ho na brankové čáře vychytal!
     
    22:00
    Sam Bennett dostal dvě minuty za krosček, stejně jako na opačné straně Colin Miller, k tomu ale ještě dvě minuty za hrubost. Vegas si zahraje přesilovku.
    21:20 Mark STONE - 3:3
     
    21:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Paul Stastny u levé tyče v rychlosti poslal puk pod sebe a MARK STONE z blízkosti propálil Davida Ritticha mezi betony! Během pouhých 59 sekund je vyrovnáno! Ofenzivní smršť Vegas – 3:3. Asistence: Paul Stastny a Max Pacioretty.
    20:21 Reilly SMITH - 3:2
     
    20:21
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si najel na vzdálenější levé tyči na přihrávku Williama Karlssona z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a bekhendem zasunul puk mezi betony roztaženého Davida Ritticha! Asistence: William Karlsson a Shea Theodore.
    18:58 Matthew TKACHUK - 3:1
     
    18:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Michael Frolík podél střídaček rychle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a MATTHEW TKACHUK po jeho přihrávce z pravého kruhu skóroval na vzdálenější levé tyči pod horní tyč odkryté sítě – 3:1! Asistence: Michael Frolík a Mark Giordano.
     
    17:49
    Johnny Gaudreau se ocitl v mezikruží ve velké šanci a mířil do levého horního rohu brány, Malcolm Subban ale s problémy puk vyrazil!
    14:40 Brandon PIRRI - 2:1
     
    14:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Alex Tuch si rychle přikopl puk bruslí a parádní přihrávkou zpoza brány poté našel BRANDONA PIRRIHO, který u levé tyče z blízkosti zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Je sníženo. Asistence: Alex Tuch a Cody Eakin.
     
    13:05
    Reilly Smith vystřelil u levé tyče bekhendem a David Rittich na brankové čáře puk vyrazil!
     
    12:06
    Sam Bennett v levém rohu útočného pásma Flames zasáhl vysokou holí do zubů Braydena McNabba a Golden Knights si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    07:37 Mikael BACKLUND - 2:0
     
    07:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND po přihrávce Michaela Frolíka od střídaček rychle vystřelil zápěstím na modré čáře a jeho táhlá střela zamířila nad vyrážečkou Malcolma Subbana do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Flames vedou rychle 2:0! Asistence: Michael Frolík a Matthew Tkachuk.
    02:40 Andrew MANGIAPANE - 1:0
     
    02:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    ANDREW MANGIAPANE se po přihrávce Garnetta Hathawaye od střídaček řítil sám na bránu a u levé tyče poslal puk forhendem do sítě! Flames udeřili jako první a vedou nad Golden Knights. Asistence: Garnett Hathaway a Travis Hamonic.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Mangiapane (Hathaway, Hamonic), 8. Backlund (Frolík, Tkachuk), 19. Tkachuk (Frolík, Giordano), 40. Backlund (R. Andersson, Czarnik), 56. Tkachuk (Backlund, Frolík), 58. Tkachuk (Frolík) – 15. Pirri (Tuch, Eakin), 21. R. Smith (W. Karlsson, Theodore), 22. Mark Stone (Stastny, Pacioretty)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Fantenberg, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk, Backlund (A), Frolík – S. Bennett, Jankowski, Czarnik – Mangiapane, D. Ryan, Hathaway. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, Engelland (A), McNabb, Theodore, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Pirri, Eakin, Tuch – Carpenter, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Justin StPierre. Čároví: Brian Mach, Matt MacPherson

    Diváci: 19086
    bahis siteleri