Old Boys Dukla – Soo Greyhounds 11:6 (kon.)
konec
Old Boys Dukla
11:6 (3:1, 4:2, 4:3)
Old Boys GreyHounds
Pondělí 11.03.2019, 17:40 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přátelský zápas veteránů
Partner:
     
    S konstatováním, že hráči obou týmů ještě rozdají pár fotografií, autogramů a poté již bude následovat s těmito akcemi neodmyslitelně spjatý společenský program, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:11:27)
     
    Z dnešního přenosu přátelského veteránského utkání mezi Old Boys HC Dukla Jihlava a Old Boys GreyHound je to vše. Dukla porazila kanadský tým z provincie Ontario jasně 11:6, ale v tomto ohledu je výsledek až na druhém místě. Mnohem podstatnější je, že se všichni dobře bavili, a tak to má u veteránských přáteláčků být!
     
    Pokud si tipujete, že rybičky rozjel jako první Oldřich Válek, tak se nemýlíte. Tohoto jihlavského borce totiž fanoušci milují a on miluje je. Z tribun se nyní ozývá skandování jeho jména!
     
    Dojde i na rybičky? Uvidíme, ale i tento pokřik nyní slyšíme z tribun. Tak pojďte borci, ale v nadsázce bacha na nějaké to zranění!
     
    Old Boys GreyHounds nyní rozjíždí děkovačku pro zhruba 350 diváků, kteří dnes na zimní stadion dorazili.
     
    Zápas je u konce, Old Boys HC Dukla Jihlava se radují z jasného vítězství 11:6. Nyní samozřejmě musí nasledovat společné focení obou mančaftů, jak jihlavských Old Boys, legend a přátelů, kteří tvořili červenožlutý tým, tak Old Boys GreyHounds, party amatérských hokejových nadšenců, jenž cestuje po světě a baví se hokejem.
     
    Konec zápasu.
     
    44:52
    Hosté ještě šli do situace dva na dva, ale nezbedný kotouč uskočil Patu Antonuccimu od hokejky.
     
    44:34
    Paul Neufeld vyváží puk zpoza branky s cílem ještě lehce korigovat výsledek, ale byl svými spoluhráči značně nepochopen.
     
    44:05
    Postavení jihlavského hráče v brankovišti GreyHounds.
     
    44:01
    Že bychom tady měli nějaký náznak strkanice, která k přátelskému utkání "fingovaně" patří? Zatím nikoliv.
     
    43:31
    Steve Knecht si střelu mezi betony pohlídal Jiří "Cihlička" Cihlář tak hattrick nezkompletoval.
     
    43:31
    Bylo nařízeno trestné střílení pro Old Boys Dukly.
     
    43:19
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Dneska se bude čepovat pořádně vychlazená jedenáctka. Tedy zatím, ještě je ve hře třeba dvanáctečka. Ale zatím se jihlavský brankostroj zastavil na čísle 11, když JIŘÍ POUKAR úspěšně operoval na předbrakovém prostoru a doklepl do sítě střelu Kastnera. Asistence: Milan Kastner.
     
    43:15
    Michal Kaprálek vycestoval až za levý kruh, ale byl u puku dříve než kanadský hráč a odpálil kotouč dopředu.
     
    43:00
    Do konce zápasu zbývají tři minuty.
     
    42:15
    El Obro zkusil kličku k levé tyčce, ale Steve Knecht tam vytasil svůj beton. A vzápětí dostává od Oldy Válka poplácání ve znamení uznání.
     
    42:15
    Olda Válek byl podražen a pojede trestné střílení na kompletaci hattricku.
     
    40:46
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    Další gól veteránů z ontarijské provincie. DEREK ELLARD se dnes podruhé zapisuje mezi střelce, když se prosadil ránou z kruhů. Asistence: Kent Morray. Mike Jukes.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Cihlář (Kastner, Ščerban), 12. Máca (TS), 12. Poukar (Válek, Cihlář), 21. Poukar (Ščerban, Válek), 26. Holub (Máca, Vantuch), 27. Válek (Cihlář, Poukar), 28. Sapík (Cihlář, Máca), 34. Válek (Sapík, Kastner), 37. Cihlář (Sapík), 39. Ščerban (Válek, Poukar), 44. Poukar (Kastner) – 14. Ellard, 25. Montgomery (Neufeld), 28. Runsby (D. Montgomery, Montgomery), 39. Neufeld (Montgomery), 41. Jukes (MacLeod, Woods), 41. Ellard (Morray, Jukes)


    Old Boys Dukla: Maláč, Kaprálek – Horáček, Benák, Ščerban, R. Kaňkovský, Sapík, Cihlář – Válek, Schrek, Poukar, Kadlec, Kastner, Gric, Vantuch Máca, Holub. Trenéři a realizační tým: Neveselý, Svoboda, Micka a Chalupa
    Old Boys GreyHounds: Knecht, Currie – Morray, Woods, Kennedy, Runsby, Marchand, Smith – Kirby, Jukes, D. Montgomery, Antonucci, M. Montgomery, Neufeld, MacLeod.

    Rozhodčí: Mejzlík – Guth, Rittich
    thejrc.org