Arménie – Finsko 0:2 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 3:3 (kon.)
Malta – Španělsko 0:2 (kon.) | Norsko – Švédsko 3:3 (kon.) | Rumunsko – Faerské ostrovy 4:1 (kon.)
Bosna – Řecko 2:2 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.)
konec
Norsko
3:3 (1:0)
Švédsko
Úterý 26.03.2019, 20:45 • Ullevaal Stadion, Oslo • Kvalifikace ME • Skupina F
Předzápasové kurzy
    90+7. Ola KAMARA - 3:3
     
    90+7
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprosto epická koncovka už tak skvělého zápasu! Zatímco mnozí norští fanoušci už odešli, tak Martin Ödegaard kopl rohový kop přesně na střídajícího OLA KAMARU, jenž nechytatelným koníčkem uklidil svou hlavičku k pravé tyči.
    90+1. Robin QUAISON - 2:3
     
    90+1
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na začátku nastaveného času hosté kompletují famózní obrat z 0:2 na 3:2! Isak roztáhl hru doprava na Viktora Claessona, který ošálil Aleesamiho a prudce odcentroval na ROBINA QUAISONA, od jehož nohy se míč odrazil k pravé tyči bezmocného gólmana.
    87. Robin QUAISON - 2:2
     
    87
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Muži ve žlutém naprosto zaslouženě vyrovnávají na 2:2! Claesson vběhl do otevřeného prostoru před pokutovým územím, kde přenechal míč ROBINU QUAISONOVI. Ten vypálil z dvaceti metrů a díky výrazné teči Nordtveita uklidil balón mimo dosah brankáře Jarsteina.
    71. Viktor CLAESSON - 2:1
     
    71
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skandinávské derby má novou zápletku! Míč si na penaltový puntík postavil Granqvist, kterého Jarstein vychytal, avšak na bezprostřední dorážku VIKTORA CLAESSONA už neměl žádný nárok.
    59. Joshua KING - 2:0
     
    59
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně kruté pro Švédy, kteří všemožně útočí, ale sami už podruhé inkasují! JOSHUA KING u středového kruhu překvapil Ekdala a založil protiútok. Přes Ödegaarda a centrujícího Henriksena se k němu míč vrátil a Robin Olsen si s prudkou hlavičkou neporadil.
    41. Björn Maars Johnsen - 1:0
     
    41
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se v jednačtyřicáté minutě dostávají do vedení! Henriksen šikovně píchl míč do strany, kde měl Elabdellaoui moře prostoru na centr. Ten propadl na Kinga, který pravděpodobně střílel, nicméně z kroku poslal míč na BJORNA MARSE JOHNSENA a ten už to měl s dorážkou z malého vápna jednoduché.

    Michal Břuchanský

    Branky: 41. Johnsen (J. King), 59. J. King (Henriksen), 90+7. Kamara (Ödegaard) – 71. Claesson, 87. Quaison (Claesson), 90+1. Quaison (Claesson)

    Karty:   28. Selnaes (NOR), 53. Nordtveit (NOR), 63. Johnsen (NOR), 69. Ajer (NOR) – 29. K. Olsson (SWE), 55. Claesson (SWE), 73. Helander (SWE)

    Neproměněná penalta: 70. Granqvist (SWE), brankář Jarstein zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:12.
    Norsko: Jarstein – Elabdellaoui (C), Nordtveit, Ajer, Aleesami – Ödegaard, Selnaes, Henriksen, M. Elyounoussi (72. Kamara) – Johnsen (88. Sörloth), J. King.
    Náhradníci: Grytebust, Brätveit – Möller Daehli, T. Elyounoussi, Fossum, Hovland, Johansen, Kamara, Linnes, Rosted, Sörloth, J. Svensson.

    Švédsko: Olsen – Krafth, Helander, Granqvist (C), Augustinsson – Seb. Larsson (62. Isak), Ekdal (66. Svensson), K. Olsson (90+5. Andersson), Claesson – Quaison, Berg.
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – Andersson, Durmaz, Fransson, Sam Larsson, Lustig, Papagiannopoulos, Sema, Svensson, Tinnerholm, Isak.

    Rozhodčí: Rocchi – Tegoni, Peretti (všichni ITA)
    bahis siteleri