Washington – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Montreal – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 8:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:5 (kon.)
Arizona – Chicago 1:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 27.03.2019, 00:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:24 Magnus PÄÄJÄRVI - 4:0
     
    47:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa už vede 4:0 a je zase o něco blíž vítězství! Byl to gól po nádherné a rychlé akci v útočném pásmu. Gibbons předvedl rychlou otočku a nahrál Wolaninovi. Ten pak naservíroval puk mezi kruhy na MAGNUSE PÄÄJÄRVIHO, který překonal Huttona. Asistence: Brian Gibbons, Christian Wolanin.
    45:54 Rudolfs BALCERS - 3:0
     
    45:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá přesilovku a střílí důležitou branku na 3:0. Ryan nahodil puk před branku, kde stál nikým nehlídaný RUDOLFS BALCERS, který měl dostatek času přehodit si puk na forhend a překonat Huttona. Asistence: Bobby Ryan, Thomas Chabot.
    19:49 Brian GIBBONS - 2:0
     
    19:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se krátce před koncem třetiny znovu prosazuje. Hutton rozehrál pouze na hokejky soupeře a za chvíli už vymetal puk ze své branky, když Jarošovu skvělou přihrávku za jeho záda usměrnil BRIAN GIBBONS. Asistence: Christián Jaroš.
    17:07 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    17:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí zužitkovali svou mírnou převahu a jdou po zásluze do vedení 1:0. ANTHONY DUCLAIR se ocitl před brankou v ten pravý čas a dokázal kotouč dorazit za záda Hutton. Asistence: Oscar Lindberg, Thomas Chabot.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 18. Duclair (O. Lindberg, Chabot), 20. Gibbons (Jaroš), 46. Balcers (B. Ryan, Chabot), 48. Pääjärvi (Wolanin, Gibbons)


    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – DeMelo, Chabot, Harpur, Wolanin, Jaroš (A), Borowiecki – Veronneau, Pageau, B. Tkachuk – Bödker, Tierney, Duclair – B. Ryan (A), White (A), Balcers – Pääjärvi, O. Lindberg, Gibbons.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Pilut, Montour, Dahlin, C. Nelson, Scandella – A. Nylander, Eichel (C), Sheary – S. Reinhart, Rodrigues, Skinner – Pominville (A), Sobotka, T. Thompson – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Furlatt, Chmielewski – Shewchyk, Sericolo

    Diváci: 12 074
    bahis siteleri