Breda – Venlo 1:1 (kon.) | Utrecht – Feyenoord 3:2 (kon.) | Zwolle – Emmen 3:0 (kon.)
Ajax – Eindhoven 3:1 (kon.)
konec
NAC Breda
1:1 (0:1)
VVV Venlo
Neděle 31.03.2019, 12:15 • Rat Verlegh Stadion, Breda • Nizozemská Eredivisie • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:10:42)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:18.
     
    Je konec! Breda nakonec uhrála s Venlo remízu 1:1. Domácí celek sice vlétl do zápasu aktivněji a vypracoval si velké šance, jenže Mitchell te Vrede si neseřídil mířidla a Korteho vychytal fantastický Lars Unnerstall. Naopak hosté se dostali jen do jedné šance, kterou po čtvrthodině hry zužitkoval Peniel Mlapa! Ve zbytku poločasu se už hrálo hlavně bojovně. Po změně stran pokračovali hráči ve žlutém v aktivitě, ale obrana Venlo působila pevným dojmem. Až v 67. minutě dokázal hlavou vyrovnat Greg Leigh. Tlak Bredy však deset minut před koncem zastavil Mounir El Allouchi, který dostal červenou kartu. Hosté mohli dokonce vyhrát, ale Patrick Joosten nechal vyniknout domácího brankáře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí hráči už toho mají plné zuby a brání se jen pomocí dlouhých odkopů na polovinu Venlo. Fanoušci Bredy svým hráčům pomáhají hlasitým skandováním.
     
    90+2
    Ani další rohový kop se hostujícímu mužstvu příliš nepovedl. Prudký centr přiletěl na malé vápno, odkud se snažil zakončovat Post, ale míč trefil jen pod sebe.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Venlo zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej jeden z domácích obránců odehrál na další roh.
     
    89
    Ramon Pascal Lundqvist si v souboji s hostujícím stoperem pomohl loktem, čímž se provinil proti pravidlům kopané. Venlo může rozehrávat.
     
    88
    Patrick Joosten se parádní zasekávačkou na hranici velkého vápna zbavil svého strážce, přehodil si míč na pravačku, ale placírkou minul branku.
     
    87
    Jonathan Opoku si v pokutovém území naskakoval na nadýchaný centr z levé strany hrací plochy, jenže k zakončení hlavou mu scházelo pár centimetrů.
     
    86
    Mikhail Rosheuvel se zpoza hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže zakončení levačkou mu vůbec nesedlo a míč skončil na tribuně za brankou.
     
    85
    Moreno Rutten s vypětím všech sil dohnal dlouhou přihrávku na pravou stranu, jenže jeho vysoký centr do pokutového území schoval do rukavic domácí brankář.
     
    84
    A hned z toho byla obrovská šance pro Venlo! Patrick Joosten si navedl míč do pokutového území, mířil na vzdálenější tyč, ale Benjamin van Leer vytáhl dobrý zákrok!
     
    83
    Jay-Roy Jornell Grot vybojoval míč v souboji na pravé straně hrací plochy. Hosté budou chtít proti oslabenému soupeři strhnout vedení na svou stranu.
     
    82
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Mitchell te Vrede, přichází Sydney van Hooijdonk.
     
    81
    Domácím hráčům už trošičku tečou nervy! Za zbytečný šlapák na polovině soupeře dostává druhou žlutou kartu Mounir El Allouchi, který musí do sprch!
     
    80
    Střídání v týmu VVV Venlo: ze hřiště odchází Ralf Seuntjens, přichází Evert Linthorst.
     
    79
    Ralf Seuntjens se tentokrát zapojil do útočné akce svého celku. Z hranice pokutového území vyslal jedovatou střelu, kterou domácí stoper Koch srazil na roh.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Leigh – 14. Mlapa

    Karty:   42. van Anholt (BRD), 78. El Allouchi (BRD) – 32. R. Janssen (VEN), 45. Kum (VEN)   81. El Allouchi (BRD)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:18.
    NAC Breda: van Leer – Koch, El Allouchi, Palmer-Brown – van Anholt, Lundqvist, Kali, Leigh – Kastaneer (60. M. Rosheuvel), te Vrede (82. van Hooijdonk), Korte.
    Náhradníci: Zwarthoed – Mashart, Nijholt, Kaikai, Reuvers, Ilić, Karami, M. Rosheuvel, van Hooijdonk, Klomp.

    VVV Venlo: Unnerstall – Rutten, Röseler, Kum, R. Janssen – R. Seuntjens (80. Linthorst), Post, van Ooijen (47. Jornell Grot) – Opoku, Mlapa, Joosten.
    Náhradníci: Verbong, D. van Crooij – van Bruggen, Linthorst, T.-S. Sušić, Dekker, Jornell Grot, Lima, Korkmaz, Borgmann.

    Rozhodčí: van de Graaf – Goossens, van de Ven
    ocianews.com