Breda – Venlo 1:1 (kon.) | Utrecht – Feyenoord 3:2 (kon.) | Zwolle – Emmen 3:0 (kon.)
Ajax – Eindhoven 3:1 (kon.)
konec
NAC Breda
1:1 (0:1)
VVV Venlo
Neděle 31.03.2019, 12:15 • Rat Verlegh Stadion, Breda • Nizozemská Eredivisie • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:10:42)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:18.
     
    Je konec! Breda nakonec uhrála s Venlo remízu 1:1. Domácí celek sice vlétl do zápasu aktivněji a vypracoval si velké šance, jenže Mitchell te Vrede si neseřídil mířidla a Korteho vychytal fantastický Lars Unnerstall. Naopak hosté se dostali jen do jedné šance, kterou po čtvrthodině hry zužitkoval Peniel Mlapa! Ve zbytku poločasu se už hrálo hlavně bojovně. Po změně stran pokračovali hráči ve žlutém v aktivitě, ale obrana Venlo působila pevným dojmem. Až v 67. minutě dokázal hlavou vyrovnat Greg Leigh. Tlak Bredy však deset minut před koncem zastavil Mounir El Allouchi, který dostal červenou kartu. Hosté mohli dokonce vyhrát, ale Patrick Joosten nechal vyniknout domácího brankáře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí hráči už toho mají plné zuby a brání se jen pomocí dlouhých odkopů na polovinu Venlo. Fanoušci Bredy svým hráčům pomáhají hlasitým skandováním.
     
    90+2
    Ani další rohový kop se hostujícímu mužstvu příliš nepovedl. Prudký centr přiletěl na malé vápno, odkud se snažil zakončovat Post, ale míč trefil jen pod sebe.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Venlo zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej jeden z domácích obránců odehrál na další roh.
     
    89
    Ramon Pascal Lundqvist si v souboji s hostujícím stoperem pomohl loktem, čímž se provinil proti pravidlům kopané. Venlo může rozehrávat.
     
    88
    Patrick Joosten se parádní zasekávačkou na hranici velkého vápna zbavil svého strážce, přehodil si míč na pravačku, ale placírkou minul branku.
     
    87
    Jonathan Opoku si v pokutovém území naskakoval na nadýchaný centr z levé strany hrací plochy, jenže k zakončení hlavou mu scházelo pár centimetrů.
     
    86
    Mikhail Rosheuvel se zpoza hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže zakončení levačkou mu vůbec nesedlo a míč skončil na tribuně za brankou.
     
    85
    Moreno Rutten s vypětím všech sil dohnal dlouhou přihrávku na pravou stranu, jenže jeho vysoký centr do pokutového území schoval do rukavic domácí brankář.
     
    84
    A hned z toho byla obrovská šance pro Venlo! Patrick Joosten si navedl míč do pokutového území, mířil na vzdálenější tyč, ale Benjamin van Leer vytáhl dobrý zákrok!
     
    83
    Jay-Roy Jornell Grot vybojoval míč v souboji na pravé straně hrací plochy. Hosté budou chtít proti oslabenému soupeři strhnout vedení na svou stranu.
     
    82
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Mitchell te Vrede, přichází Sydney van Hooijdonk.
     
    81
    Domácím hráčům už trošičku tečou nervy! Za zbytečný šlapák na polovině soupeře dostává druhou žlutou kartu Mounir El Allouchi, který musí do sprch!
     
    80
    Střídání v týmu VVV Venlo: ze hřiště odchází Ralf Seuntjens, přichází Evert Linthorst.
     
    79
    Ralf Seuntjens se tentokrát zapojil do útočné akce svého celku. Z hranice pokutového území vyslal jedovatou střelu, kterou domácí stoper Koch srazil na roh.
     
    78
    Tak nakonec to penalta není a domácí Mounir El Allouchi dostává žlutou kartu za simulování!
     
    77
    Celá situace se ještě řeší na videu!
     
    76
    Pozor! Pokutový kop pro Bredu! Ralf Seuntjens fauloval v pokutovém území a sudí ukázal na puntík!
     
    75
    Mikhail Rosheuvel potáhl míč po pravém křídle až na hranici pokutového území, vyslal prudkou přihrávku, ale Greg Leigh si neporadil se zpracováním.
     
    74
    Domácí pokračují v obléhání pokutového území svého soupeře. Hráče Venlo v závěru čeká ještě hodně těžké práce.
     
    73
    Breda zahrávala rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, odkud jej chtěl odkopnout Christian Kum, jenže jej netrefil ideálně a zakopl míč jen na roh.
     
    72
    Stadion doslova bouří! Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci jsou velmi blízko ke vstřelení vedoucí branky a ženou hráče ve žlutém do útoku.
     
    71
    Ramon Pascal Lundqvist vyslal zajímavou přihrávku na levou stranu, odkud přiletěl vysoký centr do pokutového území, ale obrana Venlo byla pozorná.
     
    70
    Breda zahrávala další přímý kop ze skvělé pozice. Jeho rozehrávky se tentokrát ujal Mikhail Rosheuvel, jehož technický pokus prolétl vysoko nad břevnem.
     
    69
    Domácí Breda po vstřelení vyrovnávací branky pokračuje v aktivní hře a nadále se tlačí do útoku. Hostující celek v závěrečných dvaceti minutách nečeká nic snadného.
    67. Greg LEIGH - 1:1
     
    67
    Breda právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Breda se nakonec dočkala vytoužené branky! Domácí celek zahrával přímý kop. Na nadýchaný centr si v pokutovém území naskočil GREG LEIGH, jehož hlavička zapadla k zadní tyči!
     
    66
    Christian Kum si v souboji s rozběhnutým Brownem pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí celek tak bude zahrávat další přímý kop.
     
    65
    Breda zahrávala další přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Ramon Pascal Lundqvist, pro jehož centr si došel Lars Unnerstall.
     
    64
    Breda se usadila v blízkosti pokutového území, kde hráči ve žlutém kombinují s míčem na kopačkách. Obrana Venlo však působí pevným dojmem.
     
    63
    Jonathan Opoku prošel s míčem u nohy až na hranici velkého vápna, kde si míč přehodil na pravačku, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyče.
     
    62
    Na stadionu nyní panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci cítí důležitost dnešního utkání a ženou své oblíbence za vstřelením vyrovnávací branky.
     
    61
    Hra je znovu přerušena! Jeden z domácích fotbalistů totiž zůstává ležet na trávníku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen dnešní duel dohrát.
     
    60
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Gervane Kastaneer, přichází Mikhail Rosheuvel.
     
    59
    Ralf Seuntjens se skvěle vrátil do blízkosti velkého vápna a obětavým skluzem zastavil prudkou přihrávku na hranici pokutového území.
     
    58
    Mitchell te Vrede se pustil do dalšího hlavičkového souboje. Z hranice velkého vápna se snažil míč prodloužil na sprintujícího Korteho, jenže ten se k němu nedostal.
    57. Te Vredeho nebezpečná hlavička
     
    57
    Breda zahodila obrovskou šanci na vyrovnání! Mitchell te Vrede si naskočil na parádní centr do pokutového území, ale z malého vápna trefil hlavou jen brankáře!
     
    56
    Pele van Anholt táhl útočnou akci domácího celku po pravém křídle. Domácí obránce poté odcentroval do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo ve žlutém.
     
    55
    Danny Post dostal další prudkou přihrávku na polovinu soupeře, ale měl proti sobě přesilu obránců v červeném, kteří jej nenechali rozehrát.
     
    54
    Opoku táhl další rychlý protiútok hostujícího celku po levém křídle. S míčem u nohy se dostal až na hranici velkého vápna, jenže jeho centr byl nepřesný.
     
    53
    Jay-Roy Jornell Grot odcnetroval z levé strany do velkého vápna, kam si ve sprintu nabíhal Mlapa, jenže obránce Menno Koch jej nenechal hlavičkovat.
     
    52
    Po následném přímém kopu se do zakončení v pokutovém území dostal Ramon Pascal Lundqvist, jenže jeho hlavička prolétla vysoko nad břevnem.
     
    51
    Danny Post fauloval v blízkosti pokutového území a může být rád, že za svůj nedovolený zákrok nevyfasoval žlutou kartu.
     
    50
    Pele van Anholt dostal dobrou přihrávku proti noze na pravou stranu, odkud ihned odcentroval do velkého vápna, ale obrana Venlo míč odehrála do bezpečí.
     
    49
    Zadáci Bredy kombinují s míčem na polovině hrací plochy. Nikdo v červeném dresu postupnou kombinaci domácího mužstva neatakuje.
     
    48
    Breda se opět usadila na polovině soupeře. Domácí fotbalisté i po přestávce pokračují v aktivní hře, ale stále nemohou najít cestičku do velkého vápna.
     
    47
    Střídání v týmu VVV Venlo: ze hřiště odchází Peter van Ooijen, přichází Jay-Roy Jornell Grot.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Venlo se ihned vydalo na polovinu soupeře, ale nákop na levou stranu byl dlouhý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté hostujícího VVV Venlo. Domácí celek sice vlétl do zápasu aktivněji a vypracoval si velké šance, jenže Mitchell te Vrede si neseřídil mířidla a Korteho vychytal fantastický Lars Unnerstall. Naopak hosté se dostali jen do jedné šance, kterou po čtvrthodině hry zužitkoval Peniel Mlapa! Ve zbytku poločasu se už hrálo hlavně bojovně. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Christian Kum (VVV Venlo).
     
    45
    Gervane Kastaneer sice dokázal odcentrovat z levé strany do pokutového území, ale podle rozhodčího už míč celým objemem opustil hrací plochu.
     
    44
    Hostující brankář Lars Unnerstall dlouho otálel s odkopem od branky, za což si vysloužil pískot zaplněného stadionu. Hosté chtějí dohrát první půli s vedením v kapse.
     
    43
    Hostující celek zahrával přímý kop. K centrovanému míči se dostal Roel Janssen, který hlavičkoval v pádu a obránce jeho pokus přizvedl nad břevno.
     
    42
    Pele van Anholt zasáhl na kraji obrany nedovoleným skluzem a dostává žlutou kartu.
     
    41
    Ramon Pascal Lundqvist se vydal za hlavním rozhodčím a počastoval jej nelichotivými slovíčky. Sudí však zůstává klidný a žlutou kartu neuděluje.
     
    40
    Mitchell te Vrede si naběhl na prudkou přihrávku za obranu Venlo, jenže důrazný obránce si jeho náběh pohlídal a vytlačil soupeře k postranní čáře.
     
    39
    Hra je znovu přerušena! Domácí obránce Erik Palmer-Brown schytal ostrý zákrok na kotník a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    38
    Venlo se po delší době podívalo do blízkosti pokutového území domácího mužstva. Hráči v červeném si však neporadili s odcentrováním.
     
    37
    Mounir El Allouchi diriguje rozehrávku domácího mužstva na polovině soupeře. Nikdo ve žlutém dresu se zatím nemůže dostat do pozice, odkud by vypálil.
     
    36
    Danny Post podpořil útok hostujícího celku dlouhým sprintem po pravé straně. Post se poté zbavil svého strážce, ale nedostal se až k odcentrování.
     
    35
    Breda se opět usadila na polovině svého soupeře. Domácí fotbalisté sice hýří pohybem a vyměňují si rychlé přihrávky, jenže na pozornou obranu soupeře to zatím nestačí.
     
    34
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Zejména fotbalisté hostujícího celku se starají o to, aby se hra pořádně kouskovala.
     
    32
    Domácím fanouškům se nelíbí další verdikt hlavního rozhodčího. Roel Janssen svému pádu ale pořádně přidal a dostává žlutou kartu.
     
    31
    Roel Janssen si dal na levé straně pokutového území pozor na dotírajícího Joostena a odkopl před ním míč vysoko na tribunu. Domácí hráč jej poté navíc fauloval.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně zajímavý fotbal. Domácí Breda sice vlétla do zápasu aktivně, ale přesto už prohrává.
     
    29
    Nils Röseler dostal dobrou přihrávku na polovinu hrací plochy. Zadák hostujícího mužstva následně hledal van Ooijena, který se rozběhl špatným směrem.
     
    28
    Breda zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na hranici pokutového území, ale důrazný obránce Kum balón odkopl do bezpečí.
     
    27
    Zadáci domácího celku si vyměňují krátké přihrávky na polovině hřiště a trpělivou kombinací číhají na skulinku v obraně soupeře.
     
    26
    Hra je přerušena. Jeden z hráčů domácího celku zůstává po souboji ležet na polovině hrací plochy a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    25
    Breda se hnala do rychlého protiútoku, který středem hrací plochy táhl Ramon Pascal Lundqvist, jenže tomu se pod nohy položil obětavý Opoku.
     
    24
    Venlo zahrávalo další přímý kop. Jeho rozehrávky se ujal právě Ralf Seuntjens, který vymyslel střílený centr na malé vápno, ale Benjamin van Leer si došel pro míč.
     
    23
    Mlapa nyní efektně prodloužil míč na levou stranu, kam okamžitě sprintoval rychlonohý záložník Ralf Seuntjens, který si však nepotykal se zpracováním.
     
    22
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Za nadýchaným centrem se hnal urostlý útočník Mlapa, ale obránce Koch mu nedal prostor.
     
    21
    Jonathan Opoku prošel s míčem po levém křídle až na hranici pokutového území, odkud odcentroval, ale obránce Menno Koch jeho pobídku odvrátil.
     
    20
    Danny Post si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a dotírající Ramon Pascal Lundqvist jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat bude Venlo.
     
    19
    Lars Unnerstall opět vyrazil ven z brankové čáry a došel si pro nepovedený centr z pravé strany hrací plochy. Obrana Venlo nyní funguje skvěle.
     
    18
    Ramon Pascal Lundqvist se na polovině hostujícího celku dostal k odraženému míči, zkoušel efektní kličku, ale o míč jej obral hned první zadák.
     
    17
    Lars Unnerstall vyrazil ven z branky až na hranici pokutového území, kde si počkal na prudký nákop z poloviny domácí Bredy.
     
    16
    Domácí fotbalisté se po obdržení úvodní branky dnešního utkání úplně dostali z rytmu. Hosté se naopak usadili na polovině soupeře a pokračují v kombinaci.
    14. Peniel MLAPA - 0:1
     
    14
    Venlo právě vstřelilo branku!
    Venlo se snad poprvé dostalo do blízkosti pokutového území a ihned se dostává do vedení! Neuvěřitelné! Domácí stoper totiž chyboval, nechal se předskočit a PENIEL MLAPA svůj únik proměnil ve vedoucí branku!
     
    13
    Greg Leigh se krásnou kličkou dokázal uvolnit na levé straně hrací plochy, jenže jeho centr před branku srazil hned první obránce ve vínovém na roh.
     
    12
    Mounir El Allouchi napadal rozehrávku hostujícího celku na jeho polovině. Domácí fotbalista dostal pod tlak Roselera, který si musel pomoci odkopem.
     
    11
    Menno Koch si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu domácího celku. Stoper Bredy si poté dal záležet na rozehrávce a rozjel útočnou akci.
     
    10
    Mounir El Allouchi dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud pohotově odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídka byla krátká.
     
    9
    Ramon Pascal Lundqvist si v souboji na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a nechal se chytře faulovat. Domácí Breda tak může pokračovat v kombinaci.
     
    8
    Další obrovská šance domácího celku! Na krásnou kolmici za obranu si naběhl Giovanni Korte, který svou přízemní střelou nechal vyniknout brankáře!
     
    7
    Fotbalisté Bredy se opět usadili na polovině svého soupeře a rozjíždějí postupnou kombinaci s míčem na kopačkách. Nikdo v červeném domácí rozehrávku nenapadá.
    6. Te Vredeho rána
     
    6
    První obrovská šance domácího celku! Mitchell te Vrede si skvělou práci s míčem udělal prostor na hranici velkého vápna, ale jeho pokus skončil nad břevnem!
     
    5
    Breda je v úvodních minutách dnešního utkání velice aktivní. Domácí celek nutně potřebuje posbírat nějaké body. Venlo se zatím nedostalo do blízkosti pokutového území.
     
    4
    Domácí zahrávali další rohový kop. Do odraženého míče z hranice pokutového území položil Anouar Kali, jehož pokus prolétl kolem brankové konstrukce.
     
    3
    Breda uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve žlutém se zatím nemůže dostat do střelecké pozice v blízkosti pokutového území.
     
    2
    Breda zahrávala svůj první rohový kop v dnešním utkání. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, odkud hlavičkoval Mitchell te Vrede, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.
     
    1
    Domácí Breda obstarala výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Fotbalisté ve žlutém se ihned vydali do útoku, jenže nákop na pravou stranu si pohlídala domácí obrana.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Breda bude hrát ve žlutém, zatímco Venlo přijelo v červených dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    NAC Breda: van Leer – Koch, El Allouchi, Palmer-Brown – van Anholt, Lundqvist, Kali, Leigh – Kastaneer, te Vrede, Korte.
    Náhradníci: Zwarthoed – Mashart, Nijholt, Kaikai, Reuvers, Ilić, Karami, M. Rosheuvel, van Hooijdonk, Klomp.

    VVV Venlo: Unnerstall – Rutten, Röseler, Kum, R. Janssen – R. Seuntjens, Post, van Ooijen – Opoku, Mlapa, Joosten.
    Náhradníci: Verbong, D. van Crooij – van Bruggen, Linthorst, T.-S. Sušić, Dekker, Jornell Grot, Lima, Korkmaz, Borgmann..
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu střetli na konci září. Venlo doma vyhrálo vysoko 3:0.
     
    Dnes budeme sledovat souboj suverénně nejhoršího celku nizozemské ligy s jedenáctým týmem, který hraje klidný střed tabulky. Právě hostující Venlo získalo v šestadvaceti duelech třicet dva bodů a ja jedenácté. V případě výhry se pak může posunout až na devátou pozici. Naopak domácí celek dosud vyhrál jen čtyřikrát a se ziskem sedmnácti bodů je poslední. Naposledy navíc schytal domácí debakl 0:4 s Utrechtem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání nizozemské Eredivisie mezi NAC Breda a VVV Venlo. Výkop je stanoven na 12:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Leigh – 14. Mlapa

    Karty:   42. van Anholt (BRD), 78. El Allouchi (BRD) – 32. R. Janssen (VEN), 45. Kum (VEN)   81. El Allouchi (BRD)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:18.
    NAC Breda: van Leer – Koch, El Allouchi, Palmer-Brown – van Anholt, Lundqvist, Kali, Leigh – Kastaneer (60. M. Rosheuvel), te Vrede (82. van Hooijdonk), Korte.
    Náhradníci: Zwarthoed – Mashart, Nijholt, Kaikai, Reuvers, Ilić, Karami, M. Rosheuvel, van Hooijdonk, Klomp.

    VVV Venlo: Unnerstall – Rutten, Röseler, Kum, R. Janssen – R. Seuntjens (80. Linthorst), Post, van Ooijen (47. Jornell Grot) – Opoku, Mlapa, Joosten.
    Náhradníci: Verbong, D. van Crooij – van Bruggen, Linthorst, T.-S. Sušić, Dekker, Jornell Grot, Lima, Korkmaz, Borgmann.

    Rozhodčí: van de Graaf – Goossens, van de Ven
    thejrc.org