Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Úterý 02.04.2019, 01:08 • NYCB Live/Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám všechny nadšence hokeje u kanadskoamerické NHL, v níž se představí New York Islanders a Toronto Maple Leafs.
     
    Toronto Maple Leafs

    Hostující celek má nakročeno do vyřazovacích bojů, které si může s úplnou jistotou zajistit již v dnešním střetnutí. Při pohledu na Východní konferenci najdeme Toronto na páté příčce, když získalo sedmadevadesát bodů. Ovšem Maple Leafs v posledních čtyřech duelech hned třikrát prohráli a zapsali do tabulky pouhé čtyři body. Pro poranění zad do střetnutí zřejmě nenastoupí Jake Gardiner.

    Ottawa – Toronto 4:2
    Philadelphia – Toronto 5:4 po nájezdech
    Toronto – Florida 7:5

    Nejproduktivnější hráči:

    Mitchell Marner – 91 bodů (25+66)
    John Tavares – 86 bodů (45+41)
    Auston Matthews – 72 bodů (37+35)

    Československá stopa v týmu:

    Martin Marinčin – 5 bodů (1+4), 22 odehraných zápasů
     
    New York Islanders

    Ostrované už mají postup do vyřazovacích zajištěnou, a tak bojují jen o pozici, ze které do finální fáze půjdou. Mužstvo s New Yorku najdeme na čtvrté pozici Východní konferenci, když získalo devětadevadesát bodů. V posledních pěti zápasech domácí tým hned čtyřikrát zvítězil v normální hrací době, což ukazuje na výbornou formu této organizace. Mezi zraněnými mají Islanders zapsané tři hráče. Mezi nimi jsou Tanner Fritz, Andrew Ladd a především zkušený Fin Valtteri Filppula.

    Islanders – Buffalo 5:1
    Winnipeg – Islanders 4:5
    Columbus – Islanders 4:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Mathew Barzal 62 bodů (18+44)
    Josh Bailey 55 bodů (16+39)
    Brock Nelson 51 bodů (24+27)

    Československá stopa v týmu:

    Za Islanders nenastupuje žádný český ani slovenský hokejista.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee – Dal Colle, B. Nelson, Jo. Bailey – Kühnhackl, Komarov, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Dermott, Rosén – Marner, Tavares, Hyman – W. Nylander, Matthews, Kapanen – Co. Brown, Kadri, Marleau – Ennis, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: Pochmara, St. Pierre – Shewchyk, Murray.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    John Tavares vyhrál úvodní vhazování a dal Torontu právo prvního útoku. Hostující mužstvo sice zakončilo, ale střelecký pokus šel jen vedle branky.
     
    00:56
    K odraženému puku se na ose hrací plochy dostal Adam Pelech, jehož pokus trefil hostujícího brankáře do ramene. Poté se k dorážce ještě dostal Mathew Barzal, ale ten trefil betony Frederika Andersena.
     
    01:55
    Z pozice beka si na levý kruh najel Morgan Rielly, jehož pokus nad ledem zamířil jen do brankářových betonů. Poté ještě zakončoval William Nylander, ale také jeho Robin Lehner vychytal.
     
    02:15
    Nahození kanadského celku končí v moci domácího brankáře, jenž hru přerušil. Následuje vhazování po jeho levé ruce.
     
    02:31
    Islanders se osvobozují jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění, hra se vrací před branku, kterou hájí Robin Lehner.
     
    03:01
    Pásmo na pravé straně zavřel Johnny Boychuk, který zachytil vyhození po mantinelu. Jeho střelecký pokus pak vyrazil brankář Toronta.
     
    03:51
    Kanadský celek neměl patrony na to, přejít střední pásmo, a tak přišlo jen protečování k zadnímu mantinelu. Poté se hra obrátila a puk, jenž Ostrovanům utekl, skončil pod lapačkou brankáře.
     
    04:43
    Domácí mužstvo se pokoušelo o dlouhou přihrávku, která překonala všechny čáry a je z toho další zakázané uvolnění Ostrovanů.
     
    05:30
    Toronto se opět usadilo v pásmu, na což Islanders reagovalo vyhozením přes všechny čáry. Pro icing se hra vrací před branku, kterou hájí Robin Lehner.
     
    05:45
    Po vhazování se ke střele dostal Calle Rosén, jehož pokus vyrazil domácí brankář. Na malou chvilku se domácí celek ubránil, ale Toronto přichází s dalším tlakem.
     
    06:34
    Z levé strany nejprve střílel John Tavares, jehož pokus vyrazil Robin Lehner, který nastartoval útok svého celku. Do úniku si pak najel Casey Cizikas, jehož dojel obránce, a tak jeho zakončení vyrazil hostující brankář. Akce trvala dál a po střelce zleva se k dorážkám probojovali Mathew Barzal a znovu Casey Cizikas. Ovšem Frederik Andersen svou branku uhájil a dál drží bezbrankový stav.
     
    Střely na branku: 6:4.
     
    07:05
    Na modré čáře se o kličku pokusil Michael Dal Colle, jenž se pak pokusil o zakončení. Ovšem celou situaci přečetl hostující útočník, který obránce vytlačil do středního pásma.
     
    08:35
    Mitchell Marner přihrál vedle branky, kde se nacházel Zach Hyman. Ten se pokusil o přihrávku před branku, kde se zase nacházel John Tavares. Ovšem předním puk schoval pod výstroj Robin Lehner.
     
    08:58
    Od modré čáry se napřáhl Nikita Zajcev, jehož pokus domácí brankář vyrazil před sebe. Ovšem žádný hráč Toronta se k dorážce neprobojoval.
     
    09:23
    Tom Kühnhackl krásnou individuální prací si navedl černou gumu na osu, kde ji zadovkou předal na osamoceného Lea Komarova, jenž měl spoustu času. Ovšem finský útočník střelou na zadní tyč neuspěl, jelikož branku z vyložené pozice netrefil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:53
    Hlavní rozhodčí hru přerušuje za brankou domácího mužstva, jelikož viděl přihrávku rukou na Tylera Ennise. Hra se tak stěhuje zpátky do středního pásma.
     
    10:26
    Střelou přes dva bránící hráče se prezentoval Anders Lee, který pokusem těsně nad ledem mířil k levé tyči. Jenže Frederik Andersen si do statistik připisuje zákrok betonem.
     
    11:40
    Maple Leafs nemohli rozjet útočnou akci, a tak se Nikita Zajcev schoval za branku, kde si počkal až mu spoluhráči vystřídají. Hra se zatím uklidnila.
     
    12:19
    Kanadský celek se pokusil o překonání modré čáry z pravé strany, ovšem snažení zastavuje ofsajd. Po reklamní přestávce se hra přesune znovu do střední třetiny.
     
    Střely na branku: 9:6.
     
    12:37
    Od levého mantinelu zakončoval Frédérik Gauthier, s jehož pokusem neměl téměř žádné starosti domácí maskovaný muž.
     
    13:16
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Morgan Rielly, jeho pokus vyrazil Robin Lehner k pravému mantinelu. O přihrávku před branku se pokusil Kasperi Kapanen, jenž před brankou nenašel nikoho v bílém.
     
    13:55
    Na vrchol pravého kruhu si najel opět Morgan Rielly, který udělal dva rychlé kroky na střed a zakončoval mezi ruku a tělo Robina Lehnera. Domácí brankář mezeru rychle utěsnil, ale ještě po zákroku se ohlížel, zda mu svižná střela nevypadla.
     
    14:44
    Od modré čáry vystřelil Nikita Zajcev, jehož zakončení bylo zastavené bránícím hráčem v předbrankovém prostoru.
     
    15:14
    Nazem Kadri prodal své zkušenosti, když si stáhl černou gumu kolem soupeřovy hole a poté z levého kruhu zakončil. Ovšem brankář týmu z New Yorku byl znovu připraven.
     
    Střely na branku: 9:10.
     
    15:25
    Po vyhraném vhazování zakončil do brankářových betonů od modré čáry Calle Rosén. Poté se Islanders osvobodili jen za cenu vyhození na icing.
     
    16:01
    Na ose hrací plochy se zjevil Auston Matthews, jenž zadovkou našel na levém kruhu parťáka. Kasperi Kapanen svižným pokusem mířil k první tyči, kde se nacházel připravený Robin Lehner.
     
    17:21
    Robin Lehner se vydal za branku, aby pomohl s rozehrávkou a pak málem chyběl na svém obvyklém místě. Obráncům totiž puk utekl a mezi kruhy si najel Zach Hyman, jenž po bekhendovém blafáku bránu netrefil.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Tom Kühnhackl – 2 min., držení).
     
    18:17
    Mezi kruhy si najel Tyler Ennis, jenž chtěl trefil prostor na betonem. Ovšem Robin Lehner byl znovu připravený a zachránil situaci.
     
    18:55
    Přihrávku přes osu hrací plochy na levý kruh převzal Tyler Ennis, jenž měl před sebou odkrytou branku. Jeho pokus mezi tři tyče letěl, ovšem Robin Lehner se skvěle přesunul a puk ramenem ještě stihl vyrazit.
     
    19:27
    Zakončení od pravého mantinelu tečoval na hranici brankoviště John Tavares. Ovšem ten byl brance tak blízko, že kotouč stejně zamířil do domácího gólmana.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Do utkání lépe vstoupili Ostrované, kteří Frederika Andersena zasypali několika ranami. Ovšem postupem času se hra vyrovnávala a ke konci dvacetiminutovky Toronto převzalo aktivitu. Ovšem střelci obou celků mlčí, a tak je stav zápasu bezbrankový.

    Střely na branku: 12:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Islanders sice vyhráli vhazování, ale dlouhou dobu se nemohli dostat do útočné třetiny. Nahození za branku zastavil Frederik Andersen, jenž pomohl s rozehrávkou.
     
    21:06
    Domácí uháněli ve dvou na jediného obránce! Celou akci na sebe vzal Casey Cizikas, jenž střelou z levého kruhu vypálil nepřesně a hra se rychle otáčí.
     
    21:24
    Na druhé straně se před branku natlačil Kasperi Kapanen, jenž byl atakován přesto bekhendem zakončil. Ovšem ani on z dobré pozice branku netrefil.
     
    22:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První start v letošní sezóně znamená pro CALLEA ROSÉNA premiérovou branku v NHL! Švédský obránce nahodil černou gumu na branku, která k překvapení všech skončila za brankovou čárou. Robin Lehner se pod maskou musí červenat, jelikož mu kotouč proletěl kolem lapačky. Asistence: Connor Brown a Nazem Kadri.
    22:17 Calle ROSÉN - 0:1
     
    24:18
    Do útočného pásma vletěl William Nylander, který si už chystal puk na střelu. Ovšem čárový rozhodčí hru přerušil, jelikož si v hlavě přehrál přechod přes modrou čáru a píská ofsajd.
     
    24:49
    Od pravého mantinelu se ke střele odhodlal Cal Clutterbuck, jehož zakončení vyrazil Frederik Andersen k zadnímu mantinelu. Poté ještě vystřelil Nick Leddy, jenž trefil jen bránícího hráče.
     
    25:35
    Nahození ze středního pásma schoval pod lapačku hostující brankář, jenž hru přerušil, protože jako první k němu dojížděl Tom Kühnhackl.
     
    26:00
    Těsně za modrou čárou zachytil kotouč Leo Komarov, který se po pravé straně vydal do pásma. Ovšem jeho střelecký pokus od mantinulu branku jen přeletěl.
     
    26:53
    Když nevíš co s pukem, vystřel. Tímto pravidlem se nyní řídil Brock Nelson. Jeho zakončení o levého mantinelu zlikvidoval Frederik Andersen, jenž hru znovu přerušil.
     
    Střely na branku: 15:19.
     
    27:52
    John Tavares získal puk a se dvěma spoluhráči ujížděl na jediného obránce. Již zmíněný hráč vzal celou akci na sebe, když střelou mířil do bližší šibenice. Ovšem lapačka Robina Lehnery byl rychlá a kotouč skryla. To samozřejmě vzbudilo velký rozruch a vyvolalo obrovský potlesk.
     
    29:21
    Z osy hrací plochy zakončoval z otočky Casey Cizikas, jehož pokus Frederik Andersen vyrazil na levou stranu. Poté přišla ještě dorážka, kterou hostující brankář také zneškodnil.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Nazem Kadri – 2 min., hrubost).
     
    29:40
    Maple Leafs vyhráli vhazování a okamžitě po mantinelu vyhazují přes všechny čáry. Toronto zastavilo ve středním pásmu i další útok soupeře.
     
    30:27
    Jeden z hostujících hráčů chtěl vyhodit přes osu hrací plochy a trefil Anderse Leeho. Domácí kapitán pak přihrál do strany, kde se nacházel Brock Nelson. Jenže Frederik Andersen byl nalepen u tyče a opět zasáhl.
     
    30:48
    Islanders se v přesilové hře hnali do další útočné akce, která pro ofsajd končí už v zárodku. Hra se tak vrátí zpátky do středního pásma.
     
    31:11
    Na modré čáře byl znovu napřažený Nick Leddy, jehož zakončení skončilo v moci hostujícího maskovaného muže. Následuje vhazování po jeho levici.
     
    31:46
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Morgan Rielly – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku: 19:22.
     
    31:52
    Maple Leafs opět vyhráli vhazování a znovu rychle vyhazují černou gumu přes všechny čáry, Ostrované musejí začít od začátku.
     
    32:29
    Ovšem ani další akce domácího celku k založení kombinace v útočném pásmu nevedla. Toronto opět celkem snadno vyhazuje.
     
    33:03
    Když už se Islanders usadili v pásmu, puk utekl Jordanu Eberlemu k soupeře, jenž opět vyhazuje přes všechny čáry.
     
    33:30
    Od modré čáry se napřáhl Cal Clutterbuck, jehož pokus dobře viděl Frederik Andersen, který znovu schoval touš do výstroje a hru znovu přerušil.
     
    34:01
    Po ubráněném oslabení se Maple Leafs osvobozují jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí znovu před branku kanadského mužstva.
     
    34:40
    Auston Matthews přihrál na modrou čáru, kde už byl ke střele připravený autor jediného zásahu. Zakončení švédského obránce dobře viděl Robin Lehner, jenž betonem zakročil.
     
    35:05
    Ostrované se opět hnali do další útočné akce, kterou pro ofsajd zastavuje čárový rozhodčí. Po reklamní přestávce se hra vrátí do středního pásma.
     
    Střely na branku: 20:24.
     
    35:58
    Od modré čáry z jedné vystřelil Nikita Zajcev, jeho pokus ale před brankou zastavil bránící hráč. Ovšem Islanders puk odevzdali posunutím do střední třetiny.
     
    37:10
    Connor Brown nahodil puk za branku, kde ho vybojovali spoluhráči. Kotouč pak zamířil na osu hrací plochy, odkud přišla střelou, kterou Robin Lehner vyrazil. K dorážce se ještě dostal Patrick Marleau, jenž trefil ležícího brankáře.
     
    37:44
    Domácí mužstvo vyhazuje černou gumu na zakázané uvolnění, hra se tak vrací před branku týmu z New Yorku.
     
    37:59
    Zach Hyman se natlačil před soupeře a přihrával před branku, kde se nacházel John Tavares. Jenže před ním zasáhl v posledním momentu bránící hráč.
     
    38:05
    Do samostatného úniku na druhé straně ujel Josh Bailey, kterého ale dojel Ron Hainsey. Obránce Toronta celou akci zvládl a kotouč dojel jen k hostujícímu brankáři, jenž už měl snadnou úlohu.
     
    39:53
    Kotouč se odrazil na vrchol kruhů, odkud vystřelil Adam Pelech. Jeho zakončení bylo sraženo do rohu hrací plochy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé části jsme opět sledovali vyrovnanou partii, po které ale jdou do kabin spokojenější hráči Toronta. Jedinou branku totiž zaznamenal premiérovým gólem v NHL Calle Rosén, jenž překvapil nahozením od modré čáry Robina Lehneru. Islanders si pak vytvořili šance na vyrovnání, ovšem Frederik Andersen drží naději na čisté konto.

    Střely na branku: 21:27.
    Střely na branku ve druhé třetině: 9:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Zach Hyman přihrál na modrou čáru, odkud nepřesně vystřelil Morgan Rielly. Toronto se pak rychle muselo vracet do středního pásma.
     
    40:54
    Další pokus od modré čáry vyslal na druhé straně Jake Muzzin, jehož zakončení skončilo v moci domácího brankáře, který na pokus velmi dobře viděl.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:30
    Mezi kruhy si najel Nazem Kadri, k němuž se blížili dva soupeři, a tak musel hostující útočník rychle vystřelit. Jeho pokus ale zamířil jen nad branku.
     
    42:12
    Nahození ze středního pásma schoval Robin Lehner do lapačky, jelikož se k němu velmi rychle blížil Kasperi Kapanen. Hra je znovu přerušená a bude se vhazovat po levici brankáře Ostrovanů.
     
    42:46
    Cal Clutterbuck se za brankou protáhl mezi mantinelem a soupeřem. Poté přišla přihrávka zleva, která skončila v moci brankáře Maple Leafs.
     
    43:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Branka, která je odměněna pískotem, jelikož ji zaznamenal bývalý kapitán Islanders! Špatnou přihrávku zachytil na modré čáře Mitchell Marner, který sjel na vrchol kruhu, kde puk přenechal za sebou. Ve druhé vlně byl najetý JOHN TAVARES, jenž střelou nad brankářovým ramenem trefil přesně bližší šibenice. Pro hostujícího útočníka je to šestačtyřicátý zásah v této sezóně. Asistence: Mitchell Marner.
    43:50 John TAVARES - 0:2
     
    44:06
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (John Tavares – 2 min., sekání).
     
    44:30
    Islanders se hnali do útoku, který je pro ofsajd zastavený. Hra se znovu vrátí do středního pásma.
     
    45:00
    Nick Leddy už si chystal puk k zakončení, když mu ho sebral soupeře. Toronto opět rychle vyhazuje přes všechny čáry a střídá.
     
    46:01
    Jordan Eberle přihrál přes osu hrací plochy na pravý kru, kde se nacházel Josh Bailey. Tomu kotouč mířil pod nohy, a tak jeho pokus zlikvidoval Frederik Andersen.
     
    46:30
    Cink! Od modré čáry vypálil Devon Toews, jehož pokus zastavila až levá tyčka branky Maple Leafs. Poté se hostující mužstvo osvobodilo jen vyhozením přes všechny čáry.
     
    Střely na branku: 22:31.
     
    47:25
    Na ose hrací plochy se zjevil Cal Clutterbuck, jehož pokus z vrcholu kruhů vyrazil připravený Frederik Andersen. Tato formace Islanders je v dnešním utkání nejnebezpečnější.
     
    48:30
    Od mantinelu si mezi kruhy najel Mathew Barzal, jehož pokus brankář vyrazil před sebe. O dorážku se pokoušel ještě Anders Lee, ovšem Frederik Andersen dál drží naději na čistý štít.
     
    48:50
    Od modré čáry vystřelil Devon Toews, jehož pokus rukou tečoval Anders Lee. Branka by nejspíš neplatila, ale přesto hostující brankář zakročil lapačkou.
     
    49:35
    Adam Pelech se neřídil pravidlem, že na útočné modré čáře se klička nedělá. Na pravé straně mu do pásma přejel Tom Kühnhackl, a tak se píská ofsajd.
     
    50:01
    Od levého mantinelu nahodil puk na domácí branku Morgan Rielly, Robin Lehner si do statistik připisuje snadný zákrok betonem.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:26
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Nick Leddy – 2 min., držení).
     
    Střely na branku: 24:33.
     
    50:35
    Auston Matthews dnes oproti jiným zápasům moc nestřílí. Tentokrát to hostující produktivní hráč zkusil z levého kruhu, ale trefil jen brankářův beton.
     
    51:37
    Z mezikruží vyslal nepříjemný pokus Nazem Kadri, jehož pokus před sebe vyrazil Robin Lehner. K dorážce se dostal John Tavares, jenž zamířil vedle, a tak netrefil odkrytou část brány.
     
    53:02
    Michael Dal Colle se ještě nevrátil z útočné třetiny a převzal si puk. Čároví rozhodčí to dobře viděli a hru pro ofsajdové postavení přerušují.
     
    53:41
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Auston Matthews – 2 min., hákování).
     
    54:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované využívají početní výhodu a jsou zpátky ve hře o body! Střelecký pokus od modré čáry zastavil na hranici brankoviště Brock Nelson, jenž zadovkou našel na levém kruhu JORDANA EBERLEHO, jehož pokus po ledě proletěl pod brankářem za brankovou čáru. Asistence: Brock Nelson a Devon Toews.
    54:55 Jordan EBERLE - 1:2
     
    Střely na branku: 27:38.
     
    Dnešní utkání sleduje 13 917 diváků.
     
    56:27
    Přečíslení přibrzdil Nick Leddy, který počkal na parťáka z obrany. Od modré čáry tak vystřelil Ryan Pulock, jehož pokus mířil jen do prvního bránícího hráče.
     
    57:32
    Tvrdou ránu ze druhé vlny vyslal Johnny Boychuk, jenž minul branku jen o kousek. Arénou to pouze zahučelo, protože tato bomba byla opravdu nadějná!
     
    58:15
    Z rohu hrací plochy přišla přihrávka před branku, kde se nacházel Anders Lee. Ovšem domácí kapitán trefil jen Frederika Andersena. ve stejném momentu opustil branku Robin Lehner, a tak hrají Ostrované v šesti!
     
    59:20
    Mezi kruhy si od obránců odstoupil Anders Lee, jenž nezamířil přesně. Poté ještě od modré čáry střílel Ryan Pulock, ale jeho ránu zastavili bránící hráči.
     
    59:32
    John Tavares měl na holi druhou branku v zápase, když střílel těsně za modrou čárou. Ovšem do jeho zakončení skočil soupeř, jenž zachránil situaci!
     
    Konec zápasu.
     
    Díky vítězství si Maple Leafs zajišťují definitivně postup do vyřazovacích bojů! Ovšem troufnu si říci, že jinak jsme sledovali vyrovnanou partii. O vítězný gól se postaral John Tavares, jenž navázal na úvodní branku, kterou vsítil prvním gólem v NHL Calle Rosén. Napětí závěru zápasu pak dodal Jordan Eberle, ovšem Ostrovanům už se vyrovnat nepodařilo.

    Střely na branku: 29:38.
    Střely na branku ve třetí třetině: 8:11.
     
    Československá stopa:

    Do utkání nenastoupil žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. John Tavares (TOR) 1+0
    2. Jordan Eberle (NYI) 1+0
    3. Calle Rosén (TOR) 1+0
     
    S konstatováním, že Toronto si zajistilo definitivně postup do play-off, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc nebo dobré ráno, pokud zrovna vstáváte. (03:43:29)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 55. Eberle (B. Nelson, D. Toews) – 23. C. Rosén (Co. Brown, Kadri), 44. Tavares (Marner)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee (C) – Dal Colle, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Kühnhackl, Komarov, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Muzzin, Dermott, C. Rosén – Marner (A), Tavares, Hyman – W. Nylander (C), Matthews, Kapanen – Co. Brown, Kadri, Marleau – Ennis, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: Pochmara, St. Pierre – Shewchyk, Murray

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri