Plzeň – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 5:4 (po pr.) | Letohrad – Pardubice 2:0 (kon.)
Kert Park Praha – Kovo Praha 7:2 (kon.)
po prodl.
HBC Kladno
5:4 (3:1, 0:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:0
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 07.04.2019, 11:00Coalsoft play-off Extraligy • Čtvrtfinále
     
    Z naší strany je to vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:53:55)
     
    Byl to pro kladenské hráče opravdu velký boj, nakonec se však radovalo z konečného vítězství a v této sérii vede už 2:0. Ústí nad Labem každopádně neodehrálo vůbec špatnou partii, nakonec však ALPIQ potvrdil roli favorita.
     
    Konec zápasu.
     
    47:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN PROKOP. Asistence: František Pliml, Martin Špaček.
     
    45:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ústí nad Labem se nakonec podařilo v základní části ještě vyrovnat. Tenhle duel tak bude mít svoje prodloužení, jenž bude muset o konečném vítězi rozhodnout.
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    39:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PAVEL GOTTFRIED. Asistence: Ondřej Poláček.
     
    39:00
    Omlouváme se za technické potíže. Výsledek utkání doplníme později.
     
    38:59
    Šest minut do konce. Stav je stále neměnný, k vítězství má blíže ALPIQ. Domácí si v podstatě hlídají svůj náskok, hosté se zatím marně snaží o vyrovnání.
     
    38:30
    Čas se hostům neúprosně krátí. Teď byla na hrací ploše znovu Špačkova formace a situaci měla plně pod kontrolou. Rechtorik přitom musel být v bráně pozorný vůči jedné šanci soupeře.
     
    37:10
    Bude to pro Ústí nad Labem opravdu hodně těžká pořízená. Kladno v tuhle chvíli hlavně brání pohodlný výsledek. Svými zkušenostmi si dokáže, jako už to několikrát ukázalo například v základní části, tenhle stav pohlídat.
     
    36:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle může být velmi důležitý moment celého utkání. JAN PROKOP byl prvním, kdo překonal Rechtorika, jenž na začátku druhého dějství nahradil Bandu. Asistence: Martin Špaček.
     
    35:45
    Skóre je pořád neměněné, stav na hrací ploše v podstatě také – oba týmy nechtějí udělat především žádnou chybu.
     
    34:46
    Špačkova formace je aktuálně na hrací ploše a snaží se něco vymyslet. Ústí nad Labem ovšem působí v zadních liniích velmi, velmi dobře. Pořád je to hodně vyrovnaná bitva.
     
    34:11
    Domácí v plném počtu.
     
    33:10
    Hostům se zatím nedaří tahle přesilovka. Ba naopak, Kladno mělo dvě slibné možnosti, jak změnit nerozhodné skóre tohoto klání. Neuspělo ovšem.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Dědič – 2 min., podražení).
     
    31:23
    Hrabár vypálil od modré čáry, jeho pokus ovšem na Rechtorika ani nedoletěl. Každopádně Kladno je i nadále na začátku tohoto dějství aktivnější.
     
    30:45
    Kladno se usadilo v pásmu soupeře velmi rychle a zatlačilo svého soupeře. Leč se kýženého úspěchu zatím nedočkalo. Aktivita domácích hosty docela zaskočila.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ústí nad Labem se podařilo zužitkovat dvě početní výhody, a dokázalo tak tenhle duel srovnat. Třetí třetina bezpochyby přinese ještě hodně dramatických momentů. Nutno podotknout, že ALPIQ neodehrál v tomto dějství úplně povedenou partii. A bude mít ještě co dělat, aby potvrdil roli favorita.

    Další třetina začne přibližně v 12:20.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:25
    Dědič napřáhl z dálky, jeho střela ale nenašla kýžený a chtěný cíl. Konec druhého dějství se blíží. Tenhle moment bude zřejmě vůbec tím posledním, který nějakým způsobem promluví do této třetiny.
     
    29:00
    Zahlášena byla poslední minuta druhé třetiny.
     
    27:55
    Ve druhé třetině se Kladnu vůbec nedaří přesilovky. Copak o to, založit pásmo pro něj není problém, ohrozit však soupeřovu branku už ovšem ano.
     
    27:01
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Kváš.
     
    26:35
    A zase se Ústí nad Labem podařilo vyhodit přes všechny čáry až za bránu Jirotky. Kladno dosud na Rechtorika nevystřelilo ani jednou.
     
    26:25
    Hosté v plném počtu.
     
    25:49
    Hostům se podařilo vyhodit míček do bezpečí. Znovu je Kladno v této přesilovce trochu malátné. Dva inkasované góly jako by ho trochu srazily dolů.
     
    24:49
    Domácí v plném počtu.
     
    24:25
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Bím – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:06
    Kváš vypálil od modré čáry, Jirotka ovšem jeho pokus bez větších problémů zneškodnil. Ústí nad Labem stále hraje přesilovku. A ve druhé třetině působí na hrací ploše opravdu dobře, vůbec není nepravděpodobné, že by se dokonce mohlo ujmout vedení.
     
    23:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Tvrdá střela byla, to co platilo na Jirotku, který na míček nedosáhl. Vyslal jí za jeho záda JAN LANGTHALER. Asistence: Vojtěch Červnika.
     
    23:00
    Kladno se znovu bude bránit dvojnásobnému oslabení! Na úvod se mu podařilo vyhodit míček do bezpečí. To je pro něj rozhodně dobrá zpráva a příslib do budoucna.
     
    22:49
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Barnošák – 2 min., sekání).
     
    22:40
    Oba týmy si jednoduše neoddychnou. Oba rozhodčí nasadili přísný metr, on je totiž v tomto utkání potřeba, a v podstatě pořád hrají v oslabení nebi v početní převaze. Jak dopadne nyní počínání hostů?
     
    22:12
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Pliml – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:41
    Hosté v plném počtu.
     
    21:30
    Až na jednu lepší příležitost si Kladno v podstatě nic nevytvořilo během této početní výhody. Ústí nad Labem se poměrně snadno ubránilo.
     
    20:25
    Eitler mohl dorazit míček za záda Rechtorika! Jenže nakonec se mu jeho počínání nevydařilo. Velká škoda pro Kladno, na tribunách to jenom zahučelo.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Soukup – 2 min., podražení).
     
    18:45
    Dění na hrací ploše je ve druhé třetině velmi vyrovnané. ALPIQ bude mít ještě co dělat, aby potvrdil úlohu favorita. Ústí nad Labem je mu více než na dostřel.
     
    18:23
    Hosté v plném počtu.
     
    17:15
    Kladenští se během této početní výhody usadili v pásmu soupeře, vyslali několik střel na nového gólmana v bráně, kterým je Rechtorik, ale kýžené odměny se dosud nedočkali.
     
    16:23
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Tomáš.
     
    15:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Bude to ještě drama, ne že ne. Hosté zužitkovali svou dvojnásobnou početní výhodu. Jirotku se podařilo překonat VOJTĚCHOVI ČERVINKOVI. Asistence: Lukáš Soukup.
     
    15:01
    Střídání v týmu Elba DDM Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Zdeněk Banda, přichází Tomáš Rechtorik.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první patnáctiminutovku, která začala lépe pro hosty, když se dokázal prosadit v oslabení Patrik Balcar, ale to bylo ze strany Elby DDM vše. V rozmezí pěti minuty dokázali postupně dát branky Domink Barnošák, František Pliml a Martin Špaček. Hosté budou vstupovat do následující periody v početní výhodě 5 na 3.

    Další třetina začne přibližně v 11:44.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:30
    Hostující Soukup krásně viděl osamoceného Červinku na levé tyčce, ale jediný střelec včerejší branky netrefil míček ideálně.
     
    14:15
    Oddechový čas pro hosty. Dlouhá přesilovka 5 na 3, která bude pokračovat také v následující třetině, uvidíme co lodivod Pavlík naordinuje svým hráčům.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Soukup – 2 min., napadení).
     
    13:14
    Přesilovka pět na tři, která potrvá ještě půl minuty, ale hosté vstřelit branku nedokázali a nyní jsou Kladenští ve čtyřech.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Barnošák – 2 min., držení protihráče).
     
    11:50
    Po odehrané buly sprintoval přes celé hřiště osamocený Ondřej Pražák, který zvolil kliučku do backhendu a míček chtěl zasunout mezi nohy brankáře, ale ten si s kličkou poradil náramně a přerušil hru. Obrovská chyba pětice ústeckých hráčů!
     
    11:44
    První přesilovou hru si zahraje také celek z Ústí nad Labem, uvidíme, jak si s přesilovkou poradí.
     
    11:42
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Štěpáník – 2 min., hákování).
     
    10:55
    Domácí Soukup prověřil Bandu střelou z kruhů, brankář Elby DDM raději míček podržel, a tak se bude vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    10:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku a domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Od modré čáry nahodil míček František Plim, které vyrazil Banda před sebe, nejlépe se ve shrumáži zorientoval kapitán MARTIN ŠPAČEK, který dorazil míček za záda bezmocného brankáře – 3:1! Asistence: František Pliml.
     
    10:13
    Viděli jsme melu u hostující klece, do které se zapojili čtyři hráči, všichnu už sedí za katrem a hra dále pokračuje v pěti hráčích na obou stranách.
     
    09:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Poláček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Kváš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Šícha – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Kohout – 2 min., hrubost).
     
    08:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra pro domácí celek, který se dostává poprvé do vedení v dnešním utkání. Útočník Pražák našel FRANTIŠKA PLIMLA na modré čáře a jeho střela končí za zády Bandy, který vůbec nic přes stínícího Špačka neviděl – 2:1! Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    07:04
    Třetí přesilová hra pro kladenské hráče, míčku se ujímá Schnaubelt a přes přihrávku získávají domácí útočné pásmo. K míčku se opět dostal asistent první branky, ale jeho střela šla mimo odkrytou svatyni.
     
    07:02
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Grus – 2 min., podražení).
     
    05:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Alpiq okamžitě odpovídá a využívá tak přesilovou hru. Na modré čáře měl míček Milan Schnaubelt, který nahrál na svého spoluhráče DOMINIKA BARNOŠÁKA, a ten dělovkou od moré čáry rozvlnil síť Bandovy branky – 1:1! Asistence: Milan Schnaubelt.
     
    04:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí celek, když jeden z obránců špatně rozehrál v přesilové hře. Míčku se zmocnil PATRIK BALCAR, který otevřel skóre dnešního utkání střelou k tyči – 0:1! Bez asistence.
     
    04:26
    Hosté pokračují ve vylučovanosti, jako ve včerejším utkání, pokud chtějí dnes získat bod a srovnat tak sérii, tak by se měli takovým prohřeškům vyvarovat.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Grus – 2 min., držení protihráče).
     
    02:56
    Hosté v plném počtu. Alpiq se k ničem většímu v početní výhodě nedostal, a tak tu opět máme srovnaný stav hráčů na hřišti.
     
    02:01
    Další vyhození celku v bílích dresech. Za svoji brankou se zmocnil míčku František Pliml, který s ním běžel až za střední červenou čáru, ale jeho střela mířila mimo tři tyče.
     
    01:12
    Máme tu první přesilovou hru v dnešním utkání, ale ta se domácím zatím nedaří, jelikož Elba DDM tlačí hluboko na svého soupeře, a ten má problémy s rozehrávkou.
     
    00:56
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (2 min. – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Tomáš.
     
    00:13
    Míčku se ujímají domácí, na hokejce měl míček Štěpánik, ale ke střele od modré čáry se nedostal, jelikož jeho pokus zblokoval jeden z domácích hráčů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky již stojí na modrých čarách, za chvilku můžeme začít. Domácí celek obléká modrobílou sadu a hráči hostů bílou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Soukup (A), Hrabár, Haisman, Dědič, Novák – Špaček (C), Štěpáník, Pražák, Barnošák, Schnaulbelt, Eitler, Šícha (A), Kohout, Procházka, Prokop, D. Hnízdil, Kamenář

    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Haken, Kváš, Michajiličenko, Poláček (A), Sedláček, Smolík, Sobotka, Švanda – Balcar, Bím, Čejka, Červinka (A), Grus, Langthaler, Růžička, Soukup (C), Tomáš, Gottfried

    Rozhodčí: Jevhenij Danylec (CZE), Marek Kralovič (SVK).
     
    HBC ALPIQ Kladno

    Kladenští hráči vlétli na svého soupeře v první třetině a bylo hotovo. Vysoká míra čisté hry přispěla k zisku prvního bodu do čtvrtfinálové série. Drahomír Kadlec v pozápasovém rozhovoru uvedl: ,,O vítězi rozhodla první třetina, ve které jsme vstřelili tři góly. Poté jsme však polevili a už se do hry nevrátili, což mi trochu vadí.'' Uvidíme, jestli si jeho svěřenci vezmou slova k srdci a nebo dnešního soupeře podcení.
     
    Elba DDM Ústí nad Labem

    Ústečtí hráči nevstoupili do včerejšího utkání ideálně, když si nechali dát tři branky a bylo v podstatě po utkání. Severočechy provázela během celého utkání vysoká nedisciplinovanost. Za ústecké se dokázal prosadit pouze Vojtěch Červinka. Uvidíme, jestli v dnešním utkání si Elba DDM pohlídá začátek utkání a bude lepším týmem na hřišti.
     
    Cesta play off

    6. 4. 2019 od 16:00, stav série 1:0
    HBC ALPIQ Kladno vs. Elba DDM Ústí n. L. – 3:1 (3:0, 0:0, 0:1)

    Branky a nahrávky: 1. Hrabár (Pražák), 12. Pliml (Pospíšil, Pražák), 12. Barnošák (Hrabár) – 35. Červinka (Stupka, Tomáš).

    HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Soukup, Hrabár, Dědič, Haisman, Novák – Hnízdil, Štěpánek, Špaček (C), Pražák, Barnošák, Eitler, Schnaulbelt, Procházka, Kohout, Šícha, Prokop.

    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Haken, Michajiličenko, Poláček, Smolík, Švanda, Sedláček, Kváš – Balcar, Bím, Červinka, Grus, Langthaler, Růžička, Soukup (C), Stupka, Tomáš, Čejka.

    Rozhodčí: Tomáš Zbořil, Jiří Volkán

    Diváci: 140
     
    Krásné nedělí dopoledne, vítejte u druhého utkání čtvrtfinále CROSSDOCK Extraligy. Dnešním přenosem Vás bude provázet Jiří Cícha a Patrik Sandev, hezkou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Patrik Sandev

    Jiří Cícha


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Barnošák (Schnaubelt), 9. Pliml (Pražák, Špaček), 11. Špaček (Pliml), 37. Prokop (Špaček), 48. Prokop (Pliml, Špaček) – 5. Balcar, 16. Červinka (Soukup), 24. Langthaler (Červinka), 40. Gottfried (Poláček)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Soukup (A), Hrabár, Haisman, Dědič, Novák – Špaček (C), Štěpáník, Pražák, Barnošák, Schnaulbelt, Eitler, Šícha (A), Kohout, Procházka, Prokop, D. Hnízdil, Kamenář
    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Haken, Kváš, Michajiličenko, Poláček (A), Sedláček, Smolík, Sobotka, Švanda – Balcar, Bím, Čejka, Červinka (A), Grus, Langthaler, Růžička, Soukup (C), Tomáš, Gottfried

    Rozhodčí: Jevhenij Danylec (CZE), Marek Kralovič (SVK)
    Kladno 3 0 Ústí n/L
    #1 Sobota 06.04.2019 • 16:00
    Kladno - Ústí n/L 3:1
    #2 Neděle 07.04.2019 • 11:00
    Kladno - Ústí n/L 5:4 po prodl.
    #3 Sobota 13.04.2019 • 18:00
    Ústí n/L - Kladno 1:5
    bahis siteleri