Plzeň – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 5:4 (po pr.) | Letohrad – Pardubice 2:0 (kon.)
Kert Park Praha – Kovo Praha 7:2 (kon.)
po prodl.
HBC Kladno
5:4 (3:1, 0:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:0
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 07.04.2019, 11:00Coalsoft play-off Extraligy • Čtvrtfinále
     
    47:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN PROKOP. Asistence: František Pliml, Martin Špaček.
     
    39:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PAVEL GOTTFRIED. Asistence: Ondřej Poláček.
     
    36:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle může být velmi důležitý moment celého utkání. JAN PROKOP byl prvním, kdo překonal Rechtorika, jenž na začátku druhého dějství nahradil Bandu. Asistence: Martin Špaček.
     
    23:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Tvrdá střela byla, to co platilo na Jirotku, který na míček nedosáhl. Vyslal jí za jeho záda JAN LANGTHALER. Asistence: Vojtěch Červnika.
     
    15:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Bude to ještě drama, ne že ne. Hosté zužitkovali svou dvojnásobnou početní výhodu. Jirotku se podařilo překonat VOJTĚCHOVI ČERVINKOVI. Asistence: Lukáš Soukup.
     
    10:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku a domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Od modré čáry nahodil míček František Plim, které vyrazil Banda před sebe, nejlépe se ve shrumáži zorientoval kapitán MARTIN ŠPAČEK, který dorazil míček za záda bezmocného brankáře – 3:1! Asistence: František Pliml.
     
    08:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra pro domácí celek, který se dostává poprvé do vedení v dnešním utkání. Útočník Pražák našel FRANTIŠKA PLIMLA na modré čáře a jeho střela končí za zády Bandy, který vůbec nic přes stínícího Špačka neviděl – 2:1! Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    05:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Alpiq okamžitě odpovídá a využívá tak přesilovou hru. Na modré čáře měl míček Milan Schnaubelt, který nahrál na svého spoluhráče DOMINIKA BARNOŠÁKA, a ten dělovkou od moré čáry rozvlnil síť Bandovy branky – 1:1! Asistence: Milan Schnaubelt.
     
    04:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí celek, když jeden z obránců špatně rozehrál v přesilové hře. Míčku se zmocnil PATRIK BALCAR, který otevřel skóre dnešního utkání střelou k tyči – 0:1! Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Jiří Cícha


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Barnošák (Schnaubelt), 9. Pliml (Pražák, Špaček), 11. Špaček (Pliml), 37. Prokop (Špaček), 48. Prokop (Pliml, Špaček) – 5. Balcar, 16. Červinka (Soukup), 24. Langthaler (Červinka), 40. Gottfried (Poláček)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Soukup (A), Hrabár, Haisman, Dědič, Novák – Špaček (C), Štěpáník, Pražák, Barnošák, Schnaulbelt, Eitler, Šícha (A), Kohout, Procházka, Prokop, D. Hnízdil, Kamenář
    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Haken, Kváš, Michajiličenko, Poláček (A), Sedláček, Smolík, Sobotka, Švanda – Balcar, Bím, Čejka, Červinka (A), Grus, Langthaler, Růžička, Soukup (C), Tomáš, Gottfried

    Rozhodčí: Jevhenij Danylec (CZE), Marek Kralovič (SVK)
    Kladno 3 0 Ústí n/L
    #1 Sobota 06.04.2019 • 16:00
    Kladno - Ústí n/L 3:1
    #2 Neděle 07.04.2019 • 11:00
    Kladno - Ústí n/L 5:4 po prodl.
    #3 Sobota 13.04.2019 • 18:00
    Ústí n/L - Kladno 1:5
    bahis siteleri