Španělsko – Čína 5:3 (kon.) | Austrálie – Belgie 3:4 (po pr.) | Srbsko – Chorvatsko 3:1 (kon.)
po prodl.
Austrálie
3:4 (3:0, 0:2, 0:1 - 0:1)
Belgie
Úterý 09.04.2019, 16:30 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:56 Jordan PAULUS - 3:4
     
    62:56
    Belgie právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Belgie vítězí v prodloužení a připisuje si veledůležité dva body hned v prvním zápase! Hosté se dostali do přečíslení, kdy měl puk na svého holi JORDAN PAULUS, který se posléze dostal do zakončení, to sice ještě brankář Kimlin vyrazil, ale na jeho další dorážku už nestačil. Asistence: Oliver Croock.
    40:26 Sam VERELST - 3:3
     
    40:26
    Belgie právě vstřelila branku!
    A je srovnáno na 3:3! Belgie vstoupila do třetí třetiny naprosto skvěle a po přihrávce Bryana Kolodziejczyka zakončil do odkryté svatyně z levé strany SAM VERELST. Asistence: Bryan Kolodziejczyk.
    31:00 Sam VERELST - 3:2
     
    31:00
    Belgie právě vstřelila branku!
    No a pozor! Hosté využívají také přesilovku 5 na 4 a nyní je to pouze o gól! SAM VERELST dostal přihrávku z pravé strany a následně zakončil pohotově k levé tyči. Asistence: Bryan Kolodziejczyk a Jordan Paulus.
    30:13 Toon de Schepper - 3:1
     
    30:13
    Belgie právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3 a snižují náskok soupeře na 1:3! Verelst přihrál na TOONA DE SCHEPPERA, který to zkusil z první a zakončil přesně k levé tyči soupeřovy svatyně. Asistence: Sam Verelst a Bryan Kolodziejczyk.
    07:17 Tyler KUBARA - 3:0
     
    07:17
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Belgii hodně kruté, jelikož po osmi minutách vede Austrálie už 3:0! TYLER KUBARA se dostal ke střele z pravé strany a zakončil přesně mezi betony Peeterse. Asistence: Wehebe Darge a Josef Rezek.
    02:58 Robert MALLOY - 2:0
     
    02:58
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A je to už 2:0! Po chybě hostujícího obránce na modré čáře se k puku dostal Rezek, který ho posunul na ROBERTA MALLOYE a ten zakončil bekhendem k levé tyči. Asistence: Josef Rezek.
    01:31 Josef REZEK - 1:0
     
    01:31
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělý vstup do utkání pro domácí mužstvo, jelikož po přihrávce Bagliga se dostal ke kotouči JOSEF REZEK, který prostřelil brankáře mezi betony. Austrálie tak vede po minutě a půl 1:0. Asistence: Jason Baclig.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 2. Rezek (Baclig), 3. Malloy (Rezek), 8. Kubara (Darge, Rezek) – 31. Schepper (Verelst, Kolodziejczyk B.), 31. Verelst (Kolodziejczyk B., Paulus), 41. Verelst (Kolodziejczyk B.), 63. Paulus (Croock)


    Austrálie: Kimlin (Smart) – Woodman, McMahon, Haselhurst, Funes, Carpenter, Lindsay, Boyle, Clare – Powell, Armstrong, Darge – Rezek, Todd, Baclig – Taylor, Virjassov, Webster – Malloy, Wong, Kubara
    Belgie: Peeters (Weyde) – Paulus, Distate, Neven, de Schepper, van Espen, Delmarche – Verelst, Kolodziejczyk B., van Looy – de Croock, James, Dhondt – Auger, Coolen, Kolodziejczyk A. – Swennen, Balhan, Tambeur

    Rozhodčí: Miroslav Iarets – Tibor Fazekas, Ivan Nedeljkovič
    bahis siteleri