Chorvatsko – Belgie 5:2 (kon.) | Austrálie – Španělsko 4:0 (kon.) | Srbsko – Čína 6:5 (kon.)
konec
Chorvatsko
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Belgie
Pátek 12.04.2019, 13:00 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 SAKIČ - 5:2
     
    59:00
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale gól do prázdné branky platí! MARKO SAKIČ zaznamenal definitivní tečku za utkáním i za nadějemi Belgie. Asistence: Jan Smolec.
    57:11 JANKOVIČ - 4:2
     
    57:11
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Na útočné modré se Belgičané dopustili chyby v rozehrávce a přišli o puk. Toho dokonale využil IVAN JANKOVIČ, který se získaným kotoučem projel až na hranici mezikruží a tvrdou střelou k pravé tyče zvýšil na 4:2. Bez asistence.
    38:22 PAULUS - 3:2
     
    38:22
    Belgie právě vstřelila branku!
    Obrovská smůla brankáře Rosandiče, který si může sypat popel na hlavu. Nahození kapitána JORDANA PAULUSE od levého mantinelu mu propadlo do branky. Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Sam Verelst.
    31:38 KANAET - 3:1
     
    31:38
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Parádní sólovou akci proměnil DOMINIK KANAET, i když v závěru trochu se štěstím. Napřed výborně pronikl do útočného pásma a dostal se na pravou stranu brankoviště, když se uvolnil kolem obránce. Pak nejspíš chtěl přihrávat mezi kruhy na najíždějícího spoluhráče, ale puk šel nakonec mezi betony Peeterse, který si ho srazil do branky. Asistence: Ivan Jankovič, Fran Srketič.
    27:36 VERELST - 2:1
     
    27:36
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgii se podařilo vsítit kontaktní gól! Kolodziejczyk se sice ke střele v pravém kruhu nedostal, ale posunul mezi kruhy na volného SAMA VERELSTA, který rychlým zakončením prostřelil brankáře Rosandiče. Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Oliver de Croock.
    04:53 L. JARCOV - 2:0
     
    04:53
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    To je pro Belgii velký problém. Špatně postavenou obranou hladce jejich soupeř pronikl do útočného pásma a po střele od modré se prosadil průnikem k brankovišti LUKA JARCOV. Asistence: Shaone Morrisonn, Tomislav Zanoski.
    04:19 MIKULIČ - 1:0
     
    04:19
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    LUKA MIKULIČ se prosmýkl k pravému kruhu, prostřelil Peeterse a otevírá skóre zápasu! Asistence: Tadija Mirič, Fran Srketič.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Mikulič (Mirič, Srketič), 5. Jarcov (Morrisonn, Zanoski), 32. Kanaet (Jankovič, Srketič), 58. Jankovič, 59. Sakič (Smolec) – 28. Verelst (Kolodziejczyk, Croock), 39. Paulus (Kolodziejczyk, Verelst)


    Chorvatsko: Rosandič (Hergešič Adamovič) – Tadič, Morrisonn, Srketič, Vedlin, Kegalj, Smolec, Kramarič – Ficur, Zanoski, Kanaet – Sakič, Jankovič, L. Jarcov – Mikulič, Novak, Mirič – Canič, Paulovič, Novotny – F. Jarcov.
    Belgie: Peeters (Weyde) – Distate, Paulus, de Schepper, Neven, Delmarche, van Espen – de Croock, B. Kolodziejczyk, Verelst – Dhondt, James, Swennen – van Looy, Auger, Coolen – A. Kolodziejczyk, Tambeur, Balhan.

    Rozhodčí: Jarec (BLR) – Nedeljkovič (SRB), Perduv (SRB)

    Diváci: 53
    bahis siteleri