Švýcarsko – Bělorusko 5:4 (po pr.) | Lotyšsko – Slovensko 2:0 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
5:4 (3:0, 0:2, 1:2 - 1:0)
Bělorusko
Pondělí 22.04.2019, 15:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    60:58
    Oksenťjuk byl při svém průniku obranou zahákován Noahem Delémontem (SUI) a švýcarský hráč na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    48:08
    Noah Delémont (SUI) u mantinelu tvrdě zkrosčekoval Usova a míří vychladnout mezi trestoměřiče. Běloruský útočník se naštěstí bez větších komplikací zvedá z ledové plochy.
     
    42:19
    Oleg Kačelovskij (BLR) po buly v útočném pásmu tvrdě zametl se soupeřem a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    36:03
    No to je nemilé, Švýcaři si již potřetí v utkání nepohlídali střídání a dostávají menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten míří odpykat Joel Salgeber (SUI). Na tohle by si už ale měli dávat pozor.
     
    31:18
    Yves Stoffel (SUI) si při bránění Usova pomohl háčkem a nyní již nejtrestanější Švýcar na turnaji míří odpykat dvě minuty.
     
    26:21
    To je hodně nešťastné vyloučení pro Švýcary, při střídání nechtěně zahrál jeden z domácích kotouč bruslí a je z toho menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Nicolo Ugazzi (SUI).
     
    23:46
    Ilja Usov (BLR) svištěl z pravé strany před Vuicharda, ale nechtěně vletěl přímo do švýcarského gólmana. Pravidla jsou neúprosná, za tohle si Usov půjde sednout na dvě minuty.
     
    22:44
    Yves Stoffel (SUI) ve snaze projít do útočného pásma zahákoval Sedova a jde si sednout na dvě minuty. Po odpískání se ještě strhla menší pošťuchovačka a menší trest za pozdní dohrání dostává Arťom Volčenkov (BLR).
     
    19:40
    Přesilovou hru si zahrají i Bělorusové, těsně před přestávkou je za sekání Oksenťjuka vyloučen Matteo Valenza (SUI).
     
    16:18
    A běloruská mizérie nekonči, na trestnou lavici míří za podrážení u mantinelu Jegor Bujalskij (BLR). Chystá se čtvrtý švýcarský úder?
     
    09:14
    Ale Švýcaři budou 44 sekund hrát 5 na 3, sevření puku se totiž dopustil Arťom Volčenkov (BLR)!
     
    07:58
    Stoffel se snažil po mantinelu projít kolem Dmitrije Kozoreza (BLR), ten jej sice zastavil, neudělal to však v mezích pravidel a odpyká si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:20
    Nyní se však dostávají do pásma, Švýcaři totiž špatně střídali a dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jérémy Zürcher (SUI).
     
    00:35
    A máme tu první vyloučení utkání, za podrážení si jde sednout Jegor Bujalskij (BLR).
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 14. Rubanik (Fuss, Zuercher), 15. Marchand (Knak), 15. Salzgeber (Baragano), 53. Fuss (Zuercher, Schlaepfer), 65. Canova (Knak, Baragano) – 22. Pinčuk (Koljačonok), 40. Oksenťjuk (Kozorez), 51. Kuzněcov (Děmčenko), 51. Palčik (Koljačonok, Martynov)


    Švýcarsko: Vuichard (Patenaude) – Rubanik, Fiedler, Ugazzi, Pezzulo, Delémont (A), Baragano, Guggenheim, Chanton – Knak (C), Marchand, Valenza – Canova (A), Bardh, Stoffel – Dähler, Jobin, Salzgeber – Schlaepfer, Fuss, Zuercher.
    Bělorusko: Kolosov (15. Zinověnko) – Palivko, Denisov (A), Kozorez, Koljačonok (C), Volčenkov, Fedorenčik, Sedov – Oksenťjuk, Bujalskij, Usov (A) – Děmčenko, Pinčuk, Kuzněcov – Onufrijuk, Antoškov, Krištal – Kačelovskij, Bělov, Palčik – Martynov.

    Rozhodčí: Sean MacFarlane (USA), Andre Schrader (GER) – Jani Pesonen (FIN), Tarrington Wyonzek (CAN)
    bahis siteleri