Švýcarsko – Bělorusko 5:4 (po pr.) | Lotyšsko – Slovensko 2:0 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
5:4 (3:0, 0:2, 1:2 - 1:0)
Bělorusko
Pondělí 22.04.2019, 15:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    64:42 Jannik CANOVA - 5:4
     
    64:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko nádherně rozjetý zápas přeci jen neztratí! Knak ujel spolu s JANNIKEM CANOVOU do přečíslení a nejprve zkoušel vše vzít na sebe. Jeho pokus Zinověnko vyrazil, avšak přesně na hokejku právě Canovy, který do prázdné branky získává druhý bod pro svůj tým. Asistence: Simon Knak, Inaki Baragano.
     
    62:29
    Bujalskij mohl dorážet do odkryté branky, ale zblízka trestuhodně přestřelil!
     
    60:58
    Oksenťjuk byl při svém průniku obranou zahákován Noahem Delémontem (SUI) a švýcarský hráč na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    60:07
    Stoffel mohl hned po buly rozhodnout! Ujel spolu s Marchandem do přečíslení 2 na 1 a když dostal kotouč, z první pálil. Jenže v tu chvíli vytasil rukavici Zinověnko a zastavil tento projektil!
     
    56:38
    Teda, Vuichard si snad před zápasem tu branku upravil, kombinace tří Bělorusů totiž skončila jen na pravé tyči! Martynov bude asi pěkně naštvaný.
    52:06 Noah FUSS - 4:4
     
    52:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Teda, tady si asi někdo vsadil, že padne deset branek v utkání, Švýcaři totiž vyrovnávají. Volný kotouč sebral Zürcher a zpoza branky nabil v mezikruží naprosto osamocenému NOAHU FUSSOVI, který z první vyrovnává na 4:4. Asistence: Jérémy Zürcher, Elvis Schläpfer.
    50:40 Alexandr PALČIK - 3:4
     
    50:40
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    No to je neuvěřitelné, Bělorusové otáčejí zápas, který po první třetině prohrávali 0:3! Od modré vypálil Koljačonok a Vuichard sice jeho pokus vyrazil, naneštěstí pro Švýcarsko však jen před sebe do volného prostoru, kam dojížděl ALEXANDER PALČIK. Ten už měl jednoduchou práci s doklepnutím do odkryté sítě. Asistence: Vladislav Koljačonok, Danil Martynov.
    50:22 Sjarhej KUZNĚCOV - 3:3
     
    50:22
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Teď měli Švýcaři obrovskou smůlu. Střelu z levé strany Děmčenka zblokoval Guggenheim, ovšem tak nešťastně, že se puk odrazil přímo k SERGEJI KUZNĚCOVOVI, který z otočky zasunul k levé tyči. Asistence: Valentin Děmčenko.
     
    48:27
    Tyč zachránila Švýcary! K odraženému volnému puku se u levé tyče dostal Ilja Usov, jenže z bezprostřední blízkosti napálil jen brankovou konstrukci jinak zcela volné svatyně!
     
    48:08
    Noah Delémont (SUI) u mantinelu tvrdě zkrosčekoval Usova a míří vychladnout mezi trestoměřiče. Běloruský útočník se naštěstí bez větších komplikací zvedá z ledové plochy.
     
    47:37
    Fantastický Zinověnko! Vleže zastavil dorážku Bardha z těsné blízkosti, ač před Švýcarem zívala odkrytá horní polovina klece.
     
    45:59
    Děmčenkovu ránu z levého kruhu vyrazil Vuichard přímo k volnému Pinčukovi, běloruský forvard ale odkrytou klec minul!
     
    42:19
    Oleg Kačelovskij (BLR) po buly v útočném pásmu tvrdě zametl se soupeřem a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    39:54 Jevgenij OKSENŤJUK - 3:2
     
    39:54
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    To je učebnicový příklad gólu do šatny. Po vhazování ve vlastním pásmu vyrazili Bělorusové do protiútoku a po nahození od modré se puk odrazil snad od třech hráčů, než konečně zamířil do mezikruží, kde stál naprosto zapomenutý JEVGENIJ OKSENŤJUK. Ten už neměl složitou práci snížit na rozdíl jediné branky. Asistence: Dmitrij Kozorez.
     
    36:03
    No to je nemilé, Švýcaři si již potřetí v utkání nepohlídali střídání a dostávají menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten míří odpykat Joel Salgeber (SUI). Na tohle by si už ale měli dávat pozor.
     
    35:00
    Cédric Fiedler zajel vinou souboje s Martynovem hodně nepěkně hlavou napřed do mantinelu a zůstal ležet na ledě, po chvíli se však naštěstí zvedl a na střídačku dojel po svých.
     
    31:50
    Canova ujel s Marchandem do přečíslení dvou proti jednomu, první jmenovaný však poslal tomu druhému přihrávku na moc dlouhou hokejku.
     
    31:18
    Yves Stoffel (SUI) si při bránění Usova pomohl háčkem a nyní již nejtrestanější Švýcar na turnaji míří odpykat dvě minuty.
     
    26:21
    Rozhodnutí sudího na ledě potvrzeno, puk skutečně brankovou čáru nepřekročil.
     
    26:21
    Mezitím se ještě zkoumá video, patrně kvůli oné situaci, kdy Knak trefil brankovou konstrukci.
     
    26:21
    To je hodně nešťastné vyloučení pro Švýcary, při střídání nechtěně zahrál jeden z domácích kotouč bruslí a je z toho menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Nicolo Ugazzi (SUI).
     
    24:33
    Knak se po své střele z pravé strany již radoval a zvedal ruce nad hlavu, ale rozhodčí rozpažuje, puk trefil jen břevno!
     
    23:46
    Ilja Usov (BLR) svištěl z pravé strany před Vuicharda, ale nechtěně vletěl přímo do švýcarského gólmana. Pravidla jsou neúprosná, za tohle si Usov půjde sednout na dvě minuty.
     
    22:44
    Yves Stoffel (SUI) ve snaze projít do útočného pásma zahákoval Sedova a jde si sednout na dvě minuty. Po odpískání se ještě strhla menší pošťuchovačka a menší trest za pozdní dohrání dostává Arťom Volčenkov (BLR).
    21:42 Vitalij PINČUK - 3:1
     
    21:42
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři sice oslabení zvládli, dvě vteřiny po jeho skončení však od modré napřáhl VITALIJ PINČUK. Jeho rána během svého letu ještě maličko změnila trajektorii o švýcarskou hokejku a to zmátlo Vuicharda. Asistence: Vladislav Koljačonok.
     
    19:40
    Přesilovou hru si zahrají i Bělorusové, těsně před přestávkou je za sekání Oksenťjuka vyloučen Matteo Valenza (SUI).
     
    16:33
    Švýcaři jsou při chuti, rána Pezzulla od modré se otřela o levou tyč!
     
    16:18
    A běloruská mizérie nekonči, na trestnou lavici míří za podrážení u mantinelu Jegor Bujalskij (BLR). Chystá se čtvrtý švýcarský úder?
    14:50 Joel SALZGEBER - 3:0
     
    14:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže ani ten nedokázal zastavit rozjeté Švýcary. Kolem branky se obtáčel Baragano a ač sám neskóroval, puk se odrazil před branku a v nastalém zmatku se nejrychleji zorientoval JOEL SALZGEBER. Asistence: Inaki Baragano.
     
    14:07
    A Alexej Kolosov střídá, mezi tři tyče míří Rostislav Zinověnko.
    14:07 Lionel MARCHAND - 2:0
     
    14:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská hrubka běloruského gólmana! V podstatě již druhá ze dvou akcí. Z mezikruží vystřelil LIONEL MARCHAND poměrně jednoduchý projektil, Kolosovovi však tato rána trestuhodně propadla. Asistence: Simon Knak.
    13:18 Denys RUBANIK - 1:0
     
    13:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Z nevinného brejku tu máme první branku utkání. Dopředu vyrazil Noah Fuss, jeho nepovedenou přihrávku sice Kolosov vyrazil, ale přímo k dojíždějícímu DENYSI RUBANIKOVI, který doťuknul přesně k levé tyči. Asistence: Noah Fuss, Jérémy Zürcher.
     
    09:14
    Ale Švýcaři budou 44 sekund hrát 5 na 3, sevření puku se totiž dopustil Arťom Volčenkov (BLR)!
     
    07:58
    Stoffel se snažil po mantinelu projít kolem Dmitrije Kozoreza (BLR), ten jej sice zastavil, neudělal to však v mezích pravidel a odpyká si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:20
    Nyní se však dostávají do pásma, Švýcaři totiž špatně střídali a dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jérémy Zürcher (SUI).
     
    00:35
    A máme tu první vyloučení utkání, za podrážení si jde sednout Jegor Bujalskij (BLR).
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 14. Rubanik (Fuss, Zuercher), 15. Marchand (Knak), 15. Salzgeber (Baragano), 53. Fuss (Zuercher, Schlaepfer), 65. Canova (Knak, Baragano) – 22. Pinčuk (Koljačonok), 40. Oksenťjuk (Kozorez), 51. Kuzněcov (Děmčenko), 51. Palčik (Koljačonok, Martynov)


    Švýcarsko: Vuichard (Patenaude) – Rubanik, Fiedler, Ugazzi, Pezzulo, Delémont (A), Baragano, Guggenheim, Chanton – Knak (C), Marchand, Valenza – Canova (A), Bardh, Stoffel – Dähler, Jobin, Salzgeber – Schlaepfer, Fuss, Zuercher.
    Bělorusko: Kolosov (15. Zinověnko) – Palivko, Denisov (A), Kozorez, Koljačonok (C), Volčenkov, Fedorenčik, Sedov – Oksenťjuk, Bujalskij, Usov (A) – Děmčenko, Pinčuk, Kuzněcov – Onufrijuk, Antoškov, Krištal – Kačelovskij, Bělov, Palčik – Martynov.

    Rozhodčí: Sean MacFarlane (USA), Andre Schrader (GER) – Jani Pesonen (FIN), Tarrington Wyonzek (CAN)
    bahis siteleri