Antverpy – Club Bruggy 0:0 (kon.) | Charleroi – Beerschot 4:0 (kon.)
konec
Sporting Charleroi
4:0 (1:0)
KFCO Beerschot Wilrijk
Pondělí 22.04.2019, 18:00 • Stade du Pays de Charleroi, Charleroi • Belgická liga • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:57:13)
     
    Je konec! Domácí Sporting Charleroi zvládl domácí souboj s Beerschotem Wilrijk a zvítězil vysoko 4:0! Charleroi totiž bylo celou dobu aktivnější, ale nedokázalo využít své šance! Až v nastavení se dočkali pokutového kopu, ke kterému se postavil Adama Niane a s přehledem poslal Sporting do vedení. Po změně stran se navíc prosadil Victor Osimhen a domácí dostali klid na kopačky. Deset minut před koncem navíc přidal třetí zásah Morioka a o čtyři minuty proměnil druhou penaltu Perbet.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Pierre Bourdin dostal přihrávku na levou stranu a nakopl míč na hranici velkého vápna. Tam však nebyl nikdo ve žlutém dresu Wilrijku.
     
    89
    Morioka prošel po pravém křídle na hranici velkého vápna, odkud odcentroval na značku pokutového kopu, jenže tam nebyl nikdo v černobílém.
     
    88
    Hosté už jsou hodně frustrovaní. Fotbalisté ve žlutém se začínají hádat s rozhodčím a vůbec se nechtějí zapojit do hry.
    86. Jérémy PERBET - 4:0
     
    86
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Další branka domácího celku! Domácí zahrávali další penaltu. Tentokrát se k její exekuci postavil JÉREMY PERBER a střelou k tyči překonal brankáře!
     
    85
    Domácí fanoušci si dnešní duel vyloženě užívají! Jejich oblíbenci navíc předvádějí parádní duel a nepouštějí soupeře do hry.
     
    84
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Massimo Bruno, přichází Jérémy Perbet.
    82. Rjōta MORIOKA - 3:0
     
    82
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává svou třetí branku! Po přímém kopu se do zakončení dostal RJOTA MORIOKA a nádhernou střelou rozvlnil síť!
     
    81
    Núrio Fortuna si troufl na průnik po levém křídle, obhodil si statického obránce a navíc byl faulován. Sporting tak rozehraje další přímý kop.
     
    80
    Christophe Diandy odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže nikdo v černobílém na míč nedosáhl. Hostující obrana balón zahrála na roh.
     
    79
    Victor Osimhen ustál souboj na polovině hrací plochy, krásně se otočil kolem soupeře a nechal se faulovat. Domácí získali cenné vteřinky k dobru.
     
    78
    Ayrton Mboko měl prostor a čas na pravé straně, ale netroufl si na individuální průnik a raději si pomohl malou domů.
     
    77
    Brian De Keersmaecker poslal nákop na polovinu soupeře, jenže nikdo ve žlutém dresu se nedostal do zakončení. Hráči Sportingu dnes brání na jedničku.
     
    76
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Adama Niane, přichází Gaëtan Hendrickx.
     
    75
    Střídání v týmu KFCO Beerschot Wilrijk: ze hřiště odchází Irakli Bughridze, přichází Erwin Hoffer.
    73. Victor OSIMHEN - 2:0
     
    73
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Sporting přidává druhou branku a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! VICTOR OSIMHEN dostal přihrávku za obranu, dostal se do úniku a obstřelil vyběhnutého brankáře!
     
    72
    Grégory Grisez dostal prostor v blízkosti pokutového území, ale netroufl si na zakončení. Následnou kombinaci už domácí obrana uhlídala.
     
    71
    Nicolas Penneteau se ujal rozehrávky přímého kopu na vlastní polovině. Nikdo v černobílém dresu se k jeho odkopu nedostal. Hosté mohou pokračovat v útočení.
     
    70
    Hosté zahrávali přímý kop na hranici pokutového území. Po secvičeném signálu se do zakončení dostal Brian De Keersmaecker, ale rána mu vůbec nesedla.
     
    69
    Adama Niane vybojoval míč na polovině hrací plochy, pomohl si zpětnou přihrávkou, jenže nikdo v černobílém se následně nevydal do útočného výpadu.
     
    68
    Victor Osimhen se z hranice pokutového území opřel do volného míče, jenže rána mu vůbec nesedla a domácí útočník vůbec netrefil branku.
     
    67
    Hosté opět kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na skulinku v obraně soupeře. Domácí už vsadili vše na defenzivu a nikam se neženou.
     
    65
    Gertjan De Mets rozehrával rohový kop hostujícího mužstva. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhla pozorná obrana Sportingu Charleroi.
     
    64
    Dante Vanzeir se krásně zbavil obránce v černobílém dresu, dostal se k odcentrování, ale jeho pobídku odehrála obrana do bezpečí.
     
    63
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází David Henen, přichází Rjōta Morioka.
     
    62
    Stergos Marinos si dal na vlastní polovině pozor na dobíhajícího Bourdina a odkopl před ním balón do zámezí. Wilrijk bude vhazovat.
     
    61
    Osimhen si dělal prostor na hranici pokutového území. Jeho následné zakončení levačkou poté skončilo na noze prvního obránce ve žlutém dresu.
     
    60
    Je za námi hodina hry! Domácí Sporting stále drží své těsné vedení a skvěle brání. Hosté sice hrají aktivně, ale nemohou najít cestičku za obranu.
     
    59
    Domácí brankář Penneteau pro změnu nakopl míč na polovinu soupeře, ale nikdo v bíločerném dresu se k jeho pobídce nedostal.
     
    58
    Hostující brankář se musel znovu zapojit do hry. V posledních minutách hrají s míčem na kopačkách prakticky pouze hosté. Sporting se věnuje defenzivě.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Grégory Grisez (KFCO Beerschot Wilrijk).
     
    56
    Dante Vanzeir našel malou domů hostujícího brankáře, který pohotově nakopl míč na polovinu Sportingu, kde v hlavičkovém souboji uspěl Diandy.
     
    55
    Hosté se po změně stran tlačí do útoku, ale zatím se nemohou probít až do pokutového území. Fotbalisté v černobílém dnes brání na jedničku.
     
    54
    David Henen vybojoval v hlavičkovém souboji míč pro Nianeho, následně rozehrál na levé křídlo, jenže nikomu v černobílém se nepovedlo odcentrovat.
     
    53
    Brian De Keersmaecker rozběhl akci Wilrijku po levém křídle. Jeho následný centr přiletěl na malé vápno, ale tam nebyl nikdo ve žlutém.
     
    52
    Gertjan De Mets na polovině soupeře dojel jednoho z domácích hráčů a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Hráči v černobílém mohou rozjet další akci.
     
    51
    Steeven Willems si skvěle pokryl míč u pomezní čáry a poradil si s dotírajícím soupeřem. Hráči Sportingu se mohou vydat do útoku.
     
    50
    Hra je přerušena! Dosud jediný střelec Adama Niane si ustlal na hrací ploše a drží se za levý kotník. Domácí útočník však bude nadále pokračovat.
     
    49
    Brian De Keersmaecker měl moře volného prostoru na polovině hrací plochy, jenže svou kličkou na pravou stranu hostujícího zadáka neoklamal.
     
    48
    Adama Niane dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, nicméně hostující zadák k němu bleskově přistoupil a nedal mu prostor k rozehrávce.
     
    47
    Jimmy De Jonghe prošel po levém křídle na polovinu soupeře, zasekl si míč kolem obránce, jenže ve velké rychlosti už nedokázal konstruktivně rozehrát.
     
    46
    Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Sporting v něm bude chtít pokračovat v aktivitě z úvodní půle dnešního střetnutí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Sportingu. Charleroi totiž bylo celou dobu aktivnější, ale nedokázalo využít své šance! Až v nastavení se dočkali pokutového kopu, ke kterému se postavil Adama Niane a s přehledem poslal Sporting do vedení. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+6
    První poločas skončil.
    45+5. Adama NIANE - 1:0
     
    45+5
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil ADAMA NIANE, který střelou do dolního rohu otevřel skóre!
    45+4. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    45+4
    Pozor! Rozhodčí se po jednom ze soubojů podíval na video a odpískal penaltu pro Sporting!
     
    45+2
    Na závěr poločasu ještě přichází žlutá karta, kterou si vysloužil de Mets
     
    45+2
    Stergos Marinos poslal prudký centr do pokutového území, jenže nikdo v černobílém dresu se nedostal do zakončení. Obrana Wilrijku zatím hraje skvěle.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
    45. van Hyfteho nebezpečná rána
     
    45
    Tom van Hyfte se na hranici velkého vápna zbavil svého strážce a vyslal prudkou střelu! Jeho ránu dokázal Nicolas Penneteau vyrazit!
     
    44
    Irakli Bughridze si navedl míč na hranici pokutového území, kde si balón přehodil na pravačku, ale technickou střelou nezamířil mezi tři tyče.
     
    43
    Brian De Keersmaecker měl velké problémy se zpracováním míče a domácí obránce mu jej na poslední chvíli stačil ukopnout do zámezí.
     
    42
    Brian De Keersmaecker se po pravém křídle tlačil do pokutového území, jenže jeden z obránců před ním dobře vystoupil a odehrál míč do bezpečí.
     
    41
    Do rozehrávky domácího celku se znovu musel zapojit brankář Nicolas Penneteau. Sporting Charleroi se nemůže dostat za pozornou obranu.
     
    40
    Ayrton Mboko dostal dobrou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo ve žlutém dresu se mu nenabídl do volného prostoru.
     
    39
    Sporting zahrával další rohový kop. Na prudký centr si naskočil Massimo Bruno, jehož hlavička vyletěla hodně vysoko a hostující brankář ukryl míč do rukavic.
     
    38
    Adama Niane poslal vysokou přihrávku do pokutového území, jenže dobíhající Henen hlavou nedokázal zamířit mezi tři tyče hostující branky.
     
    37
    Stergos Marinos se tlačil do pokutového území, jenže na hranici pokutového území si nedovoleným zákrokem pokazil svou pozici.
     
    36
    Jimmy De Jonghe po jednom ze soubojů špatně došlápl a zůstává ležet na trávníku. Tady to navíc nevypadá vůbec dobře. Hostující kouč rozhodně neprožívá příjemný pohled.
     
    35
    Gjoko Nicolas Penneteau nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, jenže Henen v hlavičkovém souboji ztroskotal na van Hyftem.
     
    34
    Pierre Bourdin neustál souboj na levé straně hrací plochy. Domácí zadák Massimo Bruno se k němu dobře vrátil a nenechal jej rozehrát.
     
    33
    Hosté opět uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Fotbalisté Beerschotu nikam nespěchají a hrají hlavně na nulu v defenzivě.
     
    32
    Střídání v týmu KFCO Beerschot Wilrijk: ze hřiště odchází Loris Brogno, přichází Brian De Keersmaecker.
     
    31
    David Henen napřáhl zpoza hranice pokutového území, jenže svou střelou pravačkou vůbec netrefil branku hostujícího Beerschotu.
     
    30
    Niane obdržel prudkou přihrávku do běhu, skvěle si míč zpracoval, ale pravačkou o kousek přestřelil horní tyč hostující svatyně.
     
    29
    Van Hyfte už je zpátky na nohou a může pokračovat ve hře. Hosté mezitím kombinují na vlastní polovině a snaží se otupit rostoucí tlak Sportingu.
     
    27
    Dokonce je tam i krev! Van Hyfte se pustil pořádný krvavý vodopád z nosu. Uvidíme, jak dlouho bude jeho ošetření trvat.
     
    26
    Tom van Hyfte zůstává po jednom z hlavičkových soubojů pořádně otřesený. Podle všeho tam byl i vyražený dech. Hostující fotbalista však bude pokračovat.
     
    25
    Pierre Bourdin si dal pozor na nákop na rozběhnutého Nianeho a odhlavičkoval balón daleko od pokutového území.
     
    24
    Obrovská šance Sportingu! Na fantastický centr z přímého kopu si v pokutovém území naskočil Niane, ale jeho hlavičku vyškrábl brankář mimo tři tyče!
     
    23
    Victor Osimhen si brousil zuby na centr z pravé strany hrací plochy, ale obrana hostujícího mužstva stála blízko u sebe a nenechala jej zakončit.
     
    22
    Pierre Bourdin se tlačil do velkého vápna, jenže domácí obránce Gabriele Angella se mu postavil do cesty a nenechal soupeře zakončit.
     
    21
    Christophe Diandy už mohl postupovat sám na branku, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    20
    Jimmy De Jonghe se snažil překvapit domácí obranu prudkou přihrávkou mezi stopery, ale nikdo ve žlutém jeho pobídku nepochopil.
     
    19
    Victor Osimhen skvěle napadal rozehrávku hostujícího celku. Domácí fotbalista vypíchl přihrávku na levou stranu a špičkou protečoval míč do zámezí.
     
    18
    Hosté jsou zatím směrem dopředu zcela bezzubí. Nikdo ve žlutém dresu se zatím neprosmýkl až do šestnáctky. Domácí obrana působí pevným dojmem.
     
    17
    Ayrton Mboko skvěle napadal Diandyho u pomezní čáry. Hostující fotbalista byl hodně důrazný, zatlačil na soupeře tělem a vybojoval míč.
     
    16
    Stergos Marinos dostal skákavou přihrávku na pravou stranu a pohotově centroval do šestnáctky. Jeho pobídku však srazil obránce do zámezí.
     
    15
    David Henen dostal krásnou přihrávku na hranici pokutového území, okamžitě střílel levačkou, ale trefil jen prvního obránce ve žlutém dresu.
     
    14
    Zadáci Sportingu nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve žlutém dresu Wilrijku rozehrávku domácích neatakuje.
     
    13
    Christophe Diandy se po přímém kopu domácího celku tlačil do zakončení, jenže v tísni nedokázal přesně zamířit a jeho pokus postrádal i razanci.
     
    12
    Hra je přerušena! David Henen zůstává ležet na trávníku po souboji s jedním z obránců a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    11
    Christophe Diandy prošel s míčem do pokutového území, ale Grégory Grisez se mu položil pod nohy a odehrál míč ven ze šestnáctky.
     
    10
    Nicolas Penneteau nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, kde si míč zpracoval Henen, jenže následnou přihrávkou balón opět odevzdal hostům.
     
    9
    Victor Osimhen si v pokutovém území naběhl na oblouček z levé strany hrací plochy, jenže v záklonu nedokázal zamířit mezi tři tyče hostující svatyně.
     
    8
    Niane spěchal za přihrávkou na levé křídlo, jenže ve sprintu neudržel balanc a poroučel se k zemi. Vhazovat bude hostující Wilrijk.
     
    7
    Massimo Bruno se ujal rozehrávky následného rohového kopu Sportingu. Jeho centr přiletěl na malé vápno, odkud míč odhlavičkoval Bourdin.
     
    6
    David Henen dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud dobrou pobídkou rozběhl Marinose, ale i s jeho centrem si obrana Wilrijku poradila.
     
    5
    Adama Niane odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže obránce Pierre Bourdin se stačil vrátit a odkopl balón na rohový kop.
     
    4
    Christophe Diandy vyslal vysokou přihrávku na hranici pokutového území, jenže nikdo v černobílém dresu se do zakončení nedostal.
     
    3
    První obrovská šance dnešního souboje! Victor Osimhen se prosmýkl do pokutového území, mířil na zadní tyč, jenže Vanhamel vytáhl skvělý zákrok!
     
    2
    Stergos Marinos rozehrával přímý kop domácího celku. Jeho centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde hlídkovali pozorní obránce Wilrijku.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Wilrijk se ihned vydal do útoku. Tarik Tissoudali si naběhl na dobrou přihrávku, ale nedohnal míč na hřišti.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí budou hrát v černobílém, zatímco Wilrijk oblékne žlutou sadu.
     
    Dnes budeme sledovat souboj týmů hrající skupinu o Evropskou ligu. Ani jeden z nich se však zatím nedere o místo, které zaručuje účast v boji o předkolo. Lépe je na tom domácí Sporting, který vybojoval šest bodů a je čtvrtý. Na vedoucí St. Truiden však ztrácí pět bodů. Hosté mají na svém kontě o dva body méně. Wilrijk naposledy přehrál na domácí půdě Eupen, zatímco Sporting Charleroi porazil 2:0 Westerlo.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z belgické ligy mezi Sportingem Charleroi a KFCO Beerschot Wilrijk. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45+5. Niane (pen.), 73. Osimhen, 82. Morioka, 86. Perbet

    Karty:   45+2. De Mets (BEE), 57. Grisez (BEE)


    Sporting Charleroi: Penneteau – Zajkov, Angella, Willems – Marinos, Bruno (84. Perbet), Diandy, Henen (63. Morioka), Fortuna – Osimhen, Niane (76. Hendrickx).
    Náhradníci: Riou – Perbet, Martos, Tshiend, Hendrickx, Morioka, Delfi, Benavente.

    KFCO Beerschot Wilrijk: Vanhamel – Mboko, Grisez, Bourdin, De Jonghe – van Hyfte, De Mets – Bughridze (75. Hoffer), Brogno (32. De Keersmaecker), Tissoudali – Vanzeir.
    Náhradníci: Lejoly – Placca, De Keersmaecker, Hoffer, D. Montiel, van den Bergh, Abaz.

    Rozhodčí: Boucaut – Meers, Blaise
    bahis siteleri