Alanyaspor – Konyaspor 2:4 (kon.) | Trabzonspor – Kayserispor 4:2 (kon.)
konec
Alanyaspor
2:4 (1:2)
Konyaspor
Pondělí 06.05.2019, 19:30Turecká Superliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:32:28)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:13.
     
    Je konec! Konyaspor zvládl duel na půdě Alanyasporu a vítězí 4:2! Na úvodní branku jsme si museli počkat do 31. minuty, kdy domácí celek poslal po rohovém kopu do vedení Papiss Cissé! Hosté ale dokázali vyrovnat pět minut před přestávkou, kdy se prosadil Marko Jevtovič! O další čtyři minuty bylo pro Konyaspor ještě lépe, jelikož se trefil Jens Jonsson! Krátce po změně stran však dokázal svou druhou brankou v duelu vyrovnat Papiss Cissé! Hosté si vedení vzali zpátky dvacet minut před koncem, kdy se prosadil Ömer Ali Sahiner. Domácí už poté vrhli všechny síly do útoku a čtvrtý zásah jim z brejku uštědřil Hurtado.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Papiss Cissé (Alanyaspor).
     
    90+2
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Mustapha Yatabaré, přichází Adis Jahović.
    90+1. Paolo HURTADO - 2:4
     
    90+1
    Konyaspor právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Hosté podnikli bleskový výpad do otevřené obrany domácího celku, přečíslili jediného zádaka a PAOLO HURTADO poslal míč do sítě.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ali Turan (Konyaspor).
     
    90
    Nejc Skubic prošel na polovinu domácího celku a nasbíral pro Konyaspor další cenné vteřinky k dobru. Dramatický závěr dnešního duelu.
     
    89
    Papiss Cissé odcentroval z pravého křídle do pokutového území, nicméně nikdo v černém dresu se k jeho pobídce nedostal a obrana odkopla míč do bezpečí.
     
    88
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Deni Milošević, přichází Amir Hadžiahmetović.
     
    87
    Mustapha Yatabaré odkopl míč z vlastní poloviny pouze do zámezí. Hosté se teď pouze brání sílícímu tlaku Alanyasporu.
     
    86
    Nakonec to penalta není! Domácí hráči se hodně zlobí, ale budou si muset svou další šanci vytvořit. Hosté naopak ušetřili cenné vteřinky.
     
    84
    Pozor! Celá situace se ještě zkoumá na videu!
     
    83
    Alanyaspor zahrával rohový kop. Po něm se hráči domácího celku dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí hru rukou zřejmě neviděl.
     
    82
    Efecan Karaca si naběhl na přihrávku za obranu soupeře, jenže ve velké rychlosti nestačil míč uklidit mezi tři tyče. Domácí celek si ale vytváří tlak.
     
    81
    Papiss Cissé mohl dovršit svůj hattrick, když se dostal k povedenému centru z levé strany, jenže hlavou orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    80
    Marko Jevtović si na polovině hřiště zpracoval míč hrudí a přenechal jej spoluhráči. Následná akce Konyasporu však neměla dlouhého trvání.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. P. Cissé (Djalma), 48. P. Cissé (Gülselam) – 39. Jevtović, 43. Jönsson (Milošević), 73. Sahiner, 90+1. Hurtado

    Karty:   45+1. Gülselam (ALN), 90+4. P. Cissé (ALN) – 20. Jönsson (KOY), 33. Öztorun (KOY), 41. Sahiner (KOY), 78. M. Yatabaré (KOY), 90. Ali Turan (KOY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:13.
    Alanyaspor: Yılmaz – Alkılıç, Welinton, Caulker, N´Sakala – Gülselam, Tufan, Villafáňez (75. Fernándes), Karaca – Djalma, P. Cissé.
    Náhradníci: Ceylan – Ayaroğlu, Baiano, Bekir, Fernándes, Yalçıner, Tzavellas.

    Konyaspor: Kirintili – Skubic, Findikli, Ali Turan, Öztorun – Jevtović, Jönsson, Sahiner, Milošević (88. Hadžiahmetović) – Fofana (72. Hurtado), M. Yatabaré (90+2. Jahović).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Hadžiahmetović, Jahović, Hurtado, A. R. Traoré, Žuta, Ay.
    thejrc.org