Alanyaspor – Konyaspor 2:4 (kon.) | Trabzonspor – Kayserispor 4:2 (kon.)
konec
Alanyaspor
2:4 (1:2)
Konyaspor
Pondělí 06.05.2019, 19:30Turecká Superliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:32:28)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:13.
     
    Je konec! Konyaspor zvládl duel na půdě Alanyasporu a vítězí 4:2! Na úvodní branku jsme si museli počkat do 31. minuty, kdy domácí celek poslal po rohovém kopu do vedení Papiss Cissé! Hosté ale dokázali vyrovnat pět minut před přestávkou, kdy se prosadil Marko Jevtovič! O další čtyři minuty bylo pro Konyaspor ještě lépe, jelikož se trefil Jens Jonsson! Krátce po změně stran však dokázal svou druhou brankou v duelu vyrovnat Papiss Cissé! Hosté si vedení vzali zpátky dvacet minut před koncem, kdy se prosadil Ömer Ali Sahiner. Domácí už poté vrhli všechny síly do útoku a čtvrtý zásah jim z brejku uštědřil Hurtado.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Papiss Cissé (Alanyaspor).
     
    90+2
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Mustapha Yatabaré, přichází Adis Jahović.
    90+1. Paolo HURTADO - 2:4
     
    90+1
    Konyaspor právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Hosté podnikli bleskový výpad do otevřené obrany domácího celku, přečíslili jediného zádaka a PAOLO HURTADO poslal míč do sítě.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ali Turan (Konyaspor).
     
    90
    Nejc Skubic prošel na polovinu domácího celku a nasbíral pro Konyaspor další cenné vteřinky k dobru. Dramatický závěr dnešního duelu.
     
    89
    Papiss Cissé odcentroval z pravého křídle do pokutového území, nicméně nikdo v černém dresu se k jeho pobídce nedostal a obrana odkopla míč do bezpečí.
     
    88
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Deni Milošević, přichází Amir Hadžiahmetović.
     
    87
    Mustapha Yatabaré odkopl míč z vlastní poloviny pouze do zámezí. Hosté se teď pouze brání sílícímu tlaku Alanyasporu.
     
    86
    Nakonec to penalta není! Domácí hráči se hodně zlobí, ale budou si muset svou další šanci vytvořit. Hosté naopak ušetřili cenné vteřinky.
     
    84
    Pozor! Celá situace se ještě zkoumá na videu!
     
    83
    Alanyaspor zahrával rohový kop. Po něm se hráči domácího celku dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí hru rukou zřejmě neviděl.
     
    82
    Efecan Karaca si naběhl na přihrávku za obranu soupeře, jenže ve velké rychlosti nestačil míč uklidit mezi tři tyče. Domácí celek si ale vytváří tlak.
     
    81
    Papiss Cissé mohl dovršit svůj hattrick, když se dostal k povedenému centru z levé strany, jenže hlavou orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    80
    Marko Jevtović si na polovině hřiště zpracoval míč hrudí a přenechal jej spoluhráči. Následná akce Konyasporu však neměla dlouhého trvání.
     
    79
    Nejc Skubic s uvedením míče do hry rozhodně nespěchal. Domácí zadáci se mezitím stačili srovnat a vybojovali balón pro sebe.
     
    78
    Mustapha Yatabaré si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a vysloužil si žlutou kartu.
     
    77
    Mustapha Yatabaré odcentroval v pádu do pokutového území, jenže domácí obránce se stačil rychle vrátit a špičkou kopačky odkopl míč do autu.
     
    76
    Papiss Cissé dostal přihrávku do pokutového území, ale jeho zakončení levačkou skončilo v rukavicích pozorného brankáře.
     
    75
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Lucas Villafáňez, přichází Junior Fernándes.
    73. Ömer Ali Sahiner - 2:3
     
    73
    Konyaspor právě vstřelil branku! Konyaspor si bere zpět své ztracené vedení! OMER ALI SAHINER ustál souboj na hranici pokutového území, dostal se do zakončení a uklidil míč do sítě!
     
    72
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Moryké Fofana, přichází Paolo Hurtado.
     
    71
    Serkan Kirintili vyrazil daleko z branky a urychlil rozehrávku hostujícího mužstva. Jeho nákop na levou stranu však nezastavil nikdo v bílém dresu.
     
    70
    Steven Caulker se na poslední chvíli vrátil do vlastní šestnáctky a včasným skluzem odehrál míč mimo pokutové území. Konyaspor bude vhazovat.
     
    69
    Efecan Karaca prošel po levém křídle do pokutového území, jenže jeho centr skončil na noze pozorného obránce. Hosté brání ze všech sil.
     
    68
    Sudí ještě celou situaci řešil s kolegou u videa, ale jeho verdikt platí. Pokutový kop se kopat nebude.
     
    67
    Efecan Karaca upadl na hranici velkého vápna a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Rozhodčí souboj dobře viděl a nechal pokračovat ve hře.
     
    66
    Ömer Ali Sahiner poslal nádherný centr na malé vápno, jenže nikdo v dresu domácího celku se k jeho střílené pobídce nedostal.
     
    65
    Alanyaspor zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr přiletěl na hranici velkého vápna, kde zasáhla hostující obrana.
     
    64
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Ani jeden z týmů se nyní nemůže usadit na polovině soupeře. Na hřišti naopak přibývá faulů.
     
    62
    Fotbalisté Konyasporu se usadili v blízkosti pokutového území svého soupeře, ale zatím se nemohou dostat k ohrožení domácí svatyně.
     
    61
    Ömer Ali Sahiner zůstává po souboji v pokutovém území ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme parádní duel. Domácí Alanyaspor dokázal po změně stran vyrovnat a od té doby se tlačí do útoku.
     
    59
    Konyaspor zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, jenže domácí obránci byli připravení.
     
    58
    Serkan Kirintili tentokrát vystartoval ven ze své svatyně a došel si pro nepřesnou přihrávku za obranu. Hosté nyní potřebují uklidnit hru.
     
    57
    Papiss Cissé se hnal za nákopem na polovinu soupeře, ale důrazný Volkan Findikli odhlavičkoval míč pryč z vlastní poloviny.
     
    56
    Marko Jevtović prodloužil hlavou míč na hranici pokutového území, jenže tam nebyl nikdo v bílém a pro míč si došel pozorný brankář Haydar Yılmaz.
     
    55
    Alanyaspor zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil hostující brankář a vyboxoval míč mimo šestnáctku.
     
    54
    Jens Jönsson opět dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, jenže svým průnikem nenašel nikoho v bílém dresu Konyasporu.
     
    53
    Ömer Ali Sahiner odcentroval z pravé strany, nicméně domácí hráč Efecan Karaca proti jeho pobídce rychle vystoupil a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    52
    Jens Jönsson si z levého křídla navedl míč na hranici pokutového území, odkud zakončil placírkou, jenže jeho rána minula vzdálenější tyč.
     
    51
    Efecan Karaca si naběhl na povedenou přihrávku na hranici pokutového území, jenže měl problémy se zpracováním a míč mu utekl ke gólmanovi soupeře.
     
    50
    Moryké Fofana dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho centr skončil na noze prvního obránce v černém dresu Alanyasporu.
    48. Papiss CISSÉ - 2:2
     
    48
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Alanyaspor zvládl vstup do druhé půle ve velkém stylu! PAPISS CISSÉ dostal moře prostoru v pokutového území a zakončil k zadní tyči!
     
    47
    Do rozehrávky hostujícího celku se musel zapojit také brankář Kirintili. Jeho nákop však obrana Konyasporu odehrála.
     
    46
    Konyaspor obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fotbalisté v bílém se vydali do útoku, ale domácí stopeři byli pozorní.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou bitvu. Na úvodní branku jsme si museli počkat do 31. minuty, kdy domácí celek poslal po rohovém kopu do vedení Papiss Cissé! Hosté ale dokázali vyrovnat pět minut před přestávkou, kdy se prosadil Marko Jevtovič! O další čtyři minuty bylo pro Konyaspor ještě lépe, jelikož se trefil Jens Jonsson! Do kabin se tak odchází za stavu 1:2.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Jonsson dostal přihrávku na pravou stranu, jenže ani jeho centr nebyl zrovna povedený. Hráči už čekají na závěr prvního poločasu.
     
    45+2
    Konyaspor rozehrával rohový kop. Hosté si s jeho exekucí dali opravdu záležet, nicméně centrovaný míč skončil na hrudi připraveného Cissého.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Ceyhun Gülselam (Alanyaspor).
     
    45
    Moryké Fofana dostal přihrávku do prostoru na pravé straně, jenže jeho centr byl nepřesný a skončil v prostoru, kde číhal jen domácí obránce.
    43. Jens JÖNSSON - 1:2
     
    43
    Konyaspor právě vstřelil branku! Pozor! Hostující celek ještě před přestávkou otáčí skóre a dostává se do vedení! JENS JONSSON zůstal zapomenutý v pokutovém území, kam dostal přihrávku a technickou střelou rozvlnil síť!
     
    42
    Cissé si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany, jenže musel zakončovat zády k brance a svým pokusem nedokázal trefit prostor mezi tyčemi.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Ömer Ali Sahiner (Konyaspor).
    39. Marko JEVTOVIĆ - 1:1
     
    39
    Konyaspor právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Konyaspor se dočkal branky ještě před přestávkou! Hosté měli k dispozici přímý kop, jehož rozehrávky se ujal MARKO JEVTOVIČ a krásnou střelou vyrovnal!
     
    38
    Moryké Fofana se na hranici pokutového území opřel do padajícího míče, jenže střelou z voleje nezamířil mezi tři tyče domácí svatyně!
     
    37
    Nejc Skubic dostal přihrávku na levou stranu a poslal zajímavý pas na rozběhnutého Sahinera. Druhému jmenovanému vůbec nevyšlo zpracování.
     
    36
    Alanyaspor zahrával další rohový kop. Prudký centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kde zasáhl dobře postavený obránce Skubič.
     
    35
    Welinton operoval s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, jenže jeho centr levačkou skončil na hrudi pozorného obránce v bílém dresu.
     
    34
    Domácí celek po vstřelení úvodní branky doslova hýří aktivitou a tlačí se do útoku. Nikdo v černém dresu tentokrát na prudký centr nedosáhl.
     
    33
    Ferhat Öztorun dojel u pomezní čáry jednoho ze soupeřů a dostává žlutou kartu.
     
    32
    Také hlasatel v Alanyi označil za autora úvodní branky dnešního souboje Josefa Šurala!
    31. Papiss CISSÉ - 1:0
     
    31
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Alanyaspor zahrával rohový kop. K prodlouženému centru se na zadní tyči dostal PAPISS CISSÉ, který míč doklepl do sítě! Autor úvodní branky svou branku oslavil s dresem Josefa Šurala!
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně bojovný duel. Kromě neuznané branky Konyasporu čekáme na úvodní šanci.
     
    29
    Welinton se rovněž dostal k odcentrování do velkého vápna, jenže pozorný brankář domácího celku včas vyběhl a ukryl míč do svých rukavic.
     
    28
    Lucas Villafáňez si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže z ostrého úhlu nedokázal odcentrovat na značku pokutového kopu.
     
    27
    Hostující brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky Konyasporu. Gólman hostujícího mužstva nakopl míč na polovinu domácích, kde se k míči nedostal nikdo v bílém.
     
    26
    Welinton dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde se pěknou kličkou zbavil obránce a dokázal odcentrovat do předbrankového prostoru.
     
    25
    Ömer Ali Sahiner si v dalším souboji rovněž přivodil nějakou zdravotní potíž a potřebuje kratší ošetření za postranní čárou. Hostující kouč to rozhodně nevidí rád.
     
    24
    Hra je přerušena! Jens Jönsson zůstává po jednom ze soubojů na polovině hřiště ležet na trávníku a drží se za levou nohu.
     
    23
    Ali Turan si pomohl zpětnou přihrávkou a hostující brankář následně odkopl míč do zámezí. Rozehrávat tak bude domácí Alanyaspor.
     
    22
    Moryké Fofana u postranní čáry dojel jednoho ze soupeřů a může být rád, že za svůj nedovolený zákrok nevyfasoval žlutou kartu.
     
    21
    Hostující fotbalisté se ještě vyrojili kolem hlavního arbitra a protestují proti jeho verdiktu.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Jens Jönsson (Konyaspor).
     
    19
    Pozor! Hostující Sahiner sice otevřel skóre, ale Jonsson se ještě předtím dopustil faulu a po zásahu videa branka neplatí!
     
    16
    Alanyaspor hraje v úvodních minutách hodně aktivně. Do pokutového území přiletěl centr z levé strany, jenže nikdo v černém na míč nedosáhl.
     
    15
    Sahiner se při průniku do pokutového území dopustil nedovoleného zákroku, když jednoho ze soupeřů zatáhl za dres a poslal jej k zemi.
     
    14
    Právě hostující stoper Turan si při dalším útočném výpadu Alanyasporu nechtěl přidělávat práci a raději zakopl míč na tribunu. Vhazovat budou domácí.
     
    13
    Cissé sprintoval za dlouhým nákopem na polovinu soupeře. Rychlonohý útočník domácího celku pěkně prohnal Turana, ale k míči se nedostal.
     
    12
    Sahiner odcentroval z hranice pokutového území na malé vápno, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu. Zadáci Alanyasporu odklidili míč na roh.
     
    11
    Hostující brankář si po předchozím souboji stěžuje na bolest kotníku a nyní je v péči zdravotníků hostujícího mužstva. Uvidíme, zda dnešní duel dochytá.
     
    10
    Cissé sice překonal hostujícího brankáře, jenže jeho lob skončil těsně nad břevnem! Asistent rozhodčího navíc signalizoval ofsajd.
     
    9
    Kirintili dlouho otálel s rozehrávkou. Domácí hráči mezitím začali pokřikovat na hlavního rozhodčího, ale ten zatím nechává žlutou kartu v kapse.
     
    8
    Sahiner odcentroval z pravé strany před branku domácího celku. Stoper Caulker skvěle vystoupil a na poslední chvíli odkopl míč do autu.
     
    7
    Tufan dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho pobídka na levé křídlo byla příliš prudká a míč prosvištěl mimo hrací plochu.
     
    6
    Karaca dostal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kde se skvělou zasekávačkou zbavil obránce, jenže přímým nártem přestřelil.
     
    5
    Další útočnou akci Alanyasporu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si tentokrát nedal pozor běhavý útočník Cissé.
     
    4
    Yilmaz dlouho otálel s odkopem míče od vlastní branky. Jeden ze soupeřů jej poté skvěle napadal a domácí brankář měl z pekla štěstí.
     
    3
    Hosté tentokrát zahrávali přímý kop. Centr od postranní čáry přiletěl na malé vápno, kde znovu kralovali urostlí zadáci v dresu Alanyasporu.
     
    2
    Hosté zahrávali první rohový kop dnešního souboje. Prudký centr přiletěl na přední tyč, ale dobře postavený obránce Caulker jej odkopl do bezpečí.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Konyaspor se ihned vydal do útoku, ale nákop na pravé křídlo byl příliš prudký.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Klub si ještě před úvodním výkopem připomněl památku tragicky zesnulého Josefa Šurala.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Antalyaspor bude hrát v bílém, zatímco Konyaspor oblékne černou sadu.
     
    Alanyaspor

    Alanyaspor prožívá nesmírně smutné období. Domácí celek sice drží pátou pozici, jenže umístění v tabulce v těch dnech nic neznamená. Před týdnem se totiž stala obrovská tragédie. Při nehodě klubového minibusu zemřel český reprezentant Josef Šural. Prezident tureckého klubu byl v sobotu v Praze, kde uctil Šuralovu památku. Také dnešní duel bude doprovázet vzpomínka na zesnulého hráče.
     
    Konyaspor

    Konyaspor dosud odehrál třicet zápasů a vybojoval v nich třicet osm bodů. S tímto ziskem mu zatím patří devátá pozice nejvyšší turecké soutěže. Konyaspor je ale silný hlavně na hřištích soupeřů. Poslední tři duely Konyasporu navíc skončily remízou. Naposledy hrál bez branek s Galatasaray Istanbul.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Alanyasporem a Konyasporem. Výkop je stanoven na 19 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. P. Cissé (Djalma), 48. P. Cissé (Gülselam) – 39. Jevtović, 43. Jönsson (Milošević), 73. Sahiner, 90+1. Hurtado

    Karty:   45+1. Gülselam (ALN), 90+4. P. Cissé (ALN) – 20. Jönsson (KOY), 33. Öztorun (KOY), 41. Sahiner (KOY), 78. M. Yatabaré (KOY), 90. Ali Turan (KOY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:13.
    Alanyaspor: Yılmaz – Alkılıç, Welinton, Caulker, N´Sakala – Gülselam, Tufan, Villafáňez (75. Fernándes), Karaca – Djalma, P. Cissé.
    Náhradníci: Ceylan – Ayaroğlu, Baiano, Bekir, Fernándes, Yalçıner, Tzavellas.

    Konyaspor: Kirintili – Skubic, Findikli, Ali Turan, Öztorun – Jevtović, Jönsson, Sahiner, Milošević (88. Hadžiahmetović) – Fofana (72. Hurtado), M. Yatabaré (90+2. Jahović).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Hadžiahmetović, Jahović, Hurtado, A. R. Traoré, Žuta, Ay.
    bahis siteleri