USA – Francie 7:1 (kon.) | Rusko – Rakousko 5:0 (kon.) | Dánsko – Německo 1:2 (kon.)
Itálie – Švédsko 0:8 (kon.) | Velká Británie – Kanada 0:8 (kon.) | Lotyšsko – Švýcarsko 1:3 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Švýcarsko
Neděle 12.05.2019, 20:15 • Ondrej Nepela Arena, Bratislava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Simon MOSER - 1:3
     
    59:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, vypadá to, že o vítězi dnešního mače je rozhodnuto! Hokejisté Švýcarska se totiž vymanili z obranné třetiny, ke kotouči se dostal SIMON MOSER a z velkého úhlu trefil přesně prázdnou bránu. Švýcaři vedou o dvě branky! Bez asistence.
    56:21 Nico HISCHIER - 1:2
     
    56:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Roman Josi poslal od modré touš do brankoviště, kde ještě Vincent Praplan se svou dorážkou neuspěl, jenže poté se k puku dostal NICO HISCHIER a procedil jej za brankovou čáru! Asistence: Vincent Praplan, Roman Josi.
    34:15 Miks INDRAŠIS - 1:1
     
    34:15
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká bleskově využitá přesilovka, máme srovnáno a začíná se zase od nuly! MIKS INDRAŠIS si najel na levý kruh, přiťukl si s Rudolfsem Balcersem a obdržel kotouč zpět. Akce byla natolik rychlá, že Švýcaři nedokázali pohlídat dělovku z první a Indrašis pohlednou ranou vyrovnává. Asistence: Rudolfs Balcers.
    33:44 Grégory HOFMANN - 0:1
     
    33:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři otevírají skóre! Philipp Kurashev se po zmatcích v obraně soupeře objevil nikým nepokrytý před Merzlikinsem, chvíli váhal se zakončením a poté vypálil. Jeho střela sice v síti neskončila, jenže puk se od blokujícího hráče odrazil k GREGÓRYMU FOMANNOVI, jenž jej dorazil za brankovou čáru. Asistence: Philipp Kurashev, Lino Martschini.

    Klára Petrásková

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 35. Indrašis (Balcers) – 34. Hofmann (Kurashev, Martschini), 57. Hischier (Praplan, Josi), 60. S. Moser


    Lotyšsko: Merzlikins (Gudlevskis) – Cibulskis, Galvinš, Sotnieks (A), Freibergs, Balinskis, A. Kulda, Zile – Darzinš (C), Blugers, Indrašis – Abols, Balcers, Keninš – Rihards Bukarts, Roberts Bukarts (A), Meija – Marenis, Dzierkals, Gegeris – Batna.
    Švýcarsko: Genoni (Mayer) – Y. Weber, Josi (A), Diaz (C), Moser, Loeffel, Genazzi, Frick, Fora – Praplan, Hischier, Fiala – Ambühl, S. Moser (A), Haas – Hofmann, Kurashev, Martschini – Rod, Scherwey, Bertschy.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Kaukokari (FIN) – Hancoock (USA), Lhotský (CZE)

    Diváci: 7773
    bahis siteleri