Dánsko – USA 1:7 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Německo 8:1 (kon.)
Itálie – Norsko 1:7 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 1:7 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 4:3 (kon.)
konec
Kanada
8:1 (2:0, 2:1, 4:0)
Německo
Sobota 18.05.2019, 16:15 • Steel Arena • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:10 Anthony CIRELLI - 8:1
     
    53:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Souhra z Tampy Bay přináší branku v oslabení! Joseph v rohu vlastního pásma vykoupal Kahuna a potom narýsoval fantastický pas na rozjetého ANTHONYHO CIRELLIHO. Ten v samostatném úniku uspěl a Treutleho prostřelil mezi betony. Asistence: Mathieu Joseph.
    45:28 Sam REINHART - 7:1
     
    45:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    A ještě není konec! Další chaos v obraně Německa ztrestal SAM REINHART, který si sjel pro volný puk a z druhé vlny prostřelil Treutleho. Asistence: Dylan Strome.
    44:55 Anthony MANTHA - 6:1
     
    44:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    V Košicích to zavání debaklem. Němci přišli o puk a špatně střídali, takže Turris najížděl zleva sám na Treutleho. Ten sice ránu kanadského kapitána vyrazil, volný puk ale do branky snadno doklepl ANTHONY MANTHA. Asistence: Kyle Turris.
    43:01 Anthony MANTHA - 5:1
     
    43:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    ANTHONY MANTHA potvrdil, že je ve skvělé pohodě, a dovolil si velkou parádu. Po úniku přes pravou stranu se natlačil před branku, prostrčil si hokejku mezi nohama a velmi efektně (a zároveň efektivně) prostřelil Treutleho.
    38:49 Mark STONE - 4:1
     
    38:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už ale kapituluje, Kanada vede opět o tři góly. Na nahrávku Duboise zpoza branky si na brankoviště sjel MARK STONE a z bezprostřední blízkosti završuje hattrick. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Jonathan Marchessault.
    38:01 Yasin EHLIZ - 3:1
     
    38:01
    Německo právě vstřelilo branku!
    Krapet smolná branka pro Kanadu, Němci se využitou přesilovkou vrací na dostřel. Joseph přišel u mantinelu o hokejku i o puk, načež Eisenschmidova nahrávka propadla až k YASINU EHLIZOVI. Ten se mezi kruhy hbitě otočil a nechytatelně zavěsil. Asistence: Markus Eisenschmid, Yannic Seidenberg.
    26:02 Mark STONE - 3:0
     
    26:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Německá obrana rozebrána na prvočinitele! Chabot posunul puk po modré na Marchessaulta, který viděl u bližší tyče Stromea. Ten ještě zvedl hlavu a skrz brankoviště nahrál kros na MARKA STONEA, který zakončil do v podstatě prázdné branky. Asistence: Dylan Strome, Jonathan Marchessault.
    16:43 Mark STONE - 2:0
     
    16:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    A to Kanaďané rychle trestají. Po Nurseově střele Treutle nezkrotil neposedný puk a MARK STONE byl při dorážce z levého kruhu nejdůraznější. Asistence: Damon Severson, Darnell Nurse.
    02:01 Thomas CHABOT - 1:0
     
    02:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už se ovšem Javorové listy radují. THOMAS CHABOT sebral volný puk za pravým kruhem, připravil si ho a parádní ranou napnul síť za zády Treutleho. První branka na turnaji pro ottawského obránce. Asistence: Jonathan Marchessault, Dylan Strome.

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 3. Chabot (Marchessault, D. Strome), 17. Mark Stone (Severson, Nurse), 27. Mark Stone (D. Strome, Marchessault), 39. Mark Stone (Dubois, Marchessault), 44. Mantha, 45. Mantha (Turris), 46. S. Reinhart (D. Strome), 54. Cirelli (Joseph) – 39. Ehliz (Eisenschmid, Y. Seidenberg)


    Kanada: M. Murray (Hart) – Nurse, Severson, Chabot, Stecher, Theodore, P. Myers, Fabbro – Marchessault, Dubois (A), Mark Stone – Cirelli, Couturier, S. Reinhart – McCann, Turris (C), Mantha – Henrique, Jost, D. Strome – Joseph.
    Německo: Treutle (Niederberger) – M. Müller (C), Holzer, Y. Seidenberg, Nowak, J. Müller, Reul, Schopper – Ehliz, Hager (A), Pföderl – Tiffels, Draisaitl (A), Kahun – Plachta, Michaelis, Eisenschmid – Fauser, Bergmann, Noebels – Mauer.

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Staňo (SVK) – Kaderli (SUI), Leermakers (NED)

    Diváci: 6510
    bahis siteleri