Dánsko – USA 1:7 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Německo 8:1 (kon.)
Itálie – Norsko 1:7 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 1:7 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 4:3 (kon.)
konec
Itálie
1:7 (0:1, 0:0, 1:6)
Norsko
Sobota 18.05.2019, 16:15 • Ondrej Nepela Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Anthony Bardaro ve střední třetině lehce nešťastně fauloval jednoho z Norů a dostává dvě minuty. Seveřané tak mohou přidat sedmou branku.
     
    53:41
    Faul v útočné třetině nabízí přesilovku pro Itálii. Alexander Bonsaksen si pomohl sekyrou a inkasuje dvouminutový trest.
     
    26:04
    Andreas Martinsen to u hrazení přehnal s hrubostí, což znamená, že doplní svého spoluhráče na trestné lavici! Italové teď tak budou jedenáct sekund hrát 5 na 3.
     
    24:15
    Christian Bull nestačil unikajícímu Joachimu Ramoserovi, a tak si musel pomoc faulem. Teď bude moct dvě minuty zpytovat svědomí na trestné lavici za podražení soupeře.
     
    19:15
    Další nesmyslné vyloučení Norska za šestici hráčů na ledě! Jeden z norských hráčů se zapojil do hry dřív, než jeho střídající spoluhráč stihl dojet na trestnou lavici. Alexander Reichenberg si za své spoluhráče odsedí dvouminutový trest.
     
    16:08
    První vyloučení utkání, Itálie hrála v šesti hráčích na ledě a Norsko má šanci na zvýšení svého jednobrankového stavu. Zahraje si první přesilovku utkání v momentě, kdy je na konci ze vstřelené branky.

    David Panuška

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 43. Miceli (Helfer, S. Kostner) – 16. Reichenberg (Lesund, Martinsen), 42. Trettenes (M. Olimb), 44. Haga (Valkvae Olsen, Bonsaksen), 48. Lindström (Martinsen), 50. Olden (Holös, M. Olimb), 52. Röymark, 60. Espeland (Bull, Haga)


    Itálie: Andreas Bernard (De Filippo Roia) – Trivellato, Hofer, McMonagle, Helfer, Tauferer, L. Zanatta, Pavlu, Marchetti – Gander, Andergassen, Traversa – S. Kostner, Bardaro, Miceli – Insam, Ramoser, Rosa – Hochkofler, de Luca, Lambacher.
    Norsko: Holm (Haukeland) – Holös, Bonsaksen, Lesund, Espeland, Johannesen, Bull, Nörstebö, Kaasastul – Olden, P. Thoresen, M. Olimb – Trettenes, Haga, Valkvae Olsen – Lindström, Martinsen, Reichenberg – Röymark, K. Forsberg, Roest.

    Rozhodčí: Romasko (RUS), Tufts (USA) – McCrank (CAN), Nikulainen (FIN)

    Diváci: 8872
    bahis siteleri