Dánsko – USA 1:7 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Německo 8:1 (kon.)
Itálie – Norsko 1:7 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 1:7 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 4:3 (kon.)
konec
Itálie
1:7 (0:1, 0:0, 1:6)
Norsko
Sobota 18.05.2019, 16:15 • Ondrej Nepela Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Stefan ESPELAND - 1:7
     
    59:09
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec ta sedmá branka přichází. Nyní to byl čistý průstřel obránce STEFANA ESPELANDA, jenž dostal nabito a svou dělovkou zamířil přímo mezi betony Andrease Bernarda. Asistence: Christian Bull a Michael Haga.
    51:39 Martin RÖYMARK - 1:6
     
    51:39
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Fatální chyba Italů na středovém kruhu znamená už šestý gól pro Nory! MARTIN RÖYMARK v úniku 1 na 0 parádní střelou vymetl levou šibenici italské branky a postaral se o možná nejhezčí gól dnešního utkání. Bez asistence.
    49:06 Sondre OLDEN - 1:5
     
    49:06
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Italská defenzíva je nyní už dosti prostupná a je tu pátá trefa Norska, kterou si domácí ani nezaslouží. Jonas Holös zakončoval od modré čáry a těsně před Bernardem přišla teč SONDREHO OLDENA. Od jeho hole se kotouč nakonec dostal za záda italské jedničky. Asistence: Jonas Holös a Mathis Olimb.
    47:45 Tobias LINDSTRÖM - 1:4
     
    47:45
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní trefa! TOBIAS LINDSTRÖM objel svého italského obránce po obvodu kruhu a z takřka nulového střeleckého úhlu nečekaně vystřelil z bekhendu. Andreas Bernard si nedokázal dostatečně dobře pokrýt levou tyčku, puk mířící pod víko branky tak propadl až za záda italského gólmana. Asistence: Andreas Martinsen.
    43:55 Michael HAGA - 1:3
     
    43:55
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Střelecky aktivní start třetí třetiny pokračuje, Norsko si bere zpátky své dvoubrankové vedení! MICHAEL HAGA dostal před branku parádní přihrávku od pravého mantinelu. Norská pětaosmdesátka tečovala kotouč přímo do levé šibenice, to bylo pro Bernarda nechytatelné! Asistence: Thomas Valkvae Olsen a Alexander Bonsaksen.
    42:03 Angelo MICELI - 1:2
     
    42:03
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak se toho Italové dočkali! Nahození Armina Helfera od modré tečoval za záda norského brankáře ANGELO MICELI. Rozhodčí nakonec první italskou branku na šampionátu uznali, i když situaci zkoumalo video, zda branka nebyla dosažena nedovoleným způsobem nohou. Italové ovšem můžou zaslouženě slavit, jeden gólový zásah byl totiž na turnaji po poradě s videorozhodčím již odvolán. Stalo se tak proti Lotyšsku. Asistence: Armin Helfer, Simon Kostner.
    41:47 Mathias TRETTENES - 0:2
     
    41:47
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové byli od první sekundy třetí třetiny aktivní v útočné třetině a nakonec se dočkávají kýžené druhé branky! MATHIAS TRETTENES se mezi kruhy opřel do volného kotouče a dělovkou prostřelil Andrease Bernarda! Asistence: Mathis Olimb.
    15:23 Alexander REICHENBERG - 0:1
     
    15:23
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Andreas Martinsen našel na modré lajně připraveného Erlenda Lesunda, který povedeným nahození našel hokejku ALEXANDRA REICHENBERGA. Ten lehkou tečí nasměroval puk pod víko branky a překonal tak italského gólmana. Asistence: Erlend Lesund, Andreas Martinsen.

    David Panuška

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 43. Miceli (Helfer, S. Kostner) – 16. Reichenberg (Lesund, Martinsen), 42. Trettenes (M. Olimb), 44. Haga (Valkvae Olsen, Bonsaksen), 48. Lindström (Martinsen), 50. Olden (Holös, M. Olimb), 52. Röymark, 60. Espeland (Bull, Haga)


    Itálie: Andreas Bernard (De Filippo Roia) – Trivellato, Hofer, McMonagle, Helfer, Tauferer, L. Zanatta, Pavlu, Marchetti – Gander, Andergassen, Traversa – S. Kostner, Bardaro, Miceli – Insam, Ramoser, Rosa – Hochkofler, de Luca, Lambacher.
    Norsko: Holm (Haukeland) – Holös, Bonsaksen, Lesund, Espeland, Johannesen, Bull, Nörstebö, Kaasastul – Olden, P. Thoresen, M. Olimb – Trettenes, Haga, Valkvae Olsen – Lindström, Martinsen, Reichenberg – Röymark, K. Forsberg, Roest.

    Rozhodčí: Romasko (RUS), Tufts (USA) – McCrank (CAN), Nikulainen (FIN)

    Diváci: 8872
    bahis siteleri