Vltavín – Dobrovice 1:0 (kon.) | Olympia Radotín – Jirny 0:0 (zruš.) | Vyšehrad – Písek 1:0 (kon.)
Králův Dvůr – Velvary 8:1 (kon.) | Litoměřicko – Brozany 2:0 (kon.) | Domažlice – Karlovy Vary 4:0 (kon.)
Ústí n/O – Benešov 0:0 (4:5 po pen.) | Živanice – Štěchovice 2:1 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
8:1 (3:0)
TJ Slovan Velvary
Sobota 18.05.2019, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vysokým vítězstvím Králova Dvora, který svého soupeře porazil poměrem 8:1. I ve druhém dějství jsme sledovali celou řadu přesných zásahů, domácí se dokonce prosadili ještě v pěti případech, přičemž soupeř dokázal reagovat pouze jedinkrát. Domácí celek dnes využil snad každou vyloženou šanci, hodně tomu napomohla špatná defenzivní činnost soupeře, která se mnohdy nechovala zrovna zodpovědně. (12:25:35)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Po krátkém přerušení se už opět pokračuje ve hře. Mezitím došlo k přenesení hry na Kovaříka, který vyváží míč po pravém křídle.
     
    87
    Hosté si tak rozehrávku ještě jednou zopakovali. V tomto případě míč plachtil k hranici malého vápna, kde byl opět úspěšnější Krček.
     
    86
    Hrací předmět doskákal ven z hrací plochy, což znamenalo rohový kop pro Slovan. Krček musel ven z branky, přičemž boxoval zpět do zámezí.
     
    84
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Kůžel, přichází Jakub Nejedlý.
    84. KŮŽEL - 8:1
     
    84
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Navíc je tu další přesný zásah domácích! Slovan se soustředil na útočení, načež došlo k velice přesné kolmici na DAVIDA KŮŽELA, který pelášil sám na branku. Měsíček byl v tomto případě bez šance, přízemní rána byla velice přesná.
     
    83
    Kůžel sice uspěl v hlavičkovém souboji, avšak v době přihrávky se nacházel v ofsajdu. Jednalo se o hraniční záležitost, avšak zřejmě správnou.
     
    79
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jiří Sedláček, přichází Jiří Rešl.
     
    79
    Krček byl vyrušen, avšak se nejednalo o nic vážnějšího. Míč totiž sotva doskákal ven z hrací plochy, na řadu tak přijde odkop od branky.
     
    78
    Dolák se velice úchvatným způsobem proháčkoval až k hranici šestnáctky, kde byl opět poslán k zemi. Hlavní sudí opět použil píšťalku.
    77. NOVÁK - 7:1
     
    77
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je tu další branka domácího celku! Rozehrávku volného kopu si pochopitelně vzal na starost domácí kapitán Balšánek, který místo zakončení ještě centroval, díky čemuž našel hlavu RUDOLFA NOVÁKA, jenž zamířil k pravé tyči.
     
    77
    Králův Dvůr dostal možnost ze standardní situace. K míči se nakonec postavil Kůžel, jehož přímý střelecký pokus skončil pouze na zdi.
     
    76
    Následoval nedovolený zákrok v blízkosti středového kruhu, čehož si všiml také hlavní sudí. Kapitán Obrtlík rozehrál nakrátko na Havla.
     
    75
    Nakonec jsme sledovali další rohový kop v podání hostů, avšak ani v tomto případě se domácí brankář nezapotil – následovat bude odkop.

    David Suchý

    Branky: 19. Sedláček, 30. Kůžel, 42. Balšánek, 49. Sedláček, 60. Petr, 62. Sedláček, 77. Novák, 84. Kůžel – 67. Tenkl

    Karty:   49. Ludvík (VEV), 51. Doležal (VEV), 66. Tenkl (VEV), 74. Obrtlík (VEV)


    FK Králův Dvůr: Krček – Bouček (63. Bíba), Hell, Novák, Zelenka, Petr, Šebek, Balšánek (C), Dolák, Sedláček (79. Rešl), Kůžel (84. Nejedlý)
    Náhradníci: Špicl – Bíba, Rešl, Nejedlý

    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Kovařík, Obrtlík (C), Ludvík, Nosek, Vopat, Havel, Tenkl, Polák (46. Kalaš), Müller (46. Doležal), Pavlíček
    Náhradníci: Šídlo – Kafka, Doležal, Kalaš, Pospíšil, Mucha

    Rozhodčí: Raplík – Drábek, Brychta
    ocianews.com