Lipany – Inter Bratislava 1:0 (kon.) | Šamorín – Pohronie 0:3 (kon.) | KFC Komárno – Trebišov 2:1 (kon.)
Žilina B – L. Mikuláš 0:2 (kon.) | Lok. Košice – Bardejov 2:1 (kon.) | Poprad – Petržalka 0:1 (kon.)
Prešov – B. Bystrica 1:4 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
0:3 (0:1)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Sobota 25.05.2019, 17:00 • FC ŠTK 1914 Šamorín a.s. • MONACObet liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Obrovská radosť vypukla v tábore hostí po záverečnom hvizde hlavného rozhodcu Jozefa Pavlíka! Pohronie zvládlo ten posledný krok na ceste za postupom do najvyššej súťaže a po výhre rozdielom triedy na pôde Šamorína uvidíme tento celok v nasledujúcom ročníku Fortuna ligy.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem pekný zvyšok soboty. Za pozornosť vám ďakuje Miroslav Revaj. (18:48:23)
     
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa postupuje do Fortuna ligy!
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavuje sa symbolická jedna minúta!
     
    90
    Poprad aj naďalej prehráva na domácej pôde s Petržalkou, čo je určite prekvapenie. Už je však aj tak jasné, že Poprad čaká baráž proti Trenčínu.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto stretnutia sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Abrahám, prichádza Vondryska.
     
    87
    Ešte sledujeme pokusy o rýchle útočné akcie na oboch stranách. Diváci na tribúne však nič zaujímavého nevidia, ale v tábore hostí je už naozaj veselo.
     
    86
    Sme v podstate už v samom závere tohto stretnutia. Z riadnej hracej doby ostáva dohrať posledných päť minút a už je jasné, ako to celé dopadne. Hrá sa už len o konečnú podobu výsledku.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Blahút, prichádza Košuda.
     
    84
    Predsa len to ešte Šamorín skúša s ofenzívnou aktivitou, ale dnes sa naozaj ťažko presadzuje cez obranu súpera. Aspoň ten jeden gólik by si však domáci určite zaslúžili.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Sojka, prichádza Dzurík.
     
    82
    Hajdúch si pri tejto akcii súpera pripísal jednoduchý zákrok a rýchlo posiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    81
    Fanúšikovia Pohronia si však stále pýtajú ešte jeden. Uvidíme, čo nám teda ešte záverečná časť tohto stretnutia ponúkne.
     
    80
    Desať minút ostáva do konca tohto stretnutia, možno ešte prípadný nadstavený čas. Pohronie hrá s veľkým pokojom, drží loptu na svojich kopačkách a čoskoro tak môžu vypuknúť majstrovské a postupové oslavy.
     
    79
    Domáci teraz zahrávali dva rohové kopy po sebe, ale ani jeden z nich nič zaujímavého nepriniesol. Loptu od svojej brány tak bude rozohrávať brankár Jenčo, ktorý má dnes zálusk na čisté konto.
     
    78
    Šamorín sa snaží hrať čo najviac smerom dopredu, ale v druhom polčase nemal žiadnu zaujímavú príležitosť na strelenie gólu. Domácich tak teda môžu mrzieť tie šance z prvého dejstva.
     
    77
    No a ich kapitán túto prosbu takmer naplnil! Pelegríni sa dobre oprel do lopty, ale jeho pokus tesne míňa pravý horný roh Hajdúchovej brány!
     
    76
    Ešte jeden! Práve tento pokrik sa ozýva z miest, kde sa nachádzajú fanúšikovia hosťujúceho celku.
     
    75
    Sledovali sme center do pokutového územia domácich, ale túto loptu si dobre postrážil Štrbák a upratal ju do bezpečia. Pohronie chce ešte pokračovať vo svojej útočnej aktivite.
     
    74
    Predsa len by to ešte chcelo nejakú zaujímavú akciu na jednej či druhej strane. Treba povedať, že podľa výkonov na ihrisku to je vyrovnané stretnutie, ale skóre hovorí inou rečou.
     
    73
    Fanúšikovia Pohronia už čoraz viac dávajú najavo, že ich celok postupuje do Fortuna ligy. Už stačí hosťom toto stretnutie len pohodlne dohrať.
     
    72
    Hra sa nám potom presunula na druhú stranu ihriska, o útočnú aktivitu sa tak snaží Šamorín. Domáci nehrajú dnes nijak zle, ale nedarí sa im v ofenzíve a tak len ťažko môžu pomýšľať na lepší výsledok.
     
    71
    Sledovali sme rýchlu útočnú akciu hosťujúceho celku, ale nepresná prihrávka končí len u brankára Hajdúcha. Ten už loptu stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    70
    Okolo 20 minút delí Pohronie od postupu do Fortuna ligy. Hra sa v Šamoríne teraz upokojila, dlhšiu dobu čakáme na ďalšiu zaujímavú akciu.
     
    69
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza Čunta, prichádza Pittner.
     
    68
    Hajdúch teraz výborne zasiahol pri tejto akcii súpera. Včas vybehol zo svojej brány a tak dostal loptu do bezpečia.
     
    67
    Je to určite veľká zmena oproti minulému roku, keď hostia bojovali o záchranu. Aj takéto momenty prináša futbal, druhá liga sa stáva určite zaujímavou súťažou.
     
    66
    Pohronie hrá teraz veľmi uvoľnene, čo je teraz vidno aj na hre hostí. Zatiaľ však nezaspali na vavrínoch a ešte chcú toto stretnutie odmakať, aby sa potom mohli radovať z veľkého úspechu.
     
    65
    Ako som už spomínal, Šamorín sa snaží hrať aktívne a streliť aspoň ten jeden gól, ktorým by ešte mohli nejakým spôsobom toto stretnutie ako tak zdramatizovať.
     
    64
    Už je to teda rozdielom triedy a zrejme nie je žiadnych pochýb o tom, že Pohronie toto stretnutie dotiahne do úspešného konca.
     
    63
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza M. Almanský, prichádza Henrique Dos Santos.
     
    63
    Pohronie dalo gól!

    Loptu si na biely bod postavil JÁN SOJKA a bezpečne premieňa pokutový kop, keď poslal loptu do opačnej strany, akú si vybral brankár Hajdúch – 0:3!
     
    62
    Žltú kartu dostáva Neto (FC ŠTK Fluminense Šamorín).
     
    62
    Bola nariadená penalta pre Pohronie! Neto fauloval v pokutovom území po svojom zaváhaní a hostia majú veľkú šancu na tretí gól.
     
    61
    Poprad stále prehráva doma s Petržalkou a pomaličky sa tak môže pripravovať na baráž o Fortuna ligu. Bude to náročný boj s Trenčínom.
     
    60
    Po hodine hry teda vyhráva Pohronie o dva góly a fanúšikovia tohto celku už pomaly začínajú oslavovať.
     
    59
    Šamorín sa však ešte nevzdáva a chce s týmto stretnutím niečo spraviť. Dnes sa im však v ofenzíve veľmi nedarí, narážajú na pevnú defenzívu súpera.
     
    58
    Hostia sa snažia pokračovať vo svojej aktivite, druhý strelený gól im určite veľmi pomohol. Viac menej je už isté, že Poprad bude hrať baráž a Pohronie postúpi priamom. Konečnú definitívu nám však dá až koniec oboch zápasov.
     
    57
    Pohronie je tak opäť o krôčik bližšie ku Fortuna lige! Musí však ešte zvládnuť zvyšok stretnutia, až po ňom budú môcť vypuknúť postupové oslavy.
     
    56
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza Németh, prichádza Silvino Da Cruz.
     
    55
    Pohronie dalo gól!

    A je to 0:2! Spomínaný priamy kop rozohral Pelegríni, jeho pokus brankár Hajdúch len vyrazil pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval JÁN HATOK.
     
    54
    Pelegríni sa snažil prejsť cez obranu domácich a vypýtal si tak faul. Pohronie získava priamy kop z veľmi dobrej vzdialenosti, bude z toho určite priamy pokus na bránu.
     
    53
    Menšia chyba v rozohrávke od Sedláčka, ale lopta končí u brankára Jenča a ten ju už rýchlo posiela späť na svojich spoluhráčov.
     
    52
    Spomínaným hráčom bol Ján Nosko. Je však v poriadku a už sa za postrannou čiarou pýta späť do hry.
     
    51
    Na ihrisku ostáva ležať jeden z hostí po nepríjemnom zrazení s brankárom Hajdúchom. Hra je tak momentálne prerušená, na trávniku sú už prítomní aj kluboví lekári.
     
    50
    Druhý polčas sa nesie aj v znamení nedovolených zákrokov. To samozrejme často kúskuje hru a kazí celkový dojem. Pre hostí je však stále podstatné, že vyhrávajú najtesnejším rozdielom.
     
    49
    Môžme zatiaľ konštatovať, že druhý polčas pokračuje tam, kde ten prvý skončil. Vyrovnaný futbal z oboch strán, s minimom zaujímavých príležitostí.
     
    48
    O rýchlu odpoveď sa snažili potom domáci futbalisti, ktorí sa však previnili nedovoleným zákrokom a tak sa lopta vracia späť na kopačky Pohronia.
     
    47
    Stále je to teda len o jeden gól a tak hostia chcú svoje vedenie navýšiť. Ihneď sa po zisku lopty presunuli na útočnú polovicu, ale narazili na pevnú defenzívu súpera.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol. Ani jeden z trénerov nestriedal, Pohronie už delí zatiaľ len jeden polčas od postupu do Fortuna ligy.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne.
     
    Pohronie, ktoré bojuje o priamy postup do Fortuna ligy môže byť s výsledkom po prvom počlase spokojné. Po góle Abraháma z 15. minúty vyhráva o jeden gól a keďže Poprad s Petržalkou prehráva, tak postupuje do najvyššej súťaže. Predvedený výkon hostí však určite optimálny nebol, Šamorín je vyrovnaným súperom.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať.
     
    42
    Aj v závere prvého dejstva domáci pokračujú vo svojej aktivite. Hostia sa momentálne sústreďujú len na bránenie a zrejme už budú chcieť svoje vedenie do polčasovej prestávky hlavne udržať.
     
    41
    Necelých päť minút ostáva do konca prvého polčasu. Hostia držia svoje tesné vedenie, ale vzhľadom na to, ako to na ihrisku vyzerá, Pohronie bude musieť o dôležité víťazstvo tvrdo bojovať.
     
    40
    A mohlo byť vyrovnané! Šamorín pokračoval vo veľkom nápore, k lopte sa dostal Čunta a z vnútra pokutového územia len tesne prestrelil bránu súpera! Aj šťastia teraz hralo s Pohroním.
     
    39
    Rohový kop hostia ubránili, ale Šamorín ostáva pri lopte a usadil sa na útočnej polovici. Pohronie stále pod tlakom, ktorý však zatiaľ ako tak zvláda.
     
    38
    Almási si spracoval ťažkú prihrávku v pokutovom území súpera a jeho strela bola zblokovaná na rohový kop. Pohronie sa tak ešte bude musieť aj naďalej brániť.
     
    37
    Aj sa tak stalo, o strelu sa postaral Kopičár, ale mieril len nad bránu súpera. Jenčo sa s rozohrávkou nikam neponáhľa a zbiera cenné sekundy.
     
    36
    Hostia sa previnili faulom pred svojim pokutovým územím a tak Šamorín získava priamy kop z nádejnej pozície. Zrejme teda budeme svedkami priamej strely na bránu.
     
    35
    Domáci sa snažia do polčasovej prestávky vyrovnať, hrajú zatiaľ veľmi sympaticky s favoritom zápasu. Oceňujú to aj diváci na tribúne, ktorí ženú svojich miláčikov dopredu.
     
    34
    Je však pravdou, že už dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli. Sme teda zvedaví, čo nás ešte do konca prvého polčasu čaká.
     
    33
    Zaujímavý pokus na bránu hostí smeroval z kopačky Pančíka. Lopta len tesne minula priestor troch žrdí, ale Pančík si vyslúžil potlesk domácich tribún.
     
    32
    Šamorín si vysokým napádaním vybojoval loptu na svoje kopačky a presúva sa na polovicu súpera. Aj keď domácim už o nič nejde, určite sa chcú rozlúčiť so sezónou čo najlepšie.
     
    31
    Hostí však ešte čaká dlhá cesta. Domáci hrajú veľmi dobre a sú celkom vyrovnaným súperom, nedarí sa im však v útočnej fáze. To ani hosťom, ale ten jeden gól už strelili.
     
    30
    Ubehla nám polhodina z tohto stretnutia. Pohronie vyhráva 1:0 po góle Abraháma a momentálne je postupujúcim celkom do Fortuna ligy.
     
    29
    Po nedovolenom zákroku zahrávali domáci priamy kop. Nerozhorali ho však najlepšie a zbytočne teraz loptu strácajú. Pohronie je pri lopte a momentálne kombinuje len na svojej polovici.
     
    28
    Hrá sa teraz rýchly futbal hore-dole. Šamorín je pri lopte a presúva sa pred pokutové územie súpera.
     
    27
    Hostia sa však prakticky od úvodného výkopu ťažko presadzujú cez defenzívu súpera. Aj ten strelený gól dosiahlo Pohronie s dávkou šťastia, ale aj také predsa platia.
     
    26
    Domáci sa dlho na útočnej polovice neohriali a už sa musia brániť. Pohronie je teda opäť v nápore a snaží sa navýšiť svoje tesné vedenie.
     
    25
    Šamorín sa usadil na útočnej polovici a dostáva teraz svojho súpera pod tlak. Pohronie sa tak musí brániť, ale zatiaľ si svoje povinnosti v defenzíve plní výborne.
     
    24
    Veľmi dôležitá informácia z Popradu! Petržlaka sa ujala vedenia a tak sa šance na postup pre Pohronie zvýšili. Stále však nie je o ničom ešte rozhodnuté.
     
    23
    Pohronie sa snaží navýšiť svoje tesné vedenie a individuálnou akciou sa teraz prezentoval Sojka. Jeho nepresná strela však znamená len ďalší odkop od Hajdúchovej brány.
     
    22
    Kapitán hostí Pelegríni to celé zobral na svoje plecia, ale jeho strela bola veľmi nepresná a bránu Šamorína nijak neohrozila. Hajdúch teda nemusel vôbec zasahovať.
     
    21
    Hostia takisto založili rýchly protiútok a vypýtali si tak faul na polovici súpera. Pohronie sa chystá k rozohrávke priameho kopu zo sľubnej vzdialenosti.
     
    20
    Domáci vyrazili do rýchleho protiútoku, zo strednej vzdialenosti sa pokúsil o strelu Németh, ale nemieril presne a Jenčo tak bude rozohrávať od svojej brány.
     
    19
    Pri lopte je teda opäť Pohronie, ktoré sa pomocou postupnej kombinácie prebíja až na útočnú polovicu. Šamorín tak znova musel prepnúť na defenzívny režim.
     
    18
    Ale na pozore sa teraz musel mať hosťujúci brankár Jenčo. Štrbák pekne vysunul dopredu Almanského, ale pri lopte bol skorej brankár Pohronia.
     
    17
    Hosťujúci celok sa snaží aj naďalej hrať aktívnejšie a s loptou na polovici súpera. Šamorín sa tak v týchto chvíľach musí len brániť, čo sa domácim fanúšikom určite nepáči.
     
    16
    Určite veľmi dôležitý zásah pre Pohronie. Hostia sa tak môžu upokojiť, ale stále musia hrať naplno až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu. V tejto chvíli sú však postupujúcim celkom do Fortuna ligy.
     
    15
    Pohronie dalo gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia, vedenia sa ujíma favorit! Pohronie pokračovalo vo svojej útočnej aktivite, v pokutovom území sa po skrumáži dostal k lopte PATRIK ABRAHÁM, ktorý sa s tým nepáral a jednoducho vystrelil na domácu bránu. Hajdúch nebol najistejší a hostia vyhrávajú – 0:1!
     
    14
    Hrnčár teraz pekne potiahol loptu až do pokutového územia domácich, ale jeho prízemná prihrávka smerovala len k brankárovi Hajdúchovi, ktorý si tak pripisuje ľahký zákrok.
     
    13
    Domáci futbalisti teda stále držia krok s favoritom zápasu, ktorý má o veľkú motiváciu v tomto zápase postarané. Stále sme však ešte len niekde v začiatku stretnutia, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    12
    Šamorín ešte pokračoval vo svojej útočnej aktivite, ale žiadnu väčšiu šancu si domáci už nevypracovali. Pomaly sa to však rozbieha na oboch stranách, na čo reagujú aj diváci v hľadisku.
     
    11
    Nedovolený zákrok zo strany Pohronia a tak priamy kop získali domáci futbalisti. Centrovaná lopta však smerovala len k defenzíve hostí, ktorá ju upratala do bezpečia.
     
    10
    Z pravej strany smerovali dva prízemné centre po sebe do pokutového územia Šamorína. Domáca defenzíva však zvláda aj túto situáciu a Šamorín vyráža do rýchleho brejku.
     
    9
    Obaja futbalisti sú však už v poriadku a budú v zápase pokračovať. Bude sa rozohrávať od brány domáceho tímu.
     
    8
    Nepríjemný moment pred bránou Šamorína! Tam najprv smeroval výborný center, na ktorý sa snažil reagovať Abrahám, ale dostal sa do zrážky s brankárom Hajdúchom a obaja ostávajú ležať na zemi dosť otrasení.
     
    7
    Zo strany hostí však teraz nasledoval len nedovolený zákrok a tak sa lopta dostáva na kopačky domáceho tímu. Šamorín sa nemusí nikam ponáhľať, dnes bude hrať určite uvoľnenejšie.
     
    6
    Hrnčár centroval pred bránu Šamorína, ale obrana domácich zvládla aj túto situácia a pohodlne sa ubránila. Pohronie však pokračuje vo svojom nápore na bránu súpera.
     
    5
    Šamorín sa takmer dostal do vedenia! Brankár hostí Jenčo zle vybehol a Pančík vypracoval pre svoj celok gólovú príležitosť, ale napokon sa lopty predsa len zmocnila obrana hostí a urpatala ju do bezpečia.
     
    4
    Pohronie okamžite po strate lopty vysoko napáda rozorávku súpera. Hostia potrebujú čo najskôr streliť gól, aby sa dostala na ich kopačky väčšia pohoda.
     
    3
    Aj ďalšia útočná akcia patrila favoritovi zápasu. Loptu získal Abrahám, ale nepodarilo sa mu prejsť cez obranu súpera. Šamorín sa už snaží upokojiť hru.
     
    2
    Pohronie ihneď zavelilo do útoku a domáci sa previnili nedovoleným zákrokom. Hostia následne zahrávali priamy kop na súperovej polovici, ale domáci si s touto situáciu poradili úspešne.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý odohrá toto stretnutie v žltých dresoch. Domáci Šamorín nastupuje v tradičných modrých dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už spoločne s rozhodcami sa nachádzajú na hracej ploche. Veľmi dôležité stretnutie hlavne pre hosťujúce Pohronie sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu. Slovenská 2. liga dnes uzavrie svoju tohtoročnú sezónu a ostáva zodpovedať dve otázky. Kto priamo postúpi do Fortuna ligy a kto si o ňu zahrá v baráži. Nadiaľku budú o priamy postup bojovať Pohronie a Poprad. Práve na súboj Pohronia na pôde Šamorína sa v tomto prenose zameriame. Favorit zápasu je teda jasný, sú nimi hostia, ktorí si nič iné ako zisk troch bodov nepripúšťajú. Dokáže im Šamorín skomplikovať cestu za priamym postupom a pomôcť tak Popradu, ktorý hrá svoj zápas doma s Petržalkou? To všetko sa dozvieme až na konci tohto stretnutia, na ktorého sledovanie vás srdečne pozývam!

    Do úvodného výkopy už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK Fluminense Šamorín: Hajdúch – Pereira Neto, Štrbák, Németh, Kopičár, Almási, M. Almanský, Pančík, Pončák (C), Čunta, Marič-Bjekič

    Náhradníci: Ružinský – Pittner, Fuják, Magda, Silvino Da Cruz, Knotek, Henrique Dos Santos

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Župa, Nosko, Pelegríni (C), Sedláček, Hrnčár, Hatok, Abrahám, Jacko, Sojka, Blahút

    Náhradníci: Pidruchnyi – Vondryska, Antošík, Dzurík, Košuda, Voško, Packo

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Ján Pozor, Martin Borsányi – Andrej Chromý
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ŠTK Fluminense Šamorín a FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Tento ročník druhej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku dnes dohrá svoje posledné kolo. Poznáme už tímy, ktoré túto súťaž pre nasledujúcu sezónu opustia, ale stále nevieme, kto postúpi do Fortuna ligy priamo a kto bude o túto miestenku bojovať v baráži.

    Momentálne sa na prvom mieste nachádza Pohronie, ktoré odohrá svoje posledné stretnutie na pôde Šamorína. Pohronie, ale aj druhý Poprad majú rovnaký počet bodov, konkrétne 58 a tak o postupujúcom v prípade rovnosti bodov rozhodujú vzájomné zápasy. Ak by teda Pohronie v Šamoríne vyhralo, Popradu by sa podarilo uspieť doma s Petržalkou, tak by si priamy postup vybojovalo Pohronie. Máme sa tak ešte určite na čo v tomto poslednom kole tešiť, hlavne na tento súboj nadiaľku o priamu miestenku do Fortuna ligy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 15. Abrahám, 55. Hatok, 63. Sojka (pen.)

    Karty:   62. Neto (SAM)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Pereira Neto, Štrbák, Németh, Kopičár, Almási, M. Almanský, Pančík, Pončák (C), Čunta, Marič-Bjekič
    Náhradníci: Ružinský – Pittner, Fuják, Magda, Silvino Da Cruz, Knotek, Henrique Dos Santos

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Župa, Nosko, Pelegríni (C), Sedláček, Hrnčár, Hatok, Abrahám, Jacko, Sojka, Blahút
    Náhradníci: Pidruchnyi – Vondryska, Antošík, Dzurík, Košuda, Voško, Packo

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Ján Pozor, Martin Borsányi – Andrej Chromý
    thejrc.org