Chelsea – Arsenal 4:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
4:1 (0:0)
Arsenal FC
Středa 29.05.2019, 21:00 • Baku Olympic Stadium, Baku (AZE) • Evropská liga • Finále
Předzápasové kurzy
    72. Eden HAZARD - 4:1
     
    72
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Po ospalé první půli se dostávají týmy do pořádného tempa. Kanté vypíchl balon Aubameyangovi, následně byl sice Giroud v obležení hned tří protihráčů, ale i tak dokázal přihrávku prostrčit na zcela volného EDENA HAZARDA, který už prokázal svůj čich na góly a počtvrté překonal Petra Čecha.
    69. Alex IWOBI - 3:1
     
    69
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Naděje pro Arsenal! Během dvou minut, co je ALEX IWOBI na trávníku dokázal vybojovat standardní situaci a také jí proměnit. Po několika odrazech v pokutovém území se míč dostal přesně do pohybu Iwobimu, který nádhernou ránou umístil střelu ke vzdálenější tyči.
    65. Eden HAZARD - 3:0
     
    65
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea má na dosah trofej z Evropské ligy! Balon si postavil na značku pokutového kopu EDEN HAZARD. Zkušený Belgičan si počkal, kam se vydá Čech a poté uklidil balon k opačné tyči. Je to vůbec první Hazardova branka v letošním ročníku.
    60. PEDRO - 2:0
     
    60
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Po hodině hry vede Chelsea už o dva góly! Arsenal se dožadoval odpískání faulu ve středu pole, hlavní rozhodčí ale hru nechal pokračovat a toho využil na levé straně Eden Hazard, který pronikl do rozhozené obrany. Po naznačení střely našel PEDRA, který z prvního doteku našel místo u tyče. Ani nyní neměl Petr Čech příliš šancí k zásahu.
    49. Olivier GIROUD - 1:0
     
    49
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea se ve finále Evropské ligy ujímá vedení! Na první pohled obyčejný centr z levé strany od Emersona trefil v pokutovém území parádní hlavičkou OLIVIER GIROUD přesně k tyči. Petr Čech dělal co mohl, ale na pokus francouzského útočníka si ani nesáhl.

    Pro Oliviera Girouda to je již jedenáctý zásah v letošním ročníku Evropské ligy.

    Vít Schück

    Branky: 49. Giroud (Emerson), 60. Pedro (E. Hazard), 65. E. Hazard (pen.), 72. E. Hazard (Giroud) – 69. Iwobi

    Karty:   56. Pedro (CHE), 68. Christensen (CHE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 1:8. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:11.
    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Christensen, David Luiz, Emerson – Kanté, Jorginho, Kovačić (76. Barkley) – Pedro (71. Willian), Giroud, E. Hazard (89. Zappacosta).
    Náhradníci: Caballero, Cumming – M. Alonso, Barkley, Higuaín, Zappacosta, Willian, Cahill, Ampadu, G. McEachran, Gallagher.

    Arsenal FC: Čech – Papastathopoulos, Koscielny (C), Monreal (66. Guendouzi) – Maitland-Niles, Torreira (67. Iwobi), Xhaka, Kolašinac – Özil (77. Willock) – A. Lacazette, Aubameyang.
    Náhradníci: Iliev, Leno – Alnaní, Lichtsteiner, Iwobi, Mustafi, Welbeck, Jenkinson, Guendouzi, Nketiah, Willock, Saka.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi – Filippo Meli, Lorenzo Manganelli (vš. ITA)
    bahis siteleri