Turecko – Řecko 2:1 (kon.)
konec
Turecko
2:1 (2:0)
Řecko
Čtvrtek 30.05.2019, 20:00 • Antalya Atatürk Stadyumu (Antalya) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:14. (21:52:18)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Turecka, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Domácí si do druhého poločasu přinesli dvoubrankové manko, přičemž jsme posléze sledovali hodně nezáživnou podívanou, která navíc přinesla celou řadu střídání. Ve druhém dějství se skutečně moc nehrál fotbal, avšak nakonec jsme se přeci jenom dočkali ještě jednoho přesného zásahu, neboť v koncovce utkání se podařilo Řecku snížit krok.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. KOURBELIS - 2:1
     
    90+3
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tady máme kontaktní branku! Řecko totiž zahrávalo rohový kop, po kterém jsme sledovali ránu zpoza pokutového území, která se nakonec proměnila v přihrávku na DIMITRIOSE KOURBELISE, jenž pohotově propálil brankáře.
     
    90+2
    Vypadá to, že nám toto utkání žádnou další branku nepřinese. Oba celky se už moc nesnaží, mimo jiné domácí okupují útočnou polovinu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude ještě několik minut nastavovat.
     
    88
    Turecko se snaží toto utkání dohrát v poklidném tempu, což je pochopitelně také patrní. Hosté se ale snaží napadat rozehrávku.
     
    87
    Cakir našel u postranní čáry Kahveciho, který se protáhl až do pokutového území, kde ještě předkládal pod sebe. Rána od Ozyakupa byla zablokována.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na třetí přesný zásah stále čekáme. Nyní má hrací předmět v moci brankář Cakir.
     
    82
    V tomto případě se jednalo o přízemní rozehrávku, která navíc směřovala až k pokutovému území Turecka, kde se nacházel Tekdemir.
     
    81
    Turecko to opět zkoušelo přes levou stranu, kde zahrál rukou Bouchalakis. Hlavní sudí byl pozorný, budeme sledovat další volný kop.
     
    80
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Cengiz Under, přichází Emre Belozoglu.
     
    80
    Naopak jsme sledovali další standardní situaci, neboť si nedovoleným zákrokem pomohl Soyuncu. Bouchalakis našel Mandalose, jenž hlavičkoval do boční sítě.
     
    79
    Na pravém křídle měl možnost roztáhnout hru Kolovos, avšak ten se k tomuto řešení nakonec nerozhodl. Řecko ale zůstává u balónu.
     
    78
    Přízemním centrem do malého vápna to zkoušel domácí Meras, který svůj pokus nasměřoval přímo do náruče brankáře Paschalakise.
     
    77
    Ozyakup předával na pravou stranu, kde sice číhal Sangare, avšak ten s tímto záměrem příliš nepočítal. Následovat bude aut pro Řecko.

    David Suchý

    Branky: 11. Ünder, 17. Karaman – 90+3. Kourbelis

    Karty:   69. Ozyakup (TUR) – 67. Kourbelis (GRE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:14.
    Turecko: Çakır – Sangare, Ayhan, Söyüncü, Meraş – Yokuşlu (61. Tekdemir), Tufan (46. Özyakup) – Ünder (80. Belözoğlu), Yazıcı (46. Kahveci), Tosun (C) (56. Yalçın) – Karaman (46. Ömür)
    Náhradníci: Akkan, Bolat – Çelik, Yalçın, Ömür, Özyakup, Kahveci, Mallı, Belözoğlu, Tekdemir, Demiral, Kaldırım

    Řecko: Paschalakis – Mavrias (73. Kotsiras), Kourmpelis, Koutris (46. Stafylidis) – Masouras (65. Durmishaj), Siopis (75. Mandalos), Samaris, Pelkas (46. Kolovos), Valerianos (54. Bouchalakis) – Koulouris, Fortounis (C)
    Náhradníci: Vlachodimos, Barkas – Bakasetas, Bouchalakis, Durmishaj, Kolovos, Kotsiras, Mandalos, Siovas, Stafylidis
    bahis siteleri