Vltavín – Jirny 0:0 (zruš.) | Olympia Radotín – Štěchovice 4:3 (kon.) | Benešov – Karlovy Vary 2:1 (kon.)
Litoměřicko – Písek 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Dobrovice 1:2 (kon.) | Živanice – Vyšehrad 1:2 (kon.)
Ústí n/O – Velvary 1:1 (5:3 po pen.) | Domažlice – Převýšov 2:0 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
2:0 (0:0)
SK Převýšov
Sobota 01.06.2019, 17:00 • SA Střelnice tráva • Česká fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi TJ Jiskra Domažlicea SK Převýšov.
     
    TJ Jiskra Domažlice

    Fotbalisté Domažlic se v tuto chvíli nacházejí na sympatické páté pozici, což není vůbec špatné. Jiskra má na svém kontě třiapadesát bodů, přičemž manko na vedoucí Vyšehrad činí už jedenáct bodů. Domažlice se navíc v posledních týdnech potýkají s hodně kolísavou formou, po vítězství okamžitě přijde porážka. Stejně tak tomu bylo také v posledních dvou týdnech, Jiskra nejprve podlehla Dobrovici poměrem 2:3, načež v minulém kole po divoké přestřelce dokázala zdolat Písek na pokutové kopy. Domažlice jsou zároveň druhým nejlepším celkem na domácím stadionu.
     
    SK Převýšov

    Na opačné straně stojí Převýšov, který si v tomto ročníku vede tak trochu podobně. Převýšov v současné době okupuje sedmou pozici tabulky, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácí deset bodů. Hostující tým tohoto zápasu se nachází v o dost horší formě, nevyhrál totiž ani jednou z posledních čtyř zápasů. Poslední kolo navíc došlo až do pokutových kopů, tam se ale z vítězství radovaly patnácté Karlovy Vary. Převýšov je až desátým nejlepším celkem na hřišti soupeřů, dohromady zde odehrál čtrnáct zápasů, ve kterých se z vítězství radoval pouze ve čtyřech případech.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Kadar, Matas, Čihák, Mlynařík, Brabec, Mužík (C), Došlý, Černý, Dvořák, Arzberger
    Náhradníci: Brych – Rychnovský, Vais, Bauer, Černý, Javorský

    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Chocholatý, Sedláček (C), Labík, Doležal, Veselka, Hynek, Kopář, Korba, Novák
    Náhradníci: Petr – Koubek, Jarkovský, Vyšehrad, Hrabík, Živný

    Rozhodčí: Mudra – Janoch, Kastl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, úvodní rozehrávku si na sebe vzali domácí, kteří budou v tuto chvíli hrát zleva doprava.
     
    3
    Ihned v úvodu utkání si oba celky vyzkoušely práci s míčem, načež si jeden z domácích pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    4
    Převýšov se rozhodl rozehrát standardní situaci nakrátko, nakonec to nepřineslo nic nebezpečného a s míčem hraje soupeř.
     
    5
    Vůbec poprvé se k míči dostal hostující brankář Dunda, který zvolil konstruktivní rozehrávku do strany, kde číhal kolega.
     
    6
    Nakonec aktivní napadání Jiskry přineslo zisk úvodního rohového kopu, jehož vzdušnou nabídku dokázal odklidit protihráč.
     
    7
    Jiskra si vybojovala další rohový kop, po kterém se podařilo zasáhnout jednomu z protihráčů. Na řadu přijde další rohový kop.
     
    8
    Jenomže ani druhý rohový kop nepřinesl nic nebezpečného. Až poté se jeden z domácích dostal do zakončení, které směřovalo vedle.
     
    9
    Po delší době se na útočnou polovinu vydal také soupeř, akce po levém křídle ale skončila celkem dost rychle.
     
    10
    Jenomže ani hráči Jiskry se daleko s míčem nedostali, jeden z domácích se totiž nedostal přes val protihráčů u pokutového území.
     
    11
    Přeci jenom jsme sledovali zákrok domácího brankáře Švihoříka, který neměl sebemenší problém, následuje rychlá protiakce.
     
    12
    Jenomže Domažlice se nakonec vrátily na vlastní polovinu, načež se rozhodly pro přenesení hry na levou stranu, což nic nepřineslo.
     
    13
    Převýšov se díky protiútoku dostal až do palebné pozice, avšak ani v tomto případe se nepodařilo vypálit mezi tři tyče branky.
     
    14
    Švihořík tak zkontroloval dráhu letu míče, načež sám odkopával od své branky. Domažlice ale ve vzdušném souboji nevyhrály.
     
    15
    Převýšov se rozhodl uklidnit hru poklidnou kombinací na vlastní polovině, kterou se v tuto chvíli snaží narušit roj protihráčů.
     
    16
    I tak se hosté na delší dobu usadili kolem pokutového území soupeře, kde pokus o centr přinese zisk dalšího rohového kopu.
     
    17
    Hrací předmět se nebezpečně stáčel na přední tyč, kde za sebe prodlužoval jeden z domácích. Jiskra se navíc dostala k volnému míči.
     
    18
    Rychlý protiútok Jiskry skončil zhruba na polovině hostujícího celku, ten totiž vystihl přihrávku, díky čemuž peláší na druhou stranu.
     
    19
    Domácí zadák při napadání netrefil míč, načež zasáhl dolní končetinu soupeře. Převýšov má k dispozici další standardku.
     
    20
    Po kratší době se k míči dostal domácí brankář Švihořík, který v tomto případě odkopával na druhou stranu, což se nesetkalo s úspěchem.
     
    21
    Navíc Převýšov začíná být střelecky hodně aktivní, avšak ani v tomto případě se Švihořík nezapotil. Sám bude poté vykopávat.
     
    26
    Jiskra se nyní dostala z krátkého sevření, načež se rozhodla nekompromisním způsobem odklidit míč, který směřoval k protihráči.
     
    27
    Jiskra se při snaze o napadání prezentovala dalším nedovoleným zákrokem, soupeř tak bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    28
    Nakonec se jednalo o zpětnou přihrávku až na kopačku brankáře Dundy, který svého spoluhráče napodobil nahrávkou do strany.
     
    29
    Jiskra se bleskovým způsobem dostala k hranici pokutového území, kde dobře zasahoval protihráč, jenž navíc zakládá protiakci.
     
    30
    Dunda je v posledních minutách často u hracího předmětu. Jeho odkop směřoval na Korbu, který se i tentokráte prosadil.
     
    31
    Naopak hosté se přes pravé křídlo dostali až ke středovému kruhu, domácí smečka je totiž vytlačila až do bezpečnějšího prostoru.
     
    32
    Jiskra vhazovala od levé autové čáry, přičemž na hranici pokutového území zasahoval jeden z domácích, který dalekonosně odklízel.
     
    33
    Na opačné straně se hostujícímu celku ještě podařilo zachytit míč na hrací ploše, následně ho pak otřel o napadajícího soupeře.
     
    34
    Logickým vyústěním byl zisk dalšího autového vhazování. Převýšov se kostrbatou kombinací dostal na druhou polovinu hřiště.
     
    35
    V posledních minutách se nám hra hodně často kouskuje. Domácí hráči i tentokráte včas přistoupili, soupeř bude opět vhazovat.
     
    36
    Převýšov se už, už tlačil do zakončení, avšak to srazil jeden z protihráčů, Další z řady centrů skončil u brankáře Švihoříka.
     
    39
    Na řadu přišel další rohový kop pro Domažlice. Vysoký centr nakonec ještě vracel před branku Matas, následná hlavička skončila u brankáře.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    42
    Domažlicím se podařilo odrazit celkem nadějný atak soupeře, následná rychlá kolmice směřovala na levou stranu, kde zasahoval Špidlen.
     
    43
    Ven z branky musel brankář Dunda, který odkopával do autu. Posléze se k centru dostal hostující Novák, který nikoho nenašel.
     
    44
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Tomáš Arzberger, přichází Martin Rychnovský.
     
    45
    V závěru prvního poločasu se ke střele dostal hostující Chocholatý, jenž mířil doprostřed.
     
    45+2
    Před koncem nastaveného času ještě rohový kop pro Převýšov.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Celou dobu jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž byla k vidění ofenzivní partie, jenž nabídla celou řadu sympatických akcí, avšak ani jedna neskončila na místě určení. O něco aktivnější byl Převýšov, který na branku vyslal mnohem více pokusů, což ke kýžené brance nestačilo. Uvidíme, co nabídne druhý poločas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, do kterého oba celky vstupují se smíšenou náladou. Branku jsme neviděli, snad jí nabídne druhý poločas.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal hostující brankář Dunda, který ihned zkoušel dalekonosným pasem oslovit své kolegy.
     
    49
    Hosté se díky postupné kombinaci dostali až k pravé autové lajně, kde se jim podařilo vybojovat další autové vhazování.
     
    50
    Avšak po něm následoval celkem zbytečný faul napadajícího hráče, Jiskra tak bude rozehrávat kousek od svého pokutového území.
     
    51
    Hosté se opět s ničím nerozpakovali, naopak se celkem pohodlně dostali na druhou stranu, kde v tuto chvíli kombinují.
     
    52
    V úvodu druhého poločasu se Převýšov dostává častěji k míči, avšak stále to nepřináší nic nebezpečného, což nemusí soupeře děsit.
     
    53
    Přenesení hry na pravou stranu nakonec nabídlo okamžitý centr do pokutového území, kde si pro něj vyběhl brankář Švihořík.
     
    54
    Před malým momentem se domácí dostali k hranici pokutového území, kde táhlá rána dost možná orazítkovala brankovou konstrukci.
     
    55
    Jenomže domácí hráči jsou i nadále výrazně nebezpečnější, což nyní přineslo zisk rohového kopu. Dočkáme se úvodní branky?
     
    56
    Zatím nedočkáme, neboť si obrana Převýšova počínala ukázkovým způsobem. Na druhé straně pomezní sudí uviděl ofsajd.
     
    57
    Dunda si nepřipsal žádnou ošemetnou práci, naopak v poklidu stáhl míč do své moci. V tuto chvíli se navíc dočkáme rozehrávky.
     
    58
    Nakonec se jednalo o přízemní kombinaci, při které se Převýšov dostával do nadějné šance, ze které nakonec úplně sešlo.
     
    59
    Naprosto jednoduchou akci měla připravenou Jiskra, která se dostala k centrované nabídce z levé strany, kterou soupeř poslal na roh.
     
    60
    Ani sedmý rohový kop Domažlic nepřinesl kýženou branku, naopak přišel na řadu útočný faul, po kterém bude Dunda rozehrávat.
     
    61
    Hosté to zkoušeli středem hrací plochy, kde ale číhala početná přesila protihráčů, která ale faulovala jednoho z hráčů soupeře.
     
    62
    Na opačné straně jsme rovněž sledovali nedovolený zákrok. Domažlice budou zahrávat velice nadějnou standardní situaci.
     
    63
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází David Brabec, přichází Jonáš Vais.
     
    63
    Pochopitelně se jednalo o přímý pokus na branku. K míči se nakonec postavil Mužík, který trefil pouze dobře postavenou zeď.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na první branku stále čekáme. Také ve druhém dějství sledujeme celkem ofenzivní partii.
     
    65
    Jiskra se dostala k rychlému protiútoku, přičemž přihrávka směřovala za pokutové území, odkud brankář Dunda dokázal zasáhnout.
     
    66
    Domažlice navíc obstaraly další autové vhazování, po kterém se téměř dostaly do zakončení, avšak včas zasahoval soupeř.
     
    67
    Po vyhození míče to Převýšov zkoušel rychlou akcí po pravém křídle, která nakonec přinesla zablokovaný pokus hostů.
     
    68
    Převýšov vyrovnal počet rohových kopů, oba celky jich zahrávaly už osm. Ani poslední rohový kop nepřinesl nic vážnějšího.
     
    68
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Radek Korba, přichází Dominik Koubek.
     
    69
    Hosté se na malý moment ještě zdrželi u pokutového území soupeře, jenomže po krátkém závaru jsme sledovali kontr domácích, který nevyšel.
     
    73
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Daniel Černý, přichází Pavel Javorský.
     
    74
    Domažlice se díky pohotové kombinaci dostaly až na polovinu soupeře, kde jejich akce u autové čáry přinesla zisk autu.
     
    75
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Tak konečně tady máme úvodní branku tohoto zápasu! Domažlice to zkoušely po levém křídle, následně soupeř sice dokázal odklidit míč, avšak pouze k dobře postavenému PETRU DOŠLÉMU, jenž nártem propálil brankáře.
    75. DOŠLÝ - 1:0
     
    76
    Krátký tlak Jiskry nakonec skončil kousek od pokutového území, směrem dopředu to zkoušel soupeř, kterému nevyšel pokus o centr.
     
    77
    I posléze přiletěl do pokutového území domácích další centr, který se nesetkal s úspěchem. Jako první se k volnému míči dostala Jiskra.
     
    78
    Převýšov to nyní bude mít hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna dostatek času.
     
    79
    Hosté to zkoušeli rychlou akcí, která se příliš nevydařila. Naopak na druhou stranu se žene početné komando protihráčů.
     
    79
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Radek Doležal, přichází David Živný.
     
    81
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Rázem je to o dvě branky! Kolmice totiž doplachtila na levou stranu, kde jeden z domácích předkládal do malého vápna na MARTINA RYCHNOVSKÉHO, jehož zakončení ve skluzu poslalo míč do opuštěné branky.
    81. RYCHNOVSKÝ - 2:0
     
    82
    Převýšov to bude mít necelých deset minut před koncem zápasu hodně složité, pakliže chce vyrovnat, bude muset vstřelit dvě branky.
     
    83
    Domácí hráči si dvoubrankové vedení hlídají ukázkovým způsobem, navíc se dostanou k rohovému kopu z pravé strany.
     
    86
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Mužík, přichází Ondřej Černý.
     
    87
    Jiskra si navíc vyzkoušela rozehrávku ještě jednoho rohového kopu, což jí v tuto chvíli plně vyhovuje. Hosté musejí pořádně zabrat.
     
    88
    Převýšov se rohovému kopu dokázal ubránit, neboť si pro balón dokráčel brankář Dunda, který ho ihned rozehrál po zemi.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, za se dočkáme kratšího nastaveného času.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Domažlic, které svého soupeře porazily poměrem 2:0. Na úvodní branku tohoto zápasu jsme čekali celkem dost dlouho, nakonec se z ní radoval domácí celek, jenž ještě posléze své vedení navýšil o jednu branku. Převýšov dnes nepředvedl vůbec špatný výkon, avšak řešení akcí nebylo zrovna zodpovědné. Jiskra tak bere z tohoto zápasu plný počet bodů, naopak hosté odjíždějí s prázdnou. (18:53:38)

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 75. Došlý, 81. Rychnovský


    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Kadar, Matas, Čihák, Mlynařík, Brabec (63. Vais), Mužík (C) (86. Černý), Došlý, Černý (73. Javorský), Dvořák, Arzberger (44. Rychnovský)
    Náhradníci: Brych – Rychnovský, Vais, Bauer, Černý, Javorský

    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Chocholatý, Sedláček (C), Labík, Doležal (79. Živný), Veselka, Hynek, Kopář, Korba (68. Koubek), Novák
    Náhradníci: Petr – Koubek, Jarkovský, Vyšehrad, Hrabík, Živný

    Rozhodčí: Mudra – Janoch, Kastl

    Diváci: 250
    bahis siteleri