D. Benešov – Vel. Meziříčí 0:0 (kon.) | Líšeň – Hulín 3:0 (kon.) | Hlučín – Vrchovina 3:0 (kon.)
Hodonín – Val. Meziříčí 6:0 (kon.) | Vyškov – Rýmařov 1:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
1:1 (0:0)
SK Jiskra Rýmařov
Sobota 01.06.2019, 17:30 • Stadion za Parkem (Vyškov) • Moravskoslezská fotbalová liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Remíza dnes byla dočista zasloužená, góly ale přišly až v posledních čtyřech minutách. To je ode mne pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (19:23:08)
     
    Je konec. Utkání končí remízou 1:1 a Rýmařov se tak v této soutěži dočista zachránil. Oslavy ovšem nepanují ani od jednoho týmu, Vyškov chtěl vyhrát, ovšem Rýmařovu chyběl kousíček, Jaroš se ale stal domácím hrdinou a oběma týmům posílá zasloužený bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Vintr poslal dobrou přihrávku za obranu, na kterou si sbíhal Novotný, s ním však držel krok jeden z obránců, a ten byl i nakonec silnější.
     
    90+2
    Hosté drží míč a snaží se o vrácení vedení. Z levé strany centroval M. Furik, J. Kocúr následně zkusil střelu z první, ta ale letěla úplně mimo.
     
    90
    Vzápětí na to, domácí zahrávali rohový kop a málem přišel obrat!! Roh směřoval na přední tyč, kde se o jakousi rybičku pokusil Lukášek, mířidla ale mířila vedle.
    88. JAROŠ - 1:1
     
    88
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    To se nám najednou roztrhl s góly pytel!! Domácí zahrávali přímý kop, ten byl zahrán na Krejčího, ovšem ten ukázal jak umí přihrávat a nádhernou hlavičkou poslal míč na čerstvého KARLA JAROŠE a do prázdné brány se nemýlil.
     
    86
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Langer, přichází Lukášek.
    85. NAVRÁTIL - 0:1
     
    85
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    A přece jen tu máme gól!! Ze středu hřiště přišel dlouhý nákop, který získal PETR NAVRÁTIL, míč nejdříve zkoušel odkopnout Šustr, do něj se ale netrefil a NAVRÁTIL zakončil do prázdné brány.
     
    82
    Marek Vintr dnes nechce remizovat a nyní se s míčem dostal až na hranici vápna, odkud zkoušel střílet, jeho dobrá rána nártem však letěla těsně nad!
     
    81
    Rohový kop byl mizerně zahraný. Směřoval na přední tyč, tam byl ale čitelně postavený Krejčí, i přesto to tam hosté zahráli.
     
    80
    Z pravé strany přišel velmi nebezpečný centr z kopačky Kocúra, Šustr si nevěděl rady a míč radši vyrazil na rohový kop.
     
    79
    Dnešní utkání sleduje 173 diváků.
     
    78
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Kundrátek, přichází J. Kocúr.
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Hirsch, přichází Jaroš.
     
    77
    Až teď se opět hraje, no uvidíme kolik se v závěru bude nastavovat minut.
     
    74
    Tak to je opravdu kuriózní moment! V průběhu hry se z ničeho nic zapnulo zavlažování trávníku, hra tak musela být přerušena. Než to někdo z nadřízených vypnul, uplynulo skoro pět minut!
     
    72
    Po faulu, přišel přímý kop, ten ale nebyl zahrán dobře, nakonec z něj hráči vytěžili rohový kop. Rohový kop byl již zahrán dobře a málem jsme se dočkali branky! Hlavičkující Krejčí protáhl Kameníka, a ten míč náramně vyrazil pryč.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Kolísek (SK Jiskra Rýmařov).
     
    70
    Ihned po tom, střílel z první Lukáš Lahodný, jeho pumelici však náramně vychytal Kameník.
     
    69
    Na levé straně bojoval Krejčí, nikdo ze spoluhráčů mu však nepomohl, i přesto dokázal nacentrovat. Centrovaný míč ale Vintr ve vápně netrefil ideálně, tudíž o míč přišel.
     
    66
    Michal Furik byl zřejmě vážně zraněný, místo něj tedy nastoupil Kováč, uvidíme jak se mu na place povede.
     
    65
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází M. Funik, přichází Kováč.
     
    64
    Michael Sečkář otravoval dva obránce Rýmařova, zastrašil je na tolik, že museli míč posunout až na brankáře Kameníka, který následně uklidnil hru.
     
    63
    Jeden z hráčů Rýmařova byl sražen a následně si přivodil zranění, po dvou minutách byl odveden za postranní čáru, kde je momentálně ošetřován, hosté tak hrají v deseti.
     
    61
    Vyškov měl obrovský tlak! nejdříve zkoušel ve vápně střílet Vintr, ovšem rána byla zblokovaná, následně také i střela Matochy a Lahodného. Do zakončení se nakonec opřel Němeček, brankář Kameník ale předvedl skvělý zákrok nohou.
     
    59
    Marek Matocha vybojoval míč po autovém vhazování a následně zkoušel přihrát dopředu, obrana ale všechny jeho spoluhráče bránila, tudíž mu nezbývalo nic jiného než zkusit střelu. Ta ale letěla těsně vedle tyče.
     
    57
    Druhý poločas je aktivní na obou stranách, ovšem sudí Černý nějaké akce nezvládá. Například, dle mě měly být písknuté dva fauly, ani jeden však nebyl.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Lahodný (MFK Vyškov).
     
    54
    Daniel Dydowicz je dnes nejaktivnější hráč hostů a nyní běžel sám na bránu, ovšem hráč nemá nejlepší rychlost a během pár setin ho obránci o míč obrali.
     
    52
    Vzápětí na to, se dopředu, spíše do brejku dostali hosté. Tilkeridis dostal náramnou přihrávku, na pravé straně mu však běžel úplně volný Navrátil. On se ale nerozhlídl a zpoza vápna vystřelil, Martin Šustr opět hrdina!
     
    51
    Rohový kop byl nebezpečně zahraný, ani na zadní, ani na přední tyči však Matocha a Vintr úspěšně nezakončili.
     
    50
    Matocha zvládl situaci perfektně. Zkusil střelu přímo na bránu, ovšem nedal do toho veškerou sílu, obranná zeď však míč tečovala a pro svůj tým alespoň vybojoval rohový kop.
     
    49
    Máme tu faul, tentokrát od hráčů v modrém, pro domácí je tu tak nadějný přímý kop z cca 35 metrů!
     
    47
    Michael Sečkár se náramně uvolnil, poté si skvěle obehrál jednoho z obránců a zpoza malého vápna vystřelil! Jeho rána ale mířila pouze do boční sítě. Tohle si zasloužilo skončit v síti.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:33.
     
    Za námi je konec první části. V úvodu byli lepší na míči domácí, na střely ale hosté, ani jeden z týmů se však nedokázali prosadit. I přesto, že se role na pár minut poté obrátily, tak stejně gól nepřišel. Sledujeme vyrovnané utkání a já doufám, že se ve druhé části dočkáme gólu.
     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    43
    Nepříjemná záležitost! Z levé strany přišel centr do vápna domácích, na ten si náramně nabíhal Šupák, ovšem místo míče trefil brankáře Šustra, který ležel chvíli na zemi, nakonec to ale vypadá dobře.
     
    42
    Blíží se nám konec prvního poločasu, Vyškov začal v posledních minutách hodně faulovat, tudíž přímých kopů pro Rýmařov bylo více než dost, ani jeden však nebyl využit.
     
    39
    Další vydařená souhra Vyškova. Z pravé strany přišel centr na Vintra, ten se nadvakrát snažil přesně zakončit, ale obě střely mu zablokoval L. Kundrátek.
     
    38
    Po zpackaném útoku Rýmařova, se dopředu tlačili domácí. Lahodný poslal dobrou přihrávku po pravé straně, kterou získal Matocha, ovšem netrvalo chvíli a o míč přišel.
     
    36
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Sedlmajer, přichází Novotný.
     
    34
    Rýmařov pomalu začíná i dominovat na míči a hlavně v útočných akcí. Pokud by měl teď padnou gól, nejspíš by si ho zasloužil tým z Rýmařova.
     
    32
    A ani tady nebyl dobře zahraný přímý kop. Za ten se postavil Marek Matocha a zkusil střelu přímo, první pokus byl zblokován obrannou zdí, druhý zase letěl mimo bránu.
     
    31
    Žlutou kartu dostává J. Furik (SK Jiskra Rýmařov).
     
    30
    Na Vyškovu je značně vidět, že po ztracené naději na postup, již nechtějí moc hrát, páč už jim o nic nejde, ale to jsou na omylu. Vyškov se ještě může umístit na nejlepším místě historii klubu.
     
    29
    Další faul ze strany Vyškova, tentokrát na jejich polovině. Následný přímý kop neletěl přímo na bránu, ale do brankoviště. Nabíhající Tilkeridis byl ale čapnut v ofsajdovém postavení a gólová akce tak skončila.
     
    27
    Fanoušci Vyškova si již přejí gól, ten ale nepřichází, dočkáme se ho vůbec do konce prvního poločasu ?
     
    25
    Hlavní sudí Černý, si konečně mohl písknout do píšťalky a to po dvaceti pěti minutách. Na středu nastal menší faul ze strany Vyškova, karta však žádná udělena nebyla!
     
    22
    Tak na moc dlouhou dobu se hra neuklidnila!! Z pravé strany nadešla výtečná přihrávka z kopačky Krejčího, Matocha ale přihrávku nezpracoval nejlépe, i přesto přišlo zakončení. K míči se nakonec dostal Vintr, jeho rána placírkou však letěla těsně vedle!
     
    20
    V posledních minutách bylo ve vápně Vyškova dusno, hra se ale po delší době uklidnila, což si myslím že je asi nejlepší.
     
    18
    Po rohovém kopu se nakonec nic nestalo. O minutu později ale Kundrátek s Dydowiczem založili parádní akci. Dydowicz se nakonec dostal do zakončení, ale Šustr ho opět vychytal!
     
    17
    Vzápětí na to, se do zakončení dostali opět Rýmařovští. Zpoza vápna zkoušel zahrozit Navrátil, jeho rána k tyči však byla vyražená Šustrem.
     
    15
    Z levé strany přišla místo centru přihrávka z kopačky Sečkáře. Ve vápně na ni vyčkával již připravený Langer, jeho následný pokus z první byl ale zblokován obránci.
     
    14
    Dydowicz získal míč po chybě v rozehrávce domácích, poté chtěl uklidnit hru a balón posunul na brankáře Kameníka, ten však nečekal tak rychlou přihrávku a málem z toho byla vlastní branka !
     
    13
    Třináct minut za námi, ke střele se dostali zatím jen hosté, na zakončení domácích stále čekáme, ovšem Vyškov dominuje na míči.
     
    12
    Vintr vybojoval míč na pravé straně, a poté se s ním pokoušel probojovat až do brankoviště, v cestě mu však stáli tři hostující obránci, kteří byli hold silnější.
     
    11
    Kundrátek posouval míč na Kolíska, ten však nečekal, že ho ihned zezadu obere Hirsch, tudíž se domácí mohli přesunout dopředu. Následná přihrávka na Vintra však byla opět ofsajdová.
     
    9
    Vyškovští se v dnešním utkání musí vypořádat bez tří zahraničních hráčů. A to bez George Tibara, Ayissiho a Djaleua. Hráči totiž odjeli na přípravu, na velkolepý turnaj Afrických Národů.
     
    7
    Krejčí zkusil centr z levé strany, ten se dostal až na zadní tyč, kde se o dobrou hlavičku pokoušel Matocha, mířidla však selhala.
     
    6
    Hráči Rýmařova se znovu pokusili o zakončení z poměrně velké dálky, do střely se opřel kapitán Kocúr, jeho pumelice ale letěla vysoko nad.
     
    5
    Velká škoda, ze strany Vyškova! Matocha poslal do běhu Langera, tomu se však míč zapletl mezi nohy a následně o něj přišel. Kdyby se mu taková věc nepřihodila, běžel by sám na bránu.
     
    4
    I přes dva útoky Vyškova, se jako první do střely dostali hosté. Navrátil získal dobrou přihrávku, která ho poslala na hranici vápna, odkud otestoval brankáře Šustra, ten mu však jeho pokus chytil.
     
    3
    Vyškovští se znovu táhli dopředu. Lahodný poslal dlouhý nákop dopředu, na který si sbíhal Marek Vintr, pomezní sudí ho však čapl v milimetrovém ofsajdu a celou akci překazil.
     
    2
    Marek Vintr zkoušel projít a poslat přihrávku na Krejčího, Jiří Furik však zřejmě čekal přihrávku a skvěle ji překazil.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí hráči v bílých dresech, Rýmařov dnes přijel v dresech modrých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Vyškov: Šustr – Sedlmajer, Hirsch, Krejčí, Sečkář – Vintr, Langer, Matocha, Jeřábek (K) – Lahodný, Němeček
    Náhradníci: Juran – Zbořil, Jaroš, Baroš, Lukášek, Novotný

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – P. Kundrátek, L. Kundrátek, Navrátil, J. Furik, Dydowicz, M. Furik, Kocúr (K), Tilkeridis, Šupák, Kolísek
    Náhradníci: D. Furik – Němec, Piroška, J. Kocúr, Kováč, Hleba, Baroš

    Rozhodčí: D. Černý – J. Mayer, K. Mikeska.
     
    Vzájemná utkání

    20.10.2018 – Rýmařov – Vyškov 1:1
    5.5.2018 – Rýmařov – Vyškov 4:1
    30.9.2017 – Vyškov – Rýmařov 2:0
     
    Vyškov v minulém kole již dočista ztratil šance na postup do FNL. Prohra 2:1 ve Vrchovině byla snad ta nejhorší pro tento tým, jelikož se utkání díky fanouškům Vrchoviny celé zvrhlo, a to nejspíše domácí pomohlo ke vstřelení dvou branek. Poslední zápas skončil remízou 1:1, ale na vítěze jsou tipováni Vyškovští.
     
    Rýmařov bojuje o setrvání, k tomu jim rázně pomohly tři výhry v řadě, dnes však budou chtít přidat čtvrtou. Mohou řádně využít toho, že Vyškov podlehl ve Vrchovině 2:1 a ztratili tak naděje na vysněný postup. Poslední vzájemný zápas skončil remízou 1:1, takže nevíme od koho očekávat výhru. Favorité jsou ale domácí.
     
    Dobrý den, vítám Vás u 27. kola MSFL. Do konce sezóny zbývají 3 zápasy, boj o postup je stále otevřený, ovšem po prohře Vyškova ve Vrchovině, boj skončil. Dnes se tedy podíváme na zápas MFK Vyškov – SK Jiskra Rýmařov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Gerard Filip

    Branky: 88. Jaroš – 85. Navrátil

    Karty:   55. Lahodný (VKV) – 31. Furik (RYM), 71. Kolísek (RYM)


    MFK Vyškov: Šustr – Sedlmajer (36. Novotný), Hirsch (78. Jaroš), Krejčí, Sečkář – Vintr, Langer (86. Lukášek), Matocha, Jeřábek (K) – Lahodný, Němeček
    Náhradníci: Juran – Zbořil, Jaroš, Baroš, Lukášek, Novotný

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – P. Kundrátek (78. Kocúr), L. Kundrátek, Navrátil, J. Furik, Dydowicz, M. Furik (65. Kováč), Kocúr (K), Tilkeridis, Šupák, Kolísek
    Náhradníci: D. Furik – Němec, Piroška, J. Kocúr, Kováč, Hleba, Baroš

    Rozhodčí: D. Černý – J. Mayer, K. Mikeska

    Diváci: 173
    bahis siteleri