Praha – Karlovarský kraj 3:0 (kon.) | Středočeský kraj – Královehradecký kraj 1:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Praha 3:1 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
3:0 (2:0, 1:0)
Karlovarský kraj
Středa 26.06.2019, 10:30 • SportPark Liberec • Olympiáda dětí a mládeže
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    Dobrý den, jméno mé je Jiří Michal a vítám vás u textového přenosu z turnaje ODM skupiny B mezi týmy Hlavní město Praha a Karlovarský kraj. V přenosu vám budu nabízet nejzajímavější akce a především gólové situace. Utkání startuje v 10:30 a hraje se 2x25 minut s přestávkou okolo 10 minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Hlavní město Praha: Boháč David, Branný Matyáš, Fišer Eric, Gončarov Nikita, Hejduk David, Horák Roman, Kerbach Jakub, Krulich Matouš, Mervard Matyáš, Planka David, Pomykáček Martin, Rožánek Karel, Salač Daniel, Šimonovský Pavel, Toula Daniel , Váňa Jakub, Vokrouhlík Denis

    Karlovarský kraj: Beran Martin, Dolejš Marek, Dovotyan Arman, Erlebach Matyáš, Fuchs Dominik, Horvát Jan, Lešťan Radek, Ljapin Petr, Lukeš Jan, Mitterpach Samuel, Paluska Jan, Pipta Lukáš, Rampa Václav, Řezníček Ondřej, Rmoutil Karel, Šaláta Ondřej, Schulz Jan.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Po pravém křídle se teď snažil protáhnout Karel Rožánek, ale balon si moc předkopl a golman míč zalehl.
     
    4
    Praha právě vstřelila branku
    Máme tu prvního střelce zápasu! Míč do sítě za Hlavní město Praha dostal DAVID BOHÁČ. Asistence: Karel Rožánek.
     
    7
    Přes obránce se teď snažil dostat Radek Lešťan, ale obránce z hlavního města si počínal velmi zkušeně.
     
    10
    Krásný pas na druhou stranu poslal Mitterpach, ale příjemce přihrávky se dostal už do moc velkého střeleckého úhlu a jeho centr před bránu domácí tým zneškodnil.
     
    12
    Pražané teď mají možnost přímého kopu. Míče se ujal Nikita Gončarov a poslal zajímavý centr, kdy se 2 hráči domácích ocitli sami před hostující bránou a balon sice za záda Berana dostali, ale gól padl z ofsajdové situace a skóre se nám tak nemění.
     
    16
    Praha právě vstřelila branku
    Po krásné situaci fotbalisté Hlavního města Prahy zvyšují svůj náskok poté, co míč doplachtil až za záda Berana! Střelec gólu je NIKITA GONČAROV. Bez asistence
     
    18
    Sám na Berana se řítil David Boháč, brankář Karlovarského kraje ale vyběhl a střelu vyrazil levou nohou a podržel svůj tým!
     
    24
    Právě začínají poslední 2 minuty prvního poločasu a Pražané kontrolují svůj výsledek a pokud nenastane nějaká komplikace na straně domácích, měli by si dojít pro 3 body.
     
    25
    Nedovoleným způsobem si počínal jeden z hráčů Karlovarského kraje a přímý kop si bere na starost Planka. Jeho centr vypadal zajímavě, ale gólman zvýšení náskoku nepřipustil.
     
    25
    První poločas skončil.
     
    26
    Začal druhý poločas.
     
    27
    Po výměně stran se nám hra pohybuje spíše okolo půlící čáry. Žádný z týmů se do žádné velké šance zatím nedostal.
     
    28
    Další přímý kop budou zahrávat Pražané. Svůj centr poslal do vápna Kerbach, kde našel nohu Vokrouhlíka, ten však tečoval míč pouze nad bránu.
     
    31
    Karel Rmoutil se teď snažil založit útočnou akci, ale pas mu nevyšel a poslal míč do autu. Karlovarskému kraji se zatím moc nedaří.
     
    34
    Marek Dolejš se teď snažil projít přes několik domácích hráčů a následně se pokusil vynutit si faul, ale rozhodčí zůstávají v klidu.
     
    35
    Pražané teď zkoušeli centrovat přízemní nabídkou před bránu, ale Rmoutil uklidil míč do bezpečí.
     
    36
    Do velké šance se teď dostal Nikita Gončarov, který po kombinaci Rožánka a Vokrouhlíka měl na začátku velkého vápna prázdnou bránu, ale střela se mu stočila kousek od pravé tyče!
     
    39
    Po další pěkné kombinaci mají domácí výhodu rohového kopu. Pokus byl však dlouhý a žádnou hlavu ve žlutém trikotu nenašel. Následně hosté zakládají od svého gólmana Berana.
     
    41
    Praha právě vstřelila branku
    Pražané zvyšují svůj náskok! Na malém vápně se dostal k míči KAREL ROŽÁNEK a poslal míč za Berana! Asistenta se opět nepodařilo kvůli skrumáži identifikovat.
     
    42
    Jan Schulz se kousek od velkého vápna dostal k míči a poslal velmi nebezpečnou střelu na gólmana Váňu, ten však zasahovat nemusel jelikož projektil šel kousek od pravé tyče.
     
    44
    Na zemi teď zůstal ležet Karel Rožánek po střetu s gólmanem Beranem. Hráči krátké přestávky využili k rychlému osvěžení u střídačky. Rožánek nakonec bez známek nějakých limitujících znaků pokračuje dále v utkání.
     
    47
    Horvát se teď ve středu hřiště snažil prosadit blíže k Váňovi, ale Horák ho doběhl a o míč ho připravil.
     
    49
    Karel Rožánek teď poslal průnikový pas pro Denise Vokrouhlíka, ale golman Beran jeho úmysl přečel a míč těsně před ním sebral.
     
    50
    Konec zápasu.
     
    Skončil nám dnešní druhý zápas skupiny B mezi fotbalisty z Hlavního města Prahy a Karlovarského kraje, které Pražané bez větších komplikací dovedli do vítězného konce. Svým výkonem se na hřišti v dresu domácího týmu blýskl Karel Rožánek a na druhé straně je potřeba pochválit snažení hostujícího gólmana Martina Berana.
     
    To je z mé strany vše, pokračovat s přenosy budeme v dalších zápasech, konkrétně ve 12 hodin, kdy se střetnou mezi sebou výběry Středočeského kraje a Královéhradeckého kraje. Děkuji za pozornost. (11:35:33)

    Jiří Michal

    Branky: 4. Boháč, 16. Gončarov, 41. Rožánek


    Hlavní město Praha: Boháč David, Branný Matyáš, Fišer Eric, Gončarov Nikita, Hejduk David, Horák Roman, Kerbach Jakub, Krulich Matouš, Mervard Matyáš, Planka David, Pomykáček Martin, Rožánek Karel, Salač Daniel, Šimonovský Pavel, Toula Daniel , Váňa Jakub, Vokrouhlík Denis
    Karlovarský kraj: Beran Martin, Dolejš Marek, Dovotyan Arman, Erlebach Matyáš, Fuchs Dominik, Horvát Jan, Lešťan Radek, Ljapin Petr, Lukeš Jan, Mitterpach Samuel, Paluska Jan, Pipta Lukáš, Rampa Václav, Řezníček Ondřej, Rmoutil Karel, Šaláta Ondřej, Schulz Jan
    bahis siteleri