Česko – Kanada 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (3:2, 1:1)
Kanada
Pondělí 01.07.2019, 18:45 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (junioři)
Partner:
     
    Čtvrtfinále je na programu již zítra od 21:30. Češi v něm vyzvou vítěze skupiny D, kde si to o první místo rozdá Francie se Švédskem. (19:56:16)
     
    Je hotovo, vítězem skupiny E je český tým, který ve vypjatém duelu dokázal těsně zvítězit nad Kanadou! Druhá polovina zápasu byla o trpělivosti a tu měli Češi větší. Kanada sice ihned v úvodu dokázala srovnat, jenže v jednatřicáté minutě byl na pravém místě Daniel Indrák, který se postaral o rozhodující trefu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:47
    Kotouč je v bezpečí za kanadskou brankou! Tohle už Češi zvládnou.
     
    38:58
    Remy Dalben napřáhl bez váhání do střely z pravého kruhu a Postava se maximálně roztáhl, aby jeho pokus koncem betonu vyrazil.
     
    38:48
    Závěr bude ještě hodně krušný. Sudí totiž vyhodnotil situaci tak, že vyloučil českého hráče. Češi se tak budou bránit ve třech a Kanada pravděpodobně brzy sáhne ke hře bez brankáře.
     
    38:48
    Vyloučení v týmu Česko (Stanislav Svozil – 2 min, hrubost).
     
    38:48
    Češi si berou oddechový čas.
     
    38:48
    Postava je ale nyní také bezchybný a před dotírajícími Kanaďany zakryl kotouč. Poté se před českou brankou strhla šarvátka a sudí diskutuje s kapitány, jak ji vyřeší.
     
    38:30
    Stanislav Svozil si sjel pro puk pod svého spoluhráče a byl velmi blízko páté brance, jenže za kanadským hrdinou zvoní jen tyč.
     
    38:11
    Indrák byl v akci dva na jednoho před kanadskou brankou se Svozilem a dobře ji vyřešil, když přihrával volnému Svozilovi. Kanadský brankář opět drží svůj tým nad vodou.
     
    37:20
    Turek se vydal vysoko napadat, protože kotouč směřoval ke kanadskému brankáři. Ten musel ven z branky, aby rozehrál a málem o něj dokázal přijít.
     
    36:15
    Štíbr nabral rychlost u své branky a přešel na útočnou polovinu, kde svižně vypálil. Strom sotva vydechuje, ale drží kanadské naděje zatím.
     
    35:03
    Indrák se Svozilem znovu ukázali dobrou kombinaci před kanadskou brankou a Indrák střílel z pravé strany. Strom nebyl v ideální pozici, ale pomohlo mu, že střela šla těsně vedle jeho branky.
     
    34:22
    Daniel Indrák si potáhl kotouč před kanadským obráncem a pod jeho bruslemi vypálil. Stromovi pomohla tyč.
     
    33:46
    Hašek se skvěle stihl vrátit a odebral z hole kotouč Kanaďanovi, který se na vrcholu kruhu chystal ke střele na Postavu.
     
    33:05
    Hrát musí Kanada, která k vítězství ve skupině potřebuje zvítězit. Ve hře ale po čtvrté vstřelené brance znovu dominují Češi!
     
    31:58
    Dominik Štíbr a poté i Andrej Adamec pořádně provětrali kanadského brankáře, který měl plné ruce práce! Po střele Adamce se ještě tlačil k dorážce Indrák, ale tohle Kanaďané ustáli.
     
    30:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď to Češi skvěle sehráli. Trpělivě vyčkávali a nehnali se zbytečně vpřed. Až přišla správná chvíle, vyrazili do útoku, aby Ryšavý přehrál kotouč před branku na DANIELA INDRÁKA, jenž jej poslal za Stromova záda. Asistence: Martin Ryšavý.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 6. Ryšavý (Luža), 8. Adamec (Jindra), 18. Luža (Hašek), 31. Indrák (Ryšavý) – 7. Abbamont, 13. Mason (Castagna), 21. Piercey (Abbamont)


    Česko: Šarman (21. Postava) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.
    Kanada: Strom (Currie) – Castagna, Abbamont, Dalben, Sutherland, Foster, Bowie, Tallas, Piercey, Ro, McEachern, Massé, Genoway.

    Rozhodčí: Friberg, Telesio
    bahis siteleri