Česko – Kanada 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (3:2, 1:1)
Kanada
Pondělí 01.07.2019, 18:45 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (junioři)
Partner:
     
    39:47
    Kotouč je v bezpečí za kanadskou brankou! Tohle už Češi zvládnou.
     
    38:48
    Vyloučení v týmu Česko (Stanislav Svozil – 2 min, hrubost).
     
    38:11
    Indrák byl v akci dva na jednoho před kanadskou brankou se Svozilem a dobře ji vyřešil, když přihrával volnému Svozilovi. Kanadský brankář opět drží svůj tým nad vodou.
     
    31:58
    Dominik Štíbr a poté i Andrej Adamec pořádně provětrali kanadského brankáře, který měl plné ruce práce! Po střele Adamce se ještě tlačil k dorážce Indrák, ale tohle Kanaďané ustáli.
     
    30:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď to Češi skvěle sehráli. Trpělivě vyčkávali a nehnali se zbytečně vpřed. Až přišla správná chvíle, vyrazili do útoku, aby Ryšavý přehrál kotouč před branku na DANIELA INDRÁKA, jenž jej poslal za Stromova záda. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    25:58
    Vylučuje se na obou stranách. Mason Piercey tak dlouho držel Svozil, až sudí zvedl ruku a signalizoval faul. Oplácet se ale vydal Martin Ryšavý, a tak se bude pokračovat v rovnovážném stavu.
     
    20:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané ubránili závěr svého oslabení a návratu MASONA PIERCEYHO ihned vyrazil do přesíslení, ve kterém vyměnili kotouč a Piercey jej zametl do české branky. Asistence: Dylan Abbamont.
     
    18:44
    V závěru dostanou Češi ještě jednu přesilovku, když si jeden z Kanaďanů nedovolně počínal za českou brankou.
     
    17:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to DOMINIKU LUŽOVI vyšlo! Z kruhu se dostal do ideální pozice pro střelu, na kterou sice Strom dosáhl, ale nedokázal ji zastavit. Asistence: Petr Hašek.
     
    16:53
    Dominik Luža se dostal do kýžené šance a poté i nebezpečně dorážel. Kanadský brankář nyní podržel svůj tým důležitými zásahy!
     
    15:03
    Vyloučení v týmu Kanada (Marcu McEachern – 2 min, sekání).
     
    15:00
    Štěpán Turek v signalizované výhodě nebezpečně vypálil z levého kruhu a Strom se jen ohlédl za střelou, která šla do jeho tyče!
     
    12:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je škoda. První střelu Češi obětavě zblokovali, ale následně se do sraženého kotouče opřel PIERCIEY MASON, který propálil Šarmana. Asistence: Stephen Castagna.
     
    11:52
    Svozil už se měl za pár vteřin vracet do hry, ale po faulu Daniela Čecha se budeme nadále bránit. Vyloučen je za držení.
     
    10:00
    Vyloučení v týmu Česko (Stanislav Svozil – 2 min, vysoká hůl).
     
    07:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! Češi se dostali do přečíslení tři na dva, ANDREJ ADAMEC měl kotouč na vrcholu kruhu, ale ještě si jej vyměnil s Jindrou a poté zakončil do odkryté branky Kanady. Asistence: David Jindra.
     
    06:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Soupeř ale okamžitě odpovídá. DYLAN ABBAMONT vystřihl akci jako přes kopírák, když podruhé v posledních minutách nabral rychlost a středem pole se dostal ke střele, kterou zakončil nad rameno Šarmana.
     
    05:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    První gólová radost patří českému týmu. MARTIN RYŠAVÝ už nic nevymýšlel a z kruhu poslal přízemní ránu, která nachytala kanadského brankáře. Asistence: Dominik Luža.
     
    00:11
    Uf, ihned v úvodu bylo pořádně horko v českém brankovišti. Po lehké nepozornosti totiž poskakoval kotouč před Šarmanem, ale český brankář dokázal situaci včas vyřešit.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 6. Ryšavý (Luža), 8. Adamec (Jindra), 18. Luža (Hašek), 31. Indrák (Ryšavý) – 7. Abbamont, 13. Mason (Castagna), 21. Piercey (Abbamont)


    Česko: Šarman (21. Postava) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.
    Kanada: Strom (Currie) – Castagna, Abbamont, Dalben, Sutherland, Foster, Bowie, Tallas, Piercey, Ro, McEachern, Massé, Genoway.

    Rozhodčí: Friberg, Telesio
    bahis siteleri