Skalica – Vítkovice 4:1 (kon.) | Osijek – Ostrava 1:1 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 1:1 (kon.)
Arsenal Tula – Příbram 0:0 (kon.) | Pardubice – Trenčín 4:3 (kon.) | Poprad – Podbrezová 0:0 (zruš.)
Karabach – Plzeň 2:2 (kon.) | Dynamo – Sparta 1:1 (kon.) | Apollon Limassol – Liberec 1:2 (kon.)
Austria – Slavia 2:3 (kon.)
konec
FK Austria Vídeň
2:3 (1:2)
SK Slavia Praha
Úterý 02.07.2019, 18:30 • Großpetersdorf (Rakousko) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Slavie poměrem 3:2. Sešívaní nevstoupili do druhého poločasu moc dobře, soupeř si totiž vybojoval pokutový kop, který poté dokázal proměnit. Vyrovnaný výsledek moc dlouho nevydržel, téměř ihned po rozehrávce vstřelil vedoucí branku Tomáš Holeš, který tak svému celku vrátil vedení, což vydrželo až do konce tohoto zápasu. Sešívaní tak zvládli vůbec první přípravné utkání. (20:19:21)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě jeden rohový kop pro Slavii.
     
    90
    Olayinka mohl přidat čtvrtou branku, jeho sólo přineslo zakončení špičkou kopačky, nicméně míč směřoval kousek vedle.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Hráči Slavie se drží s míčem daleko od své šestnáctky, což jim maximálně vyhovuje.
     
    88
    Hlavní sudí musel přerušit hru, na zeleném pažitu se totiž ocitl Olayinka, jenž po krátkém časovém sledu opět vstal na nohy.
     
    86
    U míče se nacházela hned trojice hráčů, přičemž to nakonec na sebe vzal Baluta, jehož technický projektil skončil na dobře postavené zdi.
     
    85
    Olayinka upadl kousek od pokutového území, následovat bude skutečně hodně zajímavá standardní situace.
     
    85
    Holeš celkem čitelně nahrával mezi obránce na Balutu, navíc tento úmysl vystihl pozorný protihráč. Aby toho nebylo málo, tak sudí udělil napomenutí Frydrychovi.
     
    84
    Markovič se hned několikrát zapojil do kombinace svého celku, která se odehrávala v blízkosti pokutového území. Následně Král chyboval ve středu.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Sešívaní stále vedou o jednu branku, nicméně v posledních minutách se pouze brání.
     
    82
    I tentokráte se do akce dostala ruka hráče, tentokráte v tom měl "prsty" Matić. Vznikla z toho nadějná standardka, rozehrávka nakrátko přinesla nepřesné zakončení od Holeše.
     
    81
    Dalekonosné přenesení hry mělo na levém křídle najít Demakua, avšak ten míč nezastihl. Místo toho budeme svědky dalšího autového vhazování.
     
    76
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Mick van Buren, přichází Alexandru Baluta.
     
    76
    Zpětná přihrávka přinesla dalekonosný odkop v podání Markoviče, který zamířil až do ochozů stadionu. Následovat bude další autové vhazování.
     
    75
    Málem se do zakončení dostal Pichler, avšak nakonec to vypadalo na přihrávku do strany, kde se nacházela pouze početná přesila protihráčů.
     
    74
    Ven z branky musel Markovič, který to zkoušel dalekonosným výkopem na Tecla. Odkop byl velice přesný, avšak druhý jmenovaný nenahrál přes soupeře.
     
    73
    Další přihrávku za obranu tentokráte zachytil Holeš, avšak poté si nedovoleně počínal Olayinka. V těchto momentech sledujeme řadu nepřesností.

    David Suchý

    Branky: 14. Edomwonyi, 51. Sax (pen.) – 11. Frydrych, 27. van Buren, 52. Holeš


    FK Austria Vídeň: 1. poločas: Lucic – Jarjué, Jeggo, Grünwald (C), Prokop, Klein, Edomwonyi, Ebner, Martschinko, Madl, Fitz

    2. poločas: Lucic – Zwierschitz, Handl, Jarjué, Cavlan – Serbest, Demaku, Sarkaria – Sax – Pichler, Yatéké.

    SK Slavia Praha: Markovič – Holeš, Frydrych, Hovorka, Zelený – Král, Hromada (61. Traoré) – van Buren (76. Baluta), Hušbauer, Olayinka – Hilál (C) (61. Tecl)
    bahis siteleri