Německo – Dánsko 2:3 (kon.) | Slovensko – Česko U19 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Česko U19
sk Pátek 02.08.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní ďalšieho prípravného zápasu slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na medzinárodnom prípravnom turnaji Summer Hockey Challenge v Poprade. Slovensko o 18:00 nastúpi proti Česku, stretnutím vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Mladí slovenskí hokejoví reprezentanti včera predviedli výborný výkon v zápase s Nemeckom. O víťazstve nad Nemcami rozhodla najmä suverénna tretina, ktorú naši vyhrali s prehľadom 3:0 a zabezpečili si prvú výhru. Strelecky sa presadil najprv v 27. minúte Paulíny, na neho v 35. minúte nadviazal Čajkovič a pár sekúnd pred druhým klaksónom uzavrel na konečných 3:0 Vitaloš. Dvomi asistenciami sa v stretnutí blysol Okuliar, výborný individuálny výkon predviedol aj draftovaný Maxim Čajkovič. Tréner Petrovický má za sebou úspešnú premiéru pri kormidle reprezentácie a v hodnotení zápasu spomenul, že spokojný bol najmä s presilovkami, ktoré našim mladíkom vyšli. Nadviazať na úspešné prevedenie herných kvalít budú chcieť Petrovického zverenci aj zajtra proti Čechom, ktorí v úvodnom vystúpení na Summer Hockey Challenge zdolali Dánsko 1:4. Strelecky sa presadili Čermák, Kukla, Přikryl a Rychlovský.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Vyletelka (Hlavaj) – Golian, Vitaloš (A), Česánek, Bučko, Dlugoš, Martiška, Zekucia, Semaňák – Okuliar, M. Minárik, Čajkovič – Džugan (C), Paulíny, Ďurina – Sarvaš (A), Čenka, Nespala – Maniaček, J. Minárik, Mrázik

    Česko U19: Dobeš (Škorpík) – Procházka, Kukla, Dluhoš (C), Suhrada, Tureček, Rutar, Žůrek, Peterek – Beránek, Vitouch, Bambula (A) – Toman, Přikryl, Jelínek – Čermák, Najman, Pšenička – Rychlovský, Sklenář (A), Grim

    Rozhodca: Orolin, Štefik – Šoltés, Stanzel.
     
    Na ľadovú plochu práve nastupujú oba tímy. Slovenskí reprezentanti sa dnes predstavia v modrých dresoch, Česi v bielych. Pred úvodným buly si vypočujeme hymny oboch krajín.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    Na úvodnom buly boli síce úspešnejší slovenskí hokejisti, podarilo sa im dostať von z obranného pásma, ale jeden z českých hráčov posunul Vyletelkovu bránku.
     
    00:28
    V strednom pásme dokázali slovenskí hráči zachytiť českú rozohrávku a následne Vitaloš nahadzoval puk späť do útočného pásma.
     
    00:50
    Do zakončenia sa po ľavom krídle vysunul Bambula, ktorý dokázal vystreliť tesne spoza ľavého kruhu. Do chráničov však nastrelil nášho hráča.
     
    01:19
    Dobre to myslel po pravom krídle Jelínek, ktorý prihrával pred bránku pripravenému Přikrylovi, ktorý sa dostal do koncovky, no Vyletelka za seba puk nepustil.
     
    01:44
    Postupne oba tímy striedajú svoje formácie, na ľad sa už dostal aj Marcel Dlugoš z tretej obrannej dvojice. Česi takisto striedajú, hrá sa plynulo.
     
    02:33
    Zo stredného pásma Jakub Minárik iba tečoval prihrávku od svojho spoluhráča a usmernil puk na zadný mantinel. Pri puku sa pri mantineli ocitli Česi a pokračujú dopredu.
     
    03:12
    V rohu klziska zabojoval o puk Oliver Okuliar, no dostal sa do ostrého súboja. Bol napokon jednoznačne faulovaný, trest 2+10 minút za vrazenie dostáva Adam Rutar.
     
    03:47
    Výbornú presilovkovú kombináciu režíroval na modrej čiare Zekucia, ktorý dokázal nájsť na ľavom kruhu pripraveného Bučka. Jeho delovka sa odrazila od betónov a takmer sa naši hráči dostali k dorážke.
     
    04:19
    Zatiaľ sme do týchto sekúnd aktívni v presilovej hre a darí sa nám držať útočné pásmo. Videli sme ďalší strelecký pokus spoza pravého kruhu, ale ten bol zblokovaný a Česi sa oslobodili.
     
    04:55
    Z ľavého kruhu chcel okamžite z prvej páliť Maxim Čajkovič, no strela mu na hokejku vôbec nesadla a bola z toho len taká polovičná nepresná prihrávka.
     
    05:17
    Aj v druhej časti presilovej hry bolo slovenské mužstvo silné na puku a korčuliarsky aktívne v útočnej tretine. Hráči si hľadali dobré pozície, boli sústredení, na prekonanie Dobeša to však nestačilo.
     
    05:42
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci idú do vedenia. Čo teraz urobil JAKUB NESPALA, slovami Marcela Merčiaka – fantázia v pohybe. Náš útočník si spracoval puk na modrej čiare, bravúrne jednoducho prešiel kľučkou cez protihráča, dostal sa pred bránkou, navyše bol faulovaný a v tomto rozpoložení ešte dokázal bekhendom zasunúť puk za Dobešov chrbát popri jeho betóne.
    Bez asistencie
    05:42 NESPALA - 1:0
     
    06:34
    Naši obrancovia si museli dať pozor na aktívneho Jakuba Rychlovského, ktorý sa predieral medzikružím, ale napokon nezakončil.
     
    06:57
    Slovenský tím bude hrať po strelenom góle v oslabení. Dve minúty za držanie dostáva obranca Alexander Zekucia.
     
    07:21
    Nebezpečne z prvej po okamžitej prihrávke pálil spoza pravého kruhu Jan Bambula. Jeho delovka poriadne vyvetrala Vyletelkove betóny.
     
    07:44
    Teraz to českým hráčom nevyšlo. Prihrávka Bambulu na modrú čiaru smerovala síce ku Procházkovi, ale puk mu preskočil cez hokejku. Pre náš tím dobré, získavame cenné sekundy.
     
    08:19
    Spoza ľavého kruhu nabíjal krížom cez útočné pásmo Dluhoš Tomanovi, ktorý sa rozhodol páliť spoza pravého kruhu, ale jeho zakončenie našlo len zadný mantinel.
     
    08:44
    Sme svedkami ďalšieho vylúčenia na oboch stranách. Dve minúty za hákovanie dostáva Matěj Toman a takisto je aj Ján Sarvaš vylúčený za filmovanie pádu.
     
    09:26
    Česi mali ešte skrátenú iba trinásťsekundovú početnú prevahu o jedného korčuliara. Na buly sa podarilo zvíťaziť slovenskému centrovi a okamžite sme poslali puk preč až ku Dobešovi.
     
    10:11
    Krížna prihrávka nedorazila na hokejku Jana Grima, ktorý sa otočil pri útočnej modrej čiare. Za pukom však už nekorčuľoval, na hokejky si ho vzali slovenskí hráči.
     
    10:38
    Krížna prihrávka z hokejky Jana Bambulu adresáta nenašla, puk iba prefrčal popred zrak gólmana Vyletelku.
     
    11:05
    Veľmi rýchly bol v tejto chvíli český útočník David Vitouch, ktorý sa prepracoval dopredu po ľavom krídle, dostal sa na kruh a odtiaľ mieril do pripraveného Vyletelku.
     
    11:36
    Mohol náš tím viesť o dva góly. Výborná bola teraz súhra formácie na čele s Jakubom Minárikom. Práve Minárik dorážal odrazenú strelu z hokejky Mrázika, ktorú Dobeš vyrazil len pred bránkovisko. V poslednej chvíli však Minárikovi protihráč zblokoval hokejku, a tak z toho nebola ohrozujúca dorážka.
     
    12:03
    Pri striedačke českého tímu momentálne prebieha diskusia hlavného a čiarového rozhodcu s Adamom Najmanom. Napokon Najman opustil ľad a za neho naskočil Peterek.
     
    12:26
    Šikovne to teraz vymyslel Maxim Čajkovič, ktorý prekorčuľoval po pravom krídle a na kruhu prenechával zadovkou puk Okuliarovi. Českí hráči však úmysel našej dvojice prečítali.
     
    13:35
    Strela od modrej čiary z hokejky Jiřího Suhradu nebola obzvlášť nebezpečná, Vyletelka ju bezpečne pokryl hokejkou a pre istotu prikryl puk, došlo teda k prerušeniu hry.
     
    14:04
    Cez našu defenzívu sa za zakončením dopredu predieral Jan Bambula, ktorý rýchlo prekorčuľoval po pravom krídle, dostal sa na kruh, ale tam bol už jeho priamočiary pohyb zastavený.
     
    14:33
    Pred bránkou bol zaparkovaný Miroslav Kukla, ktorý si hokejkou pýtal prihrávku od svojho spoluhráča. Aj ju síce dostal, no Vyletelku výrazne neohrozil.
     
    15:35
    Po ľavom krídle sa dopredu vysunul Matěj Toman, ktorý sa dostal za ľavý kruh a odtiaľ zakončoval, no netrafil priestor Vyletelkovej brány.
     
    16:28
    Zo stredného pásma vypálil puk preč Jakub Martiška, ktorý musel čakať na nových čerstvých spoluhráčov zo striedačky. Český tím prestriedal taktiež.
     
    17:07
    S blížiacim sa záverom tretiny uvidíme aj slovenskú presilovku. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený David Vitouch.
     
    17:31
    Z osi ihriska na modrej čiare nabíjal Golian Maximovi Čajkovičovi, ktorý sa rozhodol pre strelu z prvej z ľavého kruhu. Jeho strelecký pokus skončil na bočnej sieti.
     
    18:35
    Slovenský tím naďalej úspešne pokračuje vo svojej presilovke. Náš tím je nasťahovaný stále v útočnom pásme Čechom nedovolí vyhodiť puk preč.
     
    19:30
    Po uplynutí trestu na českej strane bol nebezpečný aj Jakub Žůrek, ktorý sa dostal pred bránku a bekhendom zakončil. Vyletelka si postrážil svoju sieť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Z pohľadu hráčskych kvalít bola úvodná dvadsaťminútovka veľmi vyrovnaná. Slovenský tím dokázal Čechov pritlačiť v presilovkách a napokon šli zverenci Róberta Petrovického aj do vedenia. V 6. minúte predviedol parádne sólo Nespala a otvoril skóre duelu.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:44
    Druhá tretina nám svižne odštartovala, oba tímy sa dostali už aj do obranných pásiem protivníkov, no zatiaľ sme nezaregistrovali zakončenie.
     
    21:14
    Fantastický zákrok tentokrát predviedol brankár Vyletelka, ktorý sa dostal do ťažkej situácie. Na pravom kruhu ostal úplne voľný Matěj Toman, ten zakončoval zblízka a Vyletelka výborne vyrazil betónom.
     
    21:49
    Aj na opačnej strane klziska bolo horúco. Do zakončenia sa prepracoval Adam Paulíny, ktorý bol v tesnej blízkosti Dobešovej bránky, no aj český gólman dokázal podržať svoj tím.
     
    22:07
    Presilovku získava slovenský tím. Erik Čermák dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    23:22
    Táto početná prevaha slovenského tímu nie je taká úspešná ako tie predchádzajúce v prvej tretine, nedarí sa nám poriadne usadiť sa v útočnom pásme.
     
    23:59
    Po modrej čiare nabíjal Alexander Zekucia na hokejku Martina Bučka, ktorý sa predviedol svojou delovkou spoza ľavého kruhu. Preveril betóny gólmana Dobeša.
     
    24:27
    Po slovenskej presilovke prichádza aj oslabenie na strane nášho tímu. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Róbert Džugan.
     
    24:50
    Dôležitý zákrok v bránkovisku predviedol Vyletelka. Situácia po delovke z hokejky Miroslava Kuklu bola nepriehľadná, Vyletelka však dokázal na prvý pokus ukryť puk vo výstroji.
     
    25:14
    Bude z toho vyše minútová početná prevaha o dvoch hráčov pre český tím. Dve minúty za hákovanie dostáva Martin Bučko.
     
    26:06
    Česká prevaha o dvoch hráčov naďalej pokračuje a na pozore sa opäť musel mať Vyletelka, ktorý však stihol dostatočne včas reagovať na zakončenie od Suhradu z pravého kruhu.
     
    26:37
    Tak toto je ešte nepríjemnejšie pre Petrovického zverencov. Na trestnú lavicu odchádza aj Adam Paulíny, ktorý dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    27:11
    Teraz to Česi mali až príliš okaté. Po prihrávke na ľavý kruh vyskúšal páliť Přikryl, jeho úmysel však dobre prečítal Martiška.
     
    27:38
    Z prvej po prihrávke pálil český obranca Radek Procházka. Vyletelka nemal puk úplne pod kontrolou, vypadol mu z výstroje, ale dokázal ho urýchlene prikryť.
     
    27:38
    Sledujeme obojstranné vylúčenie, s trestami sa poriadne roztrhlo vrece. Dve minútyza seknutie dostáva Toman a 2+2 minúty aj Dlugoš.
     
    28:24
    Po jednej z nasledujúcich striel na brankára Vyletelku sa pred bránkoviskom začalo poriadne iskriť a vzplanuli vášne. Hráči sa do seba pustili päsťami a nezaobíde sa to opäť bez trestov.
     
    28:24
    Tresty zrejme doplníme počas prestávky, pretože je si to ťažké zapamätať. Medzitým sa hrá na ľade česká presilovka piatich proti štyrom, rozdielový bol teda trest Slovenska.
     
    28:24
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Česánek – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme Česko U19 (Sklenář – 2 min., hrubosť).
     
    29:35
    Do útočného pásma sa podarilo uniknúť dvojici slovenských hokejistov. Útok potiahol po pravom krídle Džugan a hľadal pred bránkoviskom Paulínyho, ktorý však z prvej zakončoval len na zadný mantinel.
     
    30:38
    Po pravom krídle prenikol dopredu český krídelník ŠImon Jelínek, ktorý prekorčuľoval poza bránku a vracal puk späť. Vyletelka však ako prvý pokryl nebezpečný puk.
     
    31:09
    Nebezpečne vyzerala delovka od modrej čiary v podaní Martina Bučka, ktorý preveril Dobešove betóny tvrdou strelou. Jeho projektil skončil na betóne.
     
    31:16
    Po dlhom čase prichádza slovenská presilovka. Šimon Jelínek dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    31:52
    Strela z hokejky Maxima Čajkoviča bola zrazená a smerovala mimo bránky. Slovenské mužstvo však pokračuje s pohybom na puku v útočnej tretine.
     
    32:35
    V obrannom pásme zachytil puk Matěj Toman a urýchlene ho vyhadzoval preč z obrannej tretiny až smerom k brankárovi Vyletelkovi.
     
    33:05
    Slovenskí hokejisti pokračujú s pukom na hokejke v útočnom pásme, ale presilovkové sekundy ubiehajú neúprosne rýchlo a zatiaľ sme poriadne zakončenie nevideli.
     
    33:42
    Strelou z pravého kruhu to vyskúšal Martin Beránek, ktorý sa dostal na túto pozíciu vďaka dobrej korčuliarskej práci spoluhráča, no napokon jeho zakončenie bolo zrazené.
     
    34:07
    Gólman Vyletelka si teraz musel dať pozor aj na ďalší strelecký pokus z hokejky aktívneho Beránka, ktorý napriahol na osi ihriska na modrej čiare. Strela bola zbrzdená a gólman nášho tímu bezpečne prikryl a hru prerušil.
     
    34:28
    Slovenský tím má ďalšiu presilovkovú možnosť. Dve minúty za napadnutie dostáva Jan Bambula.
     
    35:54
    Český tím nemohol pokračovať vo svojej rozohrávke, hra bola prerušená kvôli hre vysokou hokejkou, zrejme to bolo na slovenskej strane, keďže sa dianie presúva pred Samuela Vyletelku.
     
    36:40
    Slovenskí hokejisti sa opäť tlačili do brány, no tentokrát to nemalo úspech. Česi prehustili priestor a puk bezpečne odstránili.
     
    37:05
    A vylučuje sa opäť. Dve minúty za držanie hokejky dostáva David Vitouch, bude z toho záverečná presilovka v druhej tretine.
     
    38:08
    Ani táto početná prevaha slovenskému tímu veľmi nevychádza. Čechom sa teraz podarilo eliminovať slovenskú rozohrávku už aj v strednom pásme, našim to žiaľbohu nevychádza.
     
    39:02
    V závere početnej prevahe sa slovenským hráčom podarilo usadiť sa v pásme, no nepramenila z toho žiadne výrazné ohrozenie bránky.
     
    39:44
    Tak napokon tu máme ešte ďalšie vylúčenie v posledných sekundách druhej tretiny. Potrestaný je Jakub Martiška, dostáva dve minúty za seknutie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostrednú časť hry zdobilo niekoľko vylúčení na oboch stranách. Videli sme už aj nejaké krátke pästné výmeny, všetko to však bolo ešte v rámci normy. Dôležité pre Slovensko je, že náš tím stále v zápase vedie vďaka Nespalovmu gólu zo 6. minúty zápasu.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:40.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:36
    Česi začali tretiu tretinu ešte s niekoľko sekundovou presilovkou, zatiaľ sa slovenským hráčom darí eliminovať ich snahu po prekonanie Vyletelku.
     
    41:43
    Do konca českej presilovky ostáva už iba jedna sekunda a vhadzuje sa v strednom pásme, nakoľko puk opustil ľadovú plochu. Oslabenie teda náš tím prežije bez ujmy na skóre.
     
    43:29
    Presilovkovú možnosť bude mať opäť slovenský tím. Jan Grim dostáva dve minúty za krosček.
     
    43:52
    Slovensko dalo gól!
    Premenená presilovka a dvojgólové slovenské vedenie je realitou. Ihneď po buly v útočnom pásme sa k strele dostal OLIVER OKULIAR a perfektnou delovkou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencia: Martin Vitaloš.
    43:52 OKULIAR - 2:0
     
    44:18
    Od modrej čiary smerovala strela z hokejky Martina Bučka, ktorý tvrdo vypálil. Jeho prudké zakončenie však bolo zblokované a nedorazilo na brankára Dobeša.
     
    46:00
    Slovenská rozohrávka nebola veľmi úspešná, český tím zachytil puk v strednom pásme a presunul sa dopredu. Došlo k strele z hokejky Procházku, ktorá skončila vo Vyletelkovej lapačke.
     
    46:52
    Český tím je momentálne viac na puku a tlačí nás v obrannom pásme. Slovenskí obrancovia sa musia mať poriadne na pozore.
     
    47:56
    Pred slovenskú bránku sa nebezpečne natlačil Šimon Jelínek, ale nedokázal si spracovať prudkú prihrávku, ktorá smerovala k jeho hokejke z ľavej strany.
     
    48:31
    Tak teraz sme videli zaujímavý útočný moment od našich hráčov. Ďurina sa vysunul dopredu po osi ihriska, pred bránkou ešte prihrávkou našiel Džugana, následne Dobeš zasiahol. A bude sa vylučovať.
     
    48:55
    Slovenský tím sa môže dostať opäť do tempa, Radek Procházka dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:20
    Po strele Ďurinu z ľavého kruhu zachytil puk betónmi Dobeš, odrazilo sa to ku Suhradovi, ktorý promptne vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    51:11
    Výborne teraz zasiahol náš gólman Vyletelka. Po pravom krídle prešiel dopredu Bambula, ktorý preveril slovenského brankára strelou z kruhu, Vyletelka bol pohotový.
     
    51:31
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Český tím znižuje na rozdiel jedného gólu a záver zápasu môže byť ešte poriadne dramatický. Rutar vypálil od modrej čiary a jeho strelu perfektne tečoval MARTIN BERÁNEK.
    Asistencie: Adam Rutar, Šimon Jelínek.
    51:31 BERÁNEK - 2:1
     
    52:12
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci však prichádzajú s veľmi rýchlou odpoveďou. OLIVER OKULIAR sa s pukom dostal tesne za ľavý kruh, otočil sa smerom k bránke a strelou pomedzi betóny prekvapil Dobeša.
    Asistencie: Marek Minárik, Maxim Čajkovič.
    52:12 OKULIAR - 3:1
     
    53:03
    Slovensko sa bude musieť brániť v oslabení. Róbert Džugan dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    53:36
    Český tím zvíťazil na buly v útočnom pásme a až do týchto chvíľ bol nasťahovaný v útočnej tretine. Napokon dobre zapracoval náš obranca a vyhodil puk preč.
     
    54:49
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Česi opäť znižujú a je to opäť len jeden gól. Grim prekorčuľoval dopredu po pravom krídle, výborne sa mu pred bránkou ukázal JAKUB RYCHLOVSKÝ a z prvej zakončil za Vyletelkov chrbát.
    Asistencie: Jan Grim, Jiří Suhrada.
    54:49 RYCHLOVSKÝ - 3:2
     
    55:20
    Tak toto je naozaj nepríjemné pre slovenský tím. Maxim Čajkovič dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    56:10
    Pred bránkou bol nepríjemne zaparkovaný Procházka, ale našťastie sa k zakončeniu nedostal.
     
    56:24
    Videli sme ďalšiu delovku v podaní jedného z českých obrancov, tentokrát puk mieril na zadný mantinel. Vyletelka sa nestíha obracať za lietajúcimi pukmi z každej strany.
     
    57:06
    Delovkou z ľavého kruhu to skúšal aj Jonáš Peterek, ale nastrelil to iba na plexisklo. Brankár Dobeš sa už aj miestami pýta na striedačku.
     
    57:42
    Aj na opačnej strane sa musel český gólman mať na pozore. Aktívny Oliver Okuliar sa s pukom prebojoval medzi kruhy a odtiaľ zakončoval. Nastrelil však iba do protihráča.
     
    58:26
    Do útočného pásma zatiahol puk Nespala, podržal ho niekoľko sekúnd a nazbieral drahocenný čas.
     
    58:40
    Brankár Dobeš je už na striedačke a začína sa česká powerplay.
     
    59:12
    Česi sú už momentálne nasťahovaní v našom obrannom pásme a o niečo sa snažia. Slovenský tím je poriadne pod tlakom.
     
    59:22
    Českí korčuliari sú už na ľade v šestici a prichádza ďalší trest na slovenskej strane. Dve minúty dostáva Marek Minárik za podrazenie. Česko si berie oddychový čas.
     
    59:52
    Tak český tím je poriadne nabudený a útočí v pásme. Tentokrát je však hra prerušená a hráči si môžu vydýchnuť, keďže bol puk tečovaný mimo ľadovej plochy.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sa s gólmi roztrhlo vrece. Videli sme opäť niekoľko vylúčení. Do dvojgólového vedenia našich poslal Okuliar, následne však vyrovnal Beránek. O necelú minútu už dokázal odpovedať Okuliar a Slovensko opäť viedlo dvojgólovým rozdielom. Gól Rychlovského z 55. minúty ešte Čechov povzbudil, pokračovali v absolútnom vabanku bez brankára, ale na gól to už nestačilo. Slovensko po výbornom výkone zvládlo dôležitý zápas a zajtra si zahrá posledný zápas na turnaji s Dánskom.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:15:22)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Nespala, 44. Okuliar (Vitaloš), 53. Okuliar (M. Minárik, Čajkovič) – 52. Beránek (Rutar, Jelínek), 55. Rychlovský (Grim, Suhrada)


    Slovensko: Vyletelka (Hlavaj) – Golian, Vitaloš (A), Česánek, Bučko, Dlugoš, Martiška, Zekucia, Semaňák – Okuliar, M. Minárik, Čajkovič – Džugan (C), Paulíny, Ďurina – Sarvaš (A), Čenka, Nespala – Maniaček, J. Minárik, Mrázik
    Česko U19: Dobeš (Škorpík) – Procházka, Kukla, Dluhoš (C), Suhrada, Tureček, Rutar, Žůrek, Peterek – Beránek, Vitouch, Bambula (A) – Toman, Přikryl, Jelínek – Čermák, Najman, Pšenička – Rychlovský, Sklenář (A), Grim

    Rozhodčí: Orolin, Štefik – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri