Chomutov – Kladno 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
Rytíři Kladno
Neděle 25.08.2019, 13:00 • ČEZ stadion, Kladno • O pohár Rytířů Kladno • Finále
Partner:
     
    56:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Ciple má puk pod kontrolou, ale kotouč nakonec skončil až v síti! ADAM BAREŠ vzal přečíslení na sebe a střelou z levé strany ještě dramatizuje závěr utkání! Bez asistence.
     
    49:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ŠTĚPÁN VIMMER využil trestné střílení a ještě vrací Rytíře do hry! Kladenský útočník zamířil přesně mezi Cipleho betony.
     
    48:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jeden z kladenských obránců skončil na ledě a Chomutovští toho využívají! Pavel Šugar už nahrával MATYÁŠI SVOBODOVI před úplně odkrytou klec. Asistence: Pavel Šugar.
     
    40:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byl od Pirátů bleskový start třetí třetiny! MARTIN PÖSCHL si vzal puk, nabruslil do pásma, trefil soupeře, dostal se zpět k odraženému puku a zamířil přesně do protějšího růžku brány! Chomutovští teď už mají hodně zajímavé vedení. Bez asistence.
     
    39:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využili přečíslení hodně překvapivým způsobem a navyšují svoje vedení! DOMINIK PAVLÁK naznačil přihrávku, čímž vyřadil posledního beka Kladna a posléze předvedl bekhendovou kličku a uklidil puk mezi Sukovy betony!
     
    18:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se Rytíři prosazují a ještě v první části snižují rozdíl! Hurtova střela z mezikruží skončila sražená za brankou, odkud přišla rychlá přihrávka na levý kruh a odtamtud už zamířil naprosto přesně ONDŘEJ HRABÍK. Asistence: Adam Bareš a Vojtěch Hurta.
     
    07:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    To chomutovský DOMINIK PAVLÁK naložil s nabídnutým prostorem ideálně! Dostal kotouč do volného místa, ideálně si nabruslil a přesnou trefou nedal Sukovi velkou šanci. Asistence: Tomáš Šilar a Jan Ekrt.
     
    04:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak Chomutovští přece jen využívají přesilovou hru a jdu do vedení! JAN EKRT dostal přesnou přihrávku na levý kruh a před přesouvajícím se Sukem procedil kotouč k bližší tyči. Asistence: Tomáš Šilar a Dominik Perný.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Ekrt (Šilar, Perný), 8. Pavlák (Šilar, Ekrt), 40. Pavlák, 41. Pöschl, 49. Svoboda (Šugar) – 19. Hrabík (Bareš, Hurta), 50. Vimmer (TS), 57. Bareš


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Pöschl, Döring, Poch, Rusín, Černý, Rykl, Spudich, Svoboda, Pavlak, Jenček, Vostiňák,Šugar, Čech, Šilar, Ekrt
    Rytíři Kladno: Suk (Jaňour) – Kohlíček, Koštoval, Sýkora, Malý, Danda, Hvězda, Havel, Burger, Ullrych, Šapovaliv, Kouba, Bareš, Hrabík, Hurta, Procházka, Štěpánek, Vimmer, Adam, Nedvěd, Redlich
    bahis siteleri