Mountfield HK – Chomutov 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 30.08.2019, 10:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    54:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se ujímá dvoubrankového vedení. Po střele, kterou brankář Sajdl vyrazil, se k dorážce dostal PETER LOBODOWSKI a svým druhým gólem přiblížil Chomutov vítězství v tomto utkání. Asistence: Ferbas, Koláček.
     
    49:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. Na pokrytí třech chomutovských dorážek Sajdl stačil, ale na poslední od PETERA LOBODOWSKIHO už nedosáhl. Asistence: Janeček, Josef Koláček.
     
    29:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Před polovinou zápasu se domácí konečně dočkali vyrovnání. Po vyhození kotouče se za obráncem rychle vydal MAREK TECL, který obránce zbavil puku a v samostatném nájezdu svou šanci proměnil. Asistence: Petr Poppel.
     
    14:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    V první větší šanci Chomutova se po výborné práci Seemana prosazuje po jeho přihrávce LUKÁŠ BENDA. Asistence: Vít Seeman

    Jan Mervart

    Branky a nahrávky: 30. Tecl (Poppel) – 15. Benda (Seeman), 50. Lobodowski (Janeček, Koláček), 55. Lobodowski (Ferbas, Koláček)


    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Vachal, Pelda, Naar, Perička, Vonka, Janoušek, Houdek, M. Pinkas – Moravec, Lukačka, Síla, T. Pinkas, Lang, Tecl, Morong, Poppel, Janda, Šedivý, Ďuriš. Trenér: David Kočí.
    Piráti Chomutov: Běhula (Sajdl) – Seeman, Holec, Ferbas, Matějka, Jungvirt, Ludvik, Vaněk, Poschl, Jaroš, Pech, Veselý, Lobodowski, Dani, Koláček, Prokop, Berčík, Janeček, Benda, Svoboda, Švec. Trenér: Jaroslav Beck.

    Rozhodčí: Veselý – Gančarčík, Roischel
    thejrc.org