Košice – Michalovce 4:0 (kon.) | Prostějov – Vítkovice 2:4 (nedohr.) | Kopřivnice – MŠK Púchov 8:2 (kon.)
Řisuty – Kobra 4:7 (kon.) | Kadaň – Crimmitschau 6:2 (kon.) | Bolzano – Kladno 7:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
4:7 (1:1, 0:3, 3:3)
HC Kobra Praha
Pátek 30.08.2019, 19:00 • Zimní stadion Slaný • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Konec zápasu. (21:03:40)
     
    59:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    A také si pojišťuje vedení závěrečnou trefou KAMILA BŘÍŠKY. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Šťastný.
     
    59:37
    Kobra ještě v posledních chvílích kombinuje před brankou.
     
    59:24
    Po vhazování po Jirouškově pravici padla střela přesně do jeho lapačky.
     
    58:50
    Tato šance Kobru osmělila k dalším střeleckým pokusům. Bříškovu střelu ale Jiroušek vyrazil, načež opustil prostor brankoviště.
     
    58:34
    Hra na Langerovu branku se chvíli uklidnila výjezdem Jaroslava Brože. Ten dokázal také vypálit na Jirouška. Gólman Řisut ale pohotovým zákrokem poslal puk vysoko nad sebe do ochranné sítě.
     
    57:05
    Lukáš Langer teď musel být v obrovském střehu! Valilo se na něj vskutku velké množství střel z různé vzdálenosti a pod různými úhly. Své pohyby ale dokázal urychlit tak, aby kotouč vždy vyrazil a udržel tak dvougólové vedené svého týmu.
     
    56:18
    Postup Řisut na malou chvíli přerušil tvrdou kontrapřihrávkou před Jirouška Jaroslav Brož.
     
    55:36
    Hostům se povedlo zmírnit tlak vyhozením kotouče na opačný konec ledové plochy, kam se záhy přesunulo také celé těžiště hry.
     
    54:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Utkání se nám začíná pomalu dramatizovat! Po delší souhře Řisut před brankou Langera využil volného prostoru PAVEL ŘEPKA, který využívá další přesilovku domácího týmu. Asistence: Petr Patyk, Roman Formánek.
     
    54:19
    Nic to ale nemění na tom, že tlak Řisut na jeho branku neustává.
     
    53:18
    I v této přesilovce se Řisuty drží před Langerem, jehož branku se snaží masivně ostřelovat. Lukáš Langer si ale zatím jakoukoliv šanci proti své brance pohlídal.
     
    53:10
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Šefl – 2 min., držení).
     
    52:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vzájemná přestřelka pokračuje! Po výpadu na branku dokázal vymést pavučiny u levé tyče Sochůrkovy svatyně FILIP BERNÁTH. Asistence: Daniel Zavřel.
     
    51:40
    Řisutští se stále drží u kotouče a snaží se s ním kombinovat v útočném pásmu. Ke střele se ale stále odhodlat nedovedou.
     
    46:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka nese své ovoce! Tak dlouho Kobra kombinovala v útočném pásmu, až se do kotouče opřel TOMÁŠ PLÍHAL, který velmi tvrdě poslal kotouč za záda Petra Jirouška. Asistence: Tomáš Šťastný, Kamil Bříška.
     
    45:56
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Oto Rudovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:28
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Nikolaj Paršakov – 2 min., sekání).
     
    45:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Máme tu další využitou přesilovku v dnešním utkání. Po dlouhé souhře v útočném pásmu se odhodlal ke střele NORAIR HOVSEPYAN, jehož dělovku neměl šanci Langer chytit. Asistence: Filip Bernáth.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Vyskočil (Huml, Náprstek), 46. Hovsepyan (Bernáth), 53. Bernáth (Zavřel), 55. Řepka (Patyk, Formánek) – 4. Keszi (Knesl, Šťastný), 22. Šťastný, 27. Plíhal (Tondr, Bříška), 29. Tondr (Planý), 41. Bříška (Šťastný), 47. Plíhal (Šťastný, Bříška), 60. Bříška (Tondr, Šťastný)


    HC Řisuty: Jiroušek (Smetana) – Potěchin, Rudovský, Novák A., Novák F., Dostál, Vencovský, Bernáth, Zavřel – Formánek, Řepka, Fortelka – Vyskočil, Huml, Náprstek – Paršakov, Šilhan, Danov – Holub, Patyk, Hovspejan
    HC Kobra Praha: Langer (Sochůrek) – Šteiner, Mrkvička, Valík, Knesl, Šmíd, Šefl, Tondr, Bříška, Plíhal, Keszi, Hlinka, Šťastný, Planý, Furch, Brož

    Rozhodčí: Čáp – Pokorný, Doskočil
    ocianews.com