Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 04.09.2019, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. V neděli začal nový ročník ruské KHL a dnes jsou na programu další zápasy. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Avtomobilist Jekatěrinburg a HC Viťaz Moskevská oblast.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Domácí hokejisté v loňském roce opanovali základní část a ve své konferenci skončili na prvním místě. Pak ale došli jen do čtvrtfinále, kde prohráli 1:4 na zápasy s Ufou. Jekatěrinburg odehrál v přípravě jedenáct utkání, šestkrát zvítězil a pětkrát pak odešel z ledu jako poražený tým. A už má za sebou i úvodní duel v novém ročníku KHL, kdy na své ledě vyzval Čerepovec. A Avtomobilist se radoval z výhry 3:2 v prodloužení. Má tak na svém kontě dva body a v tabulce Východní konference je na pátém místě.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast

    Hosté z Viťazu se v uplynulém ročníku této soutěže dostali do osmifinále play-off, kde nestačili na pozdějšího vítěze Gagarinova poháru, a sice CSKA. Moskvané zvítězili 4:0 na zápasy a pro Viťaz tak skončila sezóna hned v prvním kole vyřazovacích bojů. Hokejisté Viťazu sehráli deset přípravných utkání a sedmkrát vyhráli a jen třikrát prohráli. Do sezóny vstoupili také výhrou, když na ledě Čeljabinsku brali výhru 4:2. V tabulce Západní konference jsou tak zatím na první pozici.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly dvakrát a vždy se z výhry radoval Jekatěrinburg. Hosté tak mají svému soupeři dnes rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (Jekatěrinburg)

    Jakub Jeřábek (Viťaz)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Batyršin, Gurkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Valitov, Zacharov – Macek, Litovčenko, Dawes (C) – Sexton, Holland, Platt (A) – Obidin, Kučerjavenko, Rassejkin – Chripunov, V. Popov, Mozer.

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Samonov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Jevsejenkov (A), Golovkov, Stasenko (A), Pylenkov – A. Sjomin (C), Švec-Rogovoj, Makejev – Jormakka, Koltygin, Jo. Nättinen – A. Ševčenko, P. Černov, Mons – Laričev, Mojsejev, Grebenščikov – Petrakov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Ponomarjov, Maximovskij.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Hosté se dostali na kotouč a hned s ním zamířili do útočného pásma, avšak před Jakubem Kovářem nevyslali žádnou střelu.
     
    00:52
    A hned z rychlého protiútoku skórují domácí. NIGEL DAWES dostal přihrávku na levou stranu mezikruží a poté svou střelou švihem dostal kotouč za záda hostujícího brankáře Ježova. Ale bude následovat ještě video!
     
    00:52
    Ještě si ale sudí vyžádali video a zkoumá se možný ofsajd u modré čáry. Kotouč byl nakonec možná už ve středním pásmu. Uvidíme, jak situaci videorozhodčí posoudí.
     
    00:52
    Tak pozor, branka skutečně neplatí, video opravdu prokázalo, že šlo o předchozí ofsajdovou situaci a skóre se tak nemění.
    00:52 Dawesova neuznaná branka pro předchozí postavení mimo hru.
     
    01:04
    Domácí se znovu natlačili k brance Viťazu, ale nedokázali před ní tentokráte vystřelit. Obrana hostů tak přebírá kotouč a míří s ním na opačnou stranu.
     
    01:38
    Vitalij Popov si sjel těsně před Ilju Ježova, ale neprostrčil puk za jeho záda. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levé straně hostujícího brankáře Ježova.
     
    03:07
    Okolo vlastní branky se protáhl až k modré čáře obránce Jekatěrinburgu, zavezl kotouč do útočné třetiny, kde ale pozorná obrana Viťazu nedovolila nebezpečí před Ježovem.
     
    03:51
    Stěpan Chripunuv si udělal prostor před hostující brankou a posléze švihl do kotouče. Ten ale končí jen vedle Ježovovy brány a získává ho Jakub Jeřábek. A s ním už míří směrem dopředu.
     
    04:39
    Hosté nahodili kotouč do útočného pásma a blíže k němu měla domácí obrana. Ta ho následně pak získala a hned vyvezla pryč od Jakuba Kováře.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniil Pylenkov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    05:24
    Jako první si přesilovku zahrají domácí hráči. Ti se už usadili v útočné třetině a kombinují před Ježovem. Ten si tak musí čistit prostor před svojí brankou a být pozorný.
     
    05:54
    Plat poslal puk před branku, kde ho tečoval Peter Holland, ale nadvakrát Ježova nepřekonal.
     
    06:10
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexej Makejev – 2 min., faul loktem).
     
    06:10
    Hosté jdou do tří, domácí mají k dispozici dokonce dvojnásobnou početní výhodu, která může trvat něco málo přes jednu minutu.
     
    06:31
    Michail Mamkin zamíchal na pravém kruhu kotoučem a poté ho poslal k pravé tyči Ježovovy branky, tam natáhl ke střele Vitalij Popov, ale tu poslal jen k zadnímu mantinelu. Hosté se poté osvobozují.
     
    07:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tentokráte se už NIGEL DAWES dočkal a po využití dvojnásobné přesilové hry posílá svůj tým do vedení. Kotouč se po střele z dálky odrazil od zadního mantinelu a domácí útočník ho poté na pravé straně uklidil do sítě – 1:0. Asistence: Dan Sexton a Denis Bodrov.
    07:18 Nigel DAWES - 1:0
     
    07:18
    Nigel Dawes opět skóroval, když odražený kotouč od zadního mantinelu poslal o sítě. Jenže znovu je na řadě video, které zkoumá faul na brankáře hostů!
     
    07:18
    Tak branka platí, faul na brankáře se neprokázal a tuto vstřelenou branku Dawesovi už nikdo nevezme. Jekatěrinburg vede!
     
    07:59
    První třetina se nám pořádně protahuje, hraje se teprve devátá minuta. U puku jsou hosté a už s ním míří do útočného pásma, kde se pokusí o vyrovnání.
     
    08:10
    Hosté jsou už v plném počtu. Klasické oslabení už zvládli a mohou tak zaútočit.
     
    08:50
    Obrana domácích však zakročila a nepustila hosty do žádného zakončení. Na druhé straně si pak připsal dobrý zákrok Ježov a nechal přerušit hru. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    09:10
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Vitalij Popov – 2 min., držení).
     
    09:10
    Přesilovku si zahrají také hosté po vyloučení Popova za držení.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Pavel Černov – 2 min., podrážení).
     
    09:26
    Síly na ledě se ale velmi rychle srovnaly. Černov zbytečně fauloval soupeře a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    09:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexej Vasilevskij – 2 min., podrážení).
     
    09:59
    Další domácí vyloučení a přeci jen si tedy hosté zahrají v početní výhodě. Vasievskij podrazil hostujícího hráče a také on už putuje na lavici hanby.
     
    10:13
    Jakub Jeřábek se napřáhl mezi kruhy, vyslal směrem na svého krajana v brance Jekatěrinburgu pokus, které ale končí mimo.
     
    10:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jeřábek nahodil puk před domácí branku, kde ho získal ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ a bekhendem ho pak poslal do částečně odkryté sítě domácí branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jakub Jeřábek a Alexej Makejev.
    10:32 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 1:1
     
    11:00
    Nigel Dawes se prosmýkl do útočného pásma, skrze obranu hostů se však nedokázal prosadit. Puk domácí ztrácejí a získávají ho hosté.
     
    11:10
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich velmi zkrácená přesilová hra.
     
    11:59
    Ale už nestihli v této početní výhodě zakončit. Domácí hráč je na ledové ploše a Jekatěrinburg je tedy v plném počtu.
     
    13:13
    Hra konečně nabrala rychlejší spád a už se tolik nekouskuje. Nyní zasáhl proti střele hostů Jakub Kovář a nechal hru přerušit. Za chvilku se bude vhazovat před jeho klecí. Hned po konci další komerční přestávky.
     
    14:12
    Vhazuje se znovu před Kovářem, ten před chvílí lapačkou zasáhl proti jedovce Joonase Nättinena. Hosté tak stále drží útočné pásmo.
     
    14:24
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Peter Holland – 2 min., sekání).
     
    14:27
    Joonas Nättinen poslal puk před branku domácích, kde ho chtěl do sítě poslat tečí jeho spoluhráč, ale marně. Jekatěrinburg se záhy osvobozuje a posílá puk až před Ježova.
     
    15:07
    A znovu agilní Nättinen, nadvakrát před Jakubem Kovářem šťoural do kotouče, ale procpat za jeho záda se mu nepovedlo. Nicméně hosté stále drží útočnou třetinu.
     
    15:53
    Dělovka Nättinena končí na betonu Jakuba Kováře. Domácí se stále nemohou dostat na puk, aby ho znovu vyhodili pryč od své branky.
     
    16:24
    Avtomobilist je v plném počtu.
     
    16:34
    Od vlastní branky zakládali další akci hosté, ale moc daleko se nedostali. Dopustili se zakázaného uvolnění a hra se tak opět vrací před branku Viťazu.
     
    16:49
    Nigel Dawes si sjel do prostoru mezi kruhy, kam mířila přihrávka od spoluhráče, ale jeho nápřah a střela skončily mimo ohrožení Ježovovy branky.
     
    17:49
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., držení).
     
    17:54
    Sexton zakončoval v pádu v prostoru mezi kruhy, zakročit však dokázal Ježov, jenž holí poslal kotouč do rohu kluziště. Avšak stále se hosté neosvobodili.
     
    18:40
    Sexton naservíroval puk před branku Dawesovi, který natahoval svoji hůl, leč marně. Následně pak už hosté vyhazují puk do neutrální zóny.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:49
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu a zároveň pomalu, ale jistě končí první třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Máme za sebou pořádně dlouhou první třetinu, která trvala bezmála padesát minut. V ní jsme viděli neuznanou branku a i hodně vyloučení. V osmé minutě poslal domácí do vedení Nigel Dawes, jenž využil přesilovku pět na tři a vynahradil si tak svůj neuznaný gól z úvodu zápasu. Hosté ale dokázali také využít přesilovku a vyrovnali zásluhou Arťoma Švece-Rogovoje. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:10.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Andrej Obidin vybojoval puk v rohu kluziště v obranném pásmu a poté ho poslal spoluhráči. Hosté tak míří pomalu do první útočné akce v této části hry.
     
    20:54
    Pekka Jormakka vystřelil z pravého kruhu a jeho přízemní střela byla sražena obranou domácích do bezpečí.
     
    21:27
    Obidin z pravé strany a z úhlu poslal puk na branku soupeře, přesto šel Ilja Ježov do zákroku a betony puk vyrazil před sebe. Tam si ho vzala obrana Viťazu a otáčí hru.
     
    22:21
    Agilní hostující celek zvýšil aktivitu a snaží se o další pokus, který by mohl znamenat vedoucí branku. Ale opět byla proti obrana Jekatěrinburgu, která pomohla Jakubu Kovářovi.
     
    23:04
    Ville Lajunen si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho svižná střela nekončí mezi třemi tyčemi, nýbrž na zákroku domácího brankáře. Kovář hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    23:41
    Křižná přihrávka od Lajunena směřovala ke Švecovi-Rogovojovi, ale ten puk z nápřahu minul. Hosté tak další akci nepřetavili v gól a na opačnou stranu už míří zase domácí celek.
     
    24:36
    Alexej Vasilevskij zachytil rozehrávku hostů a puk získal na svou stranu. Hned ho poslal do středního pásma a domácí zakládají pomalu další útočnou akci.
     
    25:16
    Hráči Viťazu si znovu našli místo před brankou soupeře, kde chvíli operovali, následně pak však nedokázali další slibně se rozvíjející akci dotáhnout do zdárného konce.
     
    25:55
    Chripunov od levého kruhu zrychlil a nabruslil si před Ježova, jeho pokus ale brankář hostů zneškodnil svojí holí.
     
    26:36
    Svjatoslav Grebenščikov získal odražený kotouč před brankou Ježova a poté ho dostal do středního pásma. Pokračuje tak další akce Viťazu.
     
    27:22
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:28
    Další nepřesnosti v rozehrávce hostů a jejich akce je znovu velmi rychle u konce. Naopak domácí hráči míří hned před hostující klec.
     
    29:31
    Hosté dlouho drželi puk ve vlastním obranném pásmu. Nyní už s ním jsou před domácí brankou a snaží se o další akci. Beci Jekatěrinburgu jsou však proti.
     
    30:00
    Polovina základní hrací doby za námi, stav je stále nerozhodný. Mírně aktivnější jsou hosté, kteří prahnou po vedoucí brance. Ale i domácí nelení a zkouší to před Ježovem. Žádnou velkou šanci jsme ale zatím v této části hry neviděli.
     
    30:28
    Pavel Koltygin vyškrábl u pravého kruhu puk a poté, ač byl tísněn, vystřelil. Jenže jeho pokus neměl takovou razanci, aby branku domácího Jekatěrinburgu ohrozil.
     
    31:19
    Alexandr Sjomin nepřesně vystřelil, kotouč se odrazil k domácímu obránci Batyršinovi a ten ho poté poslal do středního pásma. Avtomobilist míří před hostující branku.
     
    32:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A nyní se už do vedení dostává domácí celek. Zpoza branky vyslal puk do prostoru mezi kruhy Nigel Dawes a poté napřáhl ke střele BROOKS MACEK. Jeho pokus pak končí v síti a je z toho druhá domácí branka – 2:1 Asistence: Nigel Dawes.
    32:00 Brooks MACEK - 2:1
     
    33:31
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    33:42
    Domácí vedoucí branka nakopla a ti notně ožili. Před chvílí se dostali k další střele, ale ta končí mimo tři tyče.
     
    34:16
    Brooks Macek od levého mantinelu poslal puk před branku hostů, ale svého spoluhráče přihrávkou neoslovil. Hned na to pak do akce na druhé straně kluziště míří hosté z Viťazu.
     
    35:14
    Kučerjavenko střílel z mezikruží, ale jeho střela byla zablokována obranou hostů. Poté puk zachytil Ježov a poslal ho do bezpečí.
     
    36:04
    Jevsejenkov najel za branku Ježova a dostal do své moci puk. Pomalu ho pak zaváží do útočného pásma, aby se hosté dostali k další šanci před brankou Jakuba Kováře.
     
    37:13
    Hosté zastavili další pokus domácích a sami se pak dostali do útočného pásma. Po střele z levé strany musel zasahovat Jakub Kovář a raději pak zastavil hru.
     
    37:23
    Joonas Nättinen byl u další překážky pro domácí celek a hosté se dostali zase do akce. Kovář tak musel být ve svém brankovišti zase hodně pozorný.
     
    38:19
    Nakonec nemusel zasahovat, neboť střela Švece-Rogovoje byla nepřesná a skončila jen vedle jeho tyče.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:12
    Ještě to zkusili hosté před domácí brankou, ale sami se poté vykázali z útočného pásma. A musejí se vracet zpět do obrany, neboť domácí míří do útoku.
     
    39:44
    Kučerjavenko ještě švihl do střely v prostoru mezi kruhy, ale kotouč za zády Ježova nekončí. Končí ale také druhá třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní úderem dvaatřicáté minuty strhli vedení na svou stranu domácí hráči, když se z prostoru mezi kruhy trefil po přihrávce Dawese Brooks Macek a je tak zatím rozdílovým střelcem tohoto duelu. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:55.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 300 diváků.
     
    Střely na branku: 26 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Pěkně sehraná kombinace domácích, na jejímž konci byl Geoff Platt. Jeho střela z pravé strany však skončila jen na boční konstrukci hostující branky.
     
    41:02
    Jakub Kovář na druhé straně jistil prostor ve svém brankovišti a chystal se zakročit proti hostující střele. Ale ta nakonec končí taktéž mimo tři tyče.
     
    42:13
    Ivan Laričev střílel z levého kruhu a proti němu stála pozorná lapačka Jakuba Kováře, který do ní kotouč ukryl a následně pak i přerušil hru.
     
    42:21
    Menší závar před Kovářovou klecí, domácí tuto situaci ustáli a hned po zisku puku zamířili před branku svého soupeře.
     
    43:31
    Hosté zvyšují tempo hry a snaží se stále o vyrovnání. Po střele z levé strany se musel z jednoho konce branky přemístit na ten druhý Kovář a zakročil.
     
    43:58
    Od středového kruhu poslal pozdrav Jakubu Kovářovi jeden z hostů, ale český gólman ve službách Jekatěrinburgu se překvapit nenechal a betony puk vyrazil mimo ohrožení své branky.
     
    45:24
    Voronkov pálil po chvilce na branku domácích, kde ovšem opět zakročil brankář Kovář. Obrana pak dostala puk do své moci a poslala ho pryč od jeho brány.
     
    46:13
    Nyní se po delší době dostali do útoku zase hráči domácího celku, zakončení Nigela Dawese však bylo hodně nepřesné.
     
    47:39
    Rassejkin dostal puk na hokejku a poté z první vystřelil z pravé strany. Opět to ale nevedlo k pojišťovací brance a do akce se vydali hosté.
     
    49:01
    A před brankou Kováře si vypracovali další akci, která končí jen na levém betonu domácího brankáře.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Pekka Jormakka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    49:18
    Nyní následuje komerční přestávka a po ní čeká domácí hokejisty přesilová hra. Velká šance navýšit svůj náskok.
     
    50:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Z pravé strany v pokleku vystřelil NIGEL DAWES a jeho pokus končí za zády Ilji Ježova – 3:1. Dawes si tak připisuje druhý přesný zásah v tomto duelu. Asistence: Brooks Macek a Alexej Vasilevskij.
    50:16 Nigel DAWES - 3:1
     
    51:35
    Hosté se dostali do zakončení před Jakubem Kovářem, ale jejich pokus skončil mimo. Následně pak do akce vyrazili zase domácí hráči a už operují před Ježovem.
     
    52:09
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    53:20
    Pekka Jormakka nabral rychlost a snažil se v útočném pásmu získat puk, ale marně. Hru na druhou stranu otáčejí zase hráči domácích.
     
    53:49
    Hosté se stále snaží o kontaktní branku, ale domácí hráči jsou proti a dobře pokrývají prostor před brankou Jakuba Kováře.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:09
    Tak teď mají hráči Viťazu asi jednu z posledních šancí jak se dostat soupeři na dostřel, a sice v přesilové hře.
     
    55:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se na kontaktní branku. Jsou tedy zpátky ve hře. Ve skrumáži před brankou Jakuba Kováře se dobře zorientoval PAVEL ČERNOV a prostrčil kotouč za jeho záda – 3:2. Drama je na světě. Asistence: Alexandr Jevsejenkov a Alexej Makejev.
    55:20 Pavel ČERNOV - 3:2
     
    56:15
    Po nepřesné přihrávce hostů získali puk hráči Jekatěrinburgu a uháněli s ním před Ilju Ježova. Ten ale byl u puku dříve a dostal ho pod kontrolu. Hra je přerušena.
     
    56:48
    Hosté zavezli puk znovu o útočného pásma a operovali před Kovářem, ten ale znovu ukázal svůj um a neinkasoval po další střele hostů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:03
    Oddechový čas si bere lavička hostujícího celku.
     
    58:17
    Hostující brankář je na střídačce, hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:51
    Hráči Viťazu se uhnízdili v útočném pásmu a operují před Kovářem. Domácí obrana zatím nemůže vyhodit puk do neutrální zóny.
     
    59:20
    Stále se domácí hráči nedokázali vymanit z tlaku soupeře a čelí dalším střelám. Nyní zasáhl Kovář a hra je přerušena.
     
    59:55
    Až nyní je kotouč ve středním pásmu. Avšak znovu ho získali hráči hostů a míří s ním bleskově zase před Kovářovu klec, už to ale vypadá, že to nestihnou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině navýšili své vedení na rozdíl dvou branek, když se podruhé trefil Nigel Dawes. Ovšem hosté snížili Pavlem Černovem, jenž využil početní výhodu a byli zpátky ve hře. V závěru se pokusili o powerplay, ale nepodařilo se jim už vyrovnat. Jekatěrinburg tak na svém ledě slaví plný bodový zisk, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 31 – 37
     
    Dnešní utkání sledovalo 5 300 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (Jekatěrinburg) 35 zákroků, 2 góly, 94,59 %
    Jakub Jeřábek (Viťaz) 0+1, 1 střela, čas na ledě 10:38
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:39:20)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Dawes (Sexton, D. Bodrov), 32. Macek (Dawes), 51. Dawes (Macek, Alexej Vasilevskij) – 11. Švec-Rogovoj (Jeřábek, Makejev), 56. P. Černov (Jevsejenkov, Makejev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Batyršin, Gurkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Valitov, Zacharov – Macek, Litovčenko, Dawes (C) – Sexton, Holland, Platt (A) – Obidin, Kučerjavenko, Rassejkin – Chripunov, V. Popov, Mozer.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Samonov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Jevsejenkov (A), Golovkov, Stasenko (A), Pylenkov – A. Sjomin (C), Švec-Rogovoj, Makejev – Jormakka, Koltygin, Jo. Nättinen – A. Ševčenko, P. Černov, Mons – Laričev, Mojsejev, Grebenščikov – Petrakov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Ponomarjov, Maximovskij

    Diváci: 5 300
    bahis siteleri