Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 04.09.2019, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:20 Pavel ČERNOV - 3:2
     
    55:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se na kontaktní branku. Jsou tedy zpátky ve hře. Ve skrumáži před brankou Jakuba Kováře se dobře zorientoval PAVEL ČERNOV a prostrčil kotouč za jeho záda – 3:2. Drama je na světě. Asistence: Alexandr Jevsejenkov a Alexej Makejev.
    50:16 Nigel DAWES - 3:1
     
    50:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Z pravé strany v pokleku vystřelil NIGEL DAWES a jeho pokus končí za zády Ilji Ježova – 3:1. Dawes si tak připisuje druhý přesný zásah v tomto duelu. Asistence: Brooks Macek a Alexej Vasilevskij.
    32:00 Brooks MACEK - 2:1
     
    32:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A nyní se už do vedení dostává domácí celek. Zpoza branky vyslal puk do prostoru mezi kruhy Nigel Dawes a poté napřáhl ke střele BROOKS MACEK. Jeho pokus pak končí v síti a je z toho druhá domácí branka – 2:1 Asistence: Nigel Dawes.
    10:32 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 1:1
     
    10:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jeřábek nahodil puk před domácí branku, kde ho získal ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ a bekhendem ho pak poslal do částečně odkryté sítě domácí branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jakub Jeřábek a Alexej Makejev.
    07:18 Nigel DAWES - 1:0
     
    07:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tentokráte se už NIGEL DAWES dočkal a po využití dvojnásobné přesilové hry posílá svůj tým do vedení. Kotouč se po střele z dálky odrazil od zadního mantinelu a domácí útočník ho poté na pravé straně uklidil do sítě – 1:0. Asistence: Dan Sexton a Denis Bodrov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Dawes (Sexton, D. Bodrov), 32. Macek (Dawes), 51. Dawes (Macek, Alexej Vasilevskij) – 11. Švec-Rogovoj (Jeřábek, Makejev), 56. P. Černov (Jevsejenkov, Makejev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Batyršin, Gurkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Valitov, Zacharov – Macek, Litovčenko, Dawes (C) – Sexton, Holland, Platt (A) – Obidin, Kučerjavenko, Rassejkin – Chripunov, V. Popov, Mozer.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Samonov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Jevsejenkov (A), Golovkov, Stasenko (A), Pylenkov – A. Sjomin (C), Švec-Rogovoj, Makejev – Jormakka, Koltygin, Jo. Nättinen – A. Ševčenko, P. Černov, Mons – Laričev, Mojsejev, Grebenščikov – Petrakov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Ponomarjov, Maximovskij

    Diváci: 5 300
    bahis siteleri