Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 04.09.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:14 Brandon MCMILLAN - 3:0
     
    46:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Redlihs si to namířil kolem střídaček do útočného pásma. Měl obrovskou rychlost a dostal se za hostující zadáky. Poté ještě přihrával před branku, kde si sjížděl BRANDON MCMILLAN. Ten zakončoval z první do odkryté svatyně. Kanaďan se dnes podruhé zapisuje do střelecké listiny, znovu v přesilové hře! Asistence: Mikelis Redlihs a Uvis Balinskis.
    37:23 Nerijus ALIŠAUSKAS - 2:0
     
    37:23
    Riga právě vstřelila branku!
    Darzinš přihrál na pravou stranu, Zile poslal tvrdou ránu, která letěla těsně nad ledem. Šikovně do puku sáhl NERIJUS ALIŠAUSKAS. Teč litevského hráče naprosto změnila dráhu puku a skončila až za zády Tichomirova! Asistence: Kristaps Zile a Lauris Darzinš.
    32:52 Brandon MCMILLAN - 1:0
     
    32:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Na levé straně zůstal úplně volný Berglund, který puk posílal před branku. Džerinš chytře tečoval kotouč tak, aby BRANDON MCMILLAN mohl zakončovat do prázdné branky. To se povedlo, domácí jdou do vedení! Asistence: Andris Džerinš a Kristofer Berglund.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. McMillan (Džerinš, Berglund), 38. Ališauskas (Zile, Darzinš), 47. McMillan (M. Redlihs, Balinskis)


    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Marshall, Balinskis, Sotnieks, Berglund, Ališauskas, Zile, Gimajev (A) – M. Redlihs, Ullström, Darzinš (C) – Ashton, McMillan, Berglund – Gillies, Džerinš, Marenis – Gegeris, Berzinš, Meija (A) – Zabusovs.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Lindbäck) – Orlov, Barancev (C), Mišarin, Ch. Genoway, Aljajev, Volčenkov (A), Zborovskij – Žafjarov, Schroeder, Q. Howden – Šenfeld, Szczechura, Bočarov – Varnakov (A), D. Iljin, Varfolomejev – Gončaruk, Belevič, Urakov – Počivalov.

    Rozhodčí: Morozov, Hribik – Berseněv, Judin
    bahis siteleri