Most – Plzeň 1:2 (kon.) | Kladno – Sudoměřice 6:0 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Karviná – Letohrad 3:2 (kon.) | Pardubice – Kovo Praha 7:1 (kon.) | Kert Park Praha – Dobřany 10:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
10:2 (3:1, 3:0, 4:1)
TJ Snack Dobřany
Sobota 07.09.2019, 17:30CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    40:31
    Kert Park právě vstřelil branku!
    TJ Snack Dobřany nebudou na vstup do extraligy vzpomínat dobře. VOJTĚCH JÁGR dostal přihrávku na pomezí levého kruhu a z první poslal míček k levé tyči. Asistence: Ivo Bašák, Lukáš Suchánek.
     
    39:37
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdová hokejbalová paráda! TOMÁŠ WRÓBEL si za hostující brankou vybojoval míček, uvolnil se do prostoru před brankou, kde si v rychlostním souboji položil obránce na zemi a z otočky našel škvíru mezi brankářem a bližší levou tyčí. Bez asistence.
     
    35:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Závar před hostující brankou ukončil JAN ČEJKA, když po střele Davida Šperla z první zakončil za záda hostujícího gólmana Jana Marka. Asistence: Adam Šperl, Martin Krůček.
     
    34:17
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dnešní utkání lze považovat za opravdové hody! Jeden z hostujících hráčů se dostal k míčku na pravé straně hřiště a po prvním doteku z bekhendu poslal míček pod víko domácí branky.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Rubner – 2 min., hrubost).
     
    30:51
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Petr Danko parádní přihrávkou zpoza branky našel volného KARLA KAUCKÉHO, který z první z prostoru mezikruží skóroval střelou k pravé tyči. Asistence: Petr Danko, David Šperl.
     
    30:01
    Střídání v týmu TJ Snack Dobřany: ze hřiště odchází Jásek, přichází Marek.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Jan Kovářík – 2 min., zdržování hry).
     
    20:30
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Dobřany inkasují během přesilové hry! Martin Krůček parádním obranným zákrokem na modré obral útočícího hráče o míček a poslal ho na nabíhajícího JANA ČEJKU, ten tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Ondrovi Jáskovi udělal jednoduchou kličku do strany a skóroval. Asistence: Martin Krůček
     
    19:56
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Šperl – 2 min., sekání).
     
    17:07
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Marek Toman – 2 min., sekání).
     
    16:38
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku! Macek poslal na Wróbela, který našel PETRA DANKO, ten parádní střelou z hranice pravého kruhu střelou ke vzdálenější tyči prostřelil hostující gólmana. Asistence: Tomáš Wróbel, Filip Macek.
     
    15:47
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak to byla trefa! TOMÁŠ WRÓBEL se od modré napřáhl k parádní trefě, která prolétla mezi brankářem a pravou tyčkou! Kert Park Praha tak už vede 4:1.
     
    12:53
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku domácích! Jan Čejka poslal z pozice u levé hostující tyče přihrávku pod sebe na nabíhajícího JIŘÍHO VANIŠE, který z první z prostoru mezikruží dobře mířenou střelou zavěsil míček pod víko hostující branky. Asistence: Jan Čejka.
     
    10:50
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Marek Rubner – 2 min., zdržování hry).
     
    08:21
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park Praha se opět ujímá vedení! Marin Krůček našel JANA ČEJKU a ten ve vlastní přesilové hře střelou k pravé tyči z prostoru mezikruží prostřelil hostujícího gólmana Ondru Jáseka. Asistence: Martin Krůček.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Vaníček – 2 min., sekání).
     
    06:24
    Dobřany právě vstřelily branku!
    A máme tu poměrně překvapivou vyrovnávací branku! Devět vteřin před koncem přesilové hry poslal kapitán Martin Remiáš MARKA RUBNERA do nadějné střelecké pozice, ten nekompromisně skóroval k tyči. Asistence: Martin Remiáš.
     
    04:33
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Lukáš Suchánek – 2 min., držení hole).
     
    03:55
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Hostující gólman Ondra Jásek si se samostatným únikem Jana Čejky sice ještě poradil, na střelu od modré Davida Šperla a následující dorážku MARTINA KRŮČKA už ale byl krátký. Asistence: David Šperl, Jan Čejka.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 4. M. Krůček (Šperl, Čejka), 9. Čejka (M. Krůček), 13. Vaniš (Čejka), 16. Wróbel, 17. Danko (Wróbel, Macek), 21. Čejka (M. Krůček), 31. Kaucký (Danko, Šperl), 36. Čejka (Šperl, M. Krůček), 40. Wróbel, 41. Jágr (Bašák, Suchánek) – 7. Rubner (Remiáš)


    HC Kert Park Praha: Mroviec (Koch) – Kaucký, Kubeš, Laurinc, Macek, Šperl (A), Hrdlička – Bošák, Čejka, Danko, Fejfar, Jágr, J. Krůček, M. Krůček (A), Suchánek, Vaniš, Wróbel (C)
    TJ Snack Dobřany: Jásek (Marek) – Truchlý (A), V. Šlehofer (A), Vaníček, O. Šlehofer, Babor, Málek (C), Jánský – J. Kovářík, D. Kovářík, Matoušek, Kobr, Rubner, Toman, Remiáš, Bárta, Čech, Červenka, Škrlant, Neumaier, Duchek
    bahis siteleri