Třinec – Kladno 6:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (po pr.) | K. Vary – Zlín 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 3. kolo
Partner:
     
    44:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Asi jen hotovo, další samostatný únik využívají JAN SLANINA. Ten si se zakončením moc nelámal hlavu, kotouč prostě poslal do levé šibenice. Bez asistence.
     
    40:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši nakonec opět vedou o dva góly! Princl byl s kotoučem u pravého mantinelu, odkud našel úplně volného VOJTĚCHA ŠUHAJE, který si Kořénka položil a poté kotouč zasunul za brankovou čáru. Asistence: Matek Princl a Jan Tůma.
     
    38:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Opět je velmi rychle sníženo, do šaten tak Plzeň bude pravděpodobně odcházet za těsného vedení! Sebera nachystal střeleckou pozici pro SEBASTIANA FAJKUSE, který se z pravého kruhu střelou z první trefil ke vzdálenější tyči, Micka na puk nedosáhl. Asistence: Matěj Sebera a Vojtěch Dobiáš.
     
    36:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté opět vedou o dva góly, i když nyní měli velké štěstí! Střelu Adamce totiž Kořének vyrazil jen před sebe, kde dorážel TOMÁŠ HOLLAR. Ten zvedl kotouč do vzduchu, který obloučkem zamířil do domácí svatyně. Asistence: Václav Adamec a Vladimír Kremláček.
     
    33:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle snižují, dvougólové vedení hostů tak dlouho nevydrželo! VOJTĚCH DOBIÁŠ se nádherně protlačil do úniku, který využil v pádu bekhendovou střelou nad Mickovu lapačka. Bez asistence.
     
    32:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka odskakuje do dvoubrankového rozdílů! Střela Maláka sice byla nepřesná, ale od zadního mantinelu se odrazila na hůl JANA TŮMY, který doklepl kotouč do odkryté klece. Asistence: Daniel Malák a Vladimír Kremláček.
     
    19:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda ještě v první třetina kompletuje obrat, navíc skóruje v oslabení! TOMÁŠ ČERNÁK po přihrávce Maláta ujel domácí defenzivě a prosadil se díky přesné střele ke vzdálenější tyči. Asistence: Sebastián Malát a Adam Ženíšek.
     
    11:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Modrobílí využívají přesilovku, takže je docela rychle vyrovnáno! DANIEL MALÁK se odhodlal k nahození od modré čáry, a jelikož Kořének vůbec nic neviděl, tak kotouč propadl až do sítě. Asistence: Jan Slanina.
     
    02:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, domácí hokejisté jdou do vedení! Do úniku se šikovně prodral FILIP WEINTRITT, který si následně poradil také s Mickou. Bez asistence.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Weintritt, 34. Dobiáš, 39. Fajkus (Sebera, Dobiáš) – 12. Malák (Slanina), 20. Černák (Malát, Ženíšek), 33. Tůma (Malák, Kremláček), 37. Hollar (Adamec, Kremláček), 41. Šuhaj (Princl, Tůma), 45. Slanina


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Hamrlík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Baďura, Apolenář.
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Jiříček, Pánek, Staněk, Kremláček, Kovářík, Malák (A) – Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Slanina, Čermák, Kolář (C), Tůma, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Princl (A).

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Kučera.
    bahis siteleri