Hellas Verona – Udinese 0:0 (kon.) | Brescia – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Brescia Calcio
1:2 (1:1)
Juventus FC
Úterý 24.09.2019, 21:00 • Stadio Mario Rigamonti (Brescia) • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 10:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:14. (22:57:38)
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Juventus nakonec potvrdil roli favorita a z trávníku nováčka si odváží tři body za vítězství 2:1.

    Domácí se v samém úvodu museli bránit, ale když se poprvé podívali do útoku, hned se dostali do vedení. Po přihrávce Romula propálil chybujícího Szczesného Alfredo Donnarumma. Juventus se následně dlouho nemohl dostat do tlaku. Až těsně před poločasem propadl míč po Dybalově rohovém kopu do těla Jhona Chancellora, který si vstřelil smolnou vlastní branku.

    Po hodině hry rozehrávali hosté standardní situaci. Nejprve první pokus zastavila zeď, ale následně dostal míč do sítě Miralem Pjanić, který tak rozhodl dnešní duel. Brescia už neměla síly na zdramatizování zápasu. Juventus se tak minimálně do zítra dostává na čelo tabulky Serie A.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sandro si pohlídal míč tělem před napadajícím Bisolim, poté ale zvolil jen daleký odkop na útočnou polovinu. Juventus drží soupeře daleko od své branky.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Mario Balotelli pálil z nebezpečné pozice. Po přihrávce Tonaliho se dostal do nadějného postavení, ale do střely se položil bránící Sandro. Následný rohový kop skončil jen vedle branky.
     
    90
    Tak přece jen měl ještě Matthijs De Ligt práci. Nabíhající Matri zaměstnal mladého stopera Juventusu, ale nedokázal se uvolnit ke střele.
     
    89
    Z místa přestupku kroutil balon do šestnáctky Miralem Pjanić. Střelec zatím rozhodujícího gólu, ale přetáhl centr jen daleko za vzdálenější tyč.
     
    88
    Hosté mohli pokračovat v držení balonu rozehrávkou od rohového praporku. Po kombinaci na krátko se dostal k míči Rabiot, kterého poslal k zemi Morosini.
     
    87
    Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Rômulo, přichází Florian Ayé.
     
    86
    Zpoza pokutového území se opřel do střely střídající Federico Bernadeschi. Míč ale poslal jen daleko od domácí branky.
     
    85
    Juventus drží balon pod kontrolou ve středu pole a nepouští soupeře do závěrečného tlaku. Pjanić s Rabiotem si několikrát vyměnili míč.
     
    84
    Domácí se snaží útočit, ale zapomínají na obranu. S Khedirou mohl jít do kontru i Higuaín, ale druhý jmenovaný už nenašel dostatek sil na doplnění útoku.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Juventus sice vede pouze o jednu branku, ale po přestávce svého soka jednoznačně přehrává.
     
    82
    Juan Cuadrado měl na levém kraji o něco více prostoru, do souboje s Morosinim si ale netroufl a raději poslal míč pod sebe na vlastní obránce.
     
    81
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Blaise Matuidi.
     
    80
    Hlavní rozhodčí pustil několik tvrdých zákroků a nyní musí krotit emoce. Zpětně za faul ve středu pole schytal žlutou kartu Cistana.
     
    79
    Tempo hry po třetí brance lehce opadlo. Do střelecké pozice se dostával Sami Khedira, ale na hranici vápna ho srazil k zemi Cistana. Hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    77
    Brescia to rozhodně ještě nezabalila. Po přetaženém centru se ve skluzu snažil zakončit Alessandro Matri, ale z blízkosti branku hostů přestřelil.

    Vít Schück

    Branky: 6. Al. Donnarumma (Rômulo) – 42. Chancellor (vla.), 62. Pjanić

    Karty:   80. Cistana (BCC) – 9. S. Khedira (JUV), 43. Bonucci (JUV), 59. de Ligt (JUV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 10:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:14.
    Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Chancellor, Cistana, Matějů (71. Morosini) – Dessena, Tonali, Bisoli – Rômulo (87. Ayé) – Al. Donnarumma (64. Matri), Balotelli.
    Náhradníci: Alfonso – Ayé, Gastaldello, Martella, Matri, Morosini, Špalek, Zmrhal.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo (21. J. Cuadrado), Bonucci (C), de Ligt, Sandro – Pjanić – S. Khedira, Ramsey (70. Bernardeschi), Rabiot – Dybala (81. Matuidi), Higuaín.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bentancur, Bernardeschi, Can, J. Cuadrado, Demiral, Matuidi, Rugani.

    Rozhodčí: Pasqua – Bindoni, Santoro
    bahis siteleri