Florida – Tampa 6:3 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:2 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:4 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Arizona Coyotes
Středa 25.09.2019, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Oiles navíc budou dohrávat ve čtyřech. Za hrubost vůči Ekmanu-Larssonovi musel odjet za katr domácí obránce Kris Russell.
     
    56:38
    Asi poslední šance Edmontonu na zdramatizování zápasu. Za vysokou hůl ve tváři McDavida dostal dvouminutový trest Michael Bunting.
     
    52:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Mužstvo z Glendale přečkalo těžké chvíle u vlastní branky a z jednoho z mála útoků opět udeřilo! Přes Kellera a Capobianca se puk dostal na DEREKA STEPANA a ten zaznamenal druhý přesný zásah v probíhající přípravě. Asistence: Kyle Capobianco, Clayton Keller.
     
    50:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Radost na hostující střídačce ale netrvala dlouho! Koskinen v další akci vychytal Kellera, RILEY SHEHAN vyhrál vhazování v obranném pásmu a o pár vteřin později na druhém konci kluziště dorazil za Hilla Archibaldovu střelu z pravého kruhu. Asistence: Josh Archibald, Oscar Klefbom.
     
    50:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se na startu jednapadesáté minutě opět utrhli na rozdíl dvou branek! Po přihrávce Vinnieho Hinostrozy se o to v předbrankovém prostoru zasloužil rakouský rychlík MICHAEL GRABNER! Asistence: Vinnie Hinostroza, Oliver Ekman-Larsson.
     
    45:05
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Kyle Capobianco – 2 min., krosček).
     
    40:01
    Střídání v týmu Edmonton Oilers: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází Mikko Koskinen.
     
    38:25
    Fantastický Hill! Gólman Kojotů nejprve vyrazil Russellovu střelu z pravého mantinelu a pak vleže zlikvidoval i několik nebezpečných dorážek Cavea!
    27:13 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:2
     
    27:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovkové trápení Arizony vyvrcholilo inkasovaným gólem! Haytonovu zadovku sebral Khaira a vyrazil do protiútoku, jenž z levého kruhu zakončil RYAN NUGENT-HOPKINS a trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Jujhar Khaira.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
    23:18 Michael BUNTNIG - 0:2
     
    23:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes zničehonic odskakují na rozdíl dvou gólů! Obrovskou minelu udělal domácí obránce Adam Larssona, který ze zadního mantinelu nebezpečně poslal puk před vlastní brankoviště. Tam byl MICHAEL BUNTNING a pohotově zvedl kotouč mimo dosah Mikea Smithe. Bez asistence.
     
    17:25
    Jenom to zahučelo! Benning dostal nabito před levý kruh a nekompromisním gólfákem trefil Hillovu pravou tyč! Hosté měli i štěstí, že se kotouč neodrazil od brankáře za brankovou čáru.
     
    13:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Oscar Klefbom – 2 min., držení).
    12:14 Lawson CROUSE - 0:1
     
    12:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ve třinácté minutě dostávají do vedení! LAWSON CROUSE vybojoval kotouč ve středním pásmu, posunul se s ním k vrcholku levého kruhu a z mohutného nápřahu vypálil do vzdálenějšího horního rohu Smithovy klece. Bez asistence.
     
    01:36
    Hned v úvodu přesilová hra pro Kojoty. Za podrážení ve středním pásmu je vyloučen domácí útočník Sam Gagner.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Nugent-Hopkins (Khaira), 51. Shehan (J. Archibald) – 13. Crouse, 24. Buntnig, 51. Grabner (Hinostroza, Ekman-Larsson), 53. Stepan (Capobianco, Keller)


    Edmonton Oilers: Smith (41. Koskinen) – Russell, Larsson (A), Nurse, Klefbom, Benning, Persson – Cave, Archibald, Khaira, Neal, Sheahan, Draisaitl, Chiasson, Kassian, Russell, Gagner, Nugent-Hopkins (A), McDavid (C).
    Arizona Coyotes: Hill (Kuemper) – Hjalmarsson (A), Chychrun, Ekman-Larsson (C), Demers, Capobianco, Gross – Keller, Hinostroza, Richardson, Stepan (A), Chaput, Hayton, Fischer, Grabner, Bunting, Crouse, Kessel, Pederson.

    Rozhodčí: StLaurent, Lee – B. Gawryletz, Shewchyk.

    Diváci: 15 976
    bahis siteleri