Litvínov – Liberec 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 27.09.2019, 17:30Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní velice vyrovnané utkání nakonec končí vítězstvím Kladna, které si tak připisuje letošní první výhru. Naopak Zlín na první bodový zisk stále čeká, v současné době prohrál už pět zápasů v řadě. Ve třetí třetině měli navrch právě domácí hráči, kteří dostali k dispozici několik přesilových her, jenomže to by v brance nesměl být Denis Godla, který jednoznačně podržel svůj celek. Rytíři dnes podali sympatický výkon, který nakonec stačil na plný bodový zisk. (20:00:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Valský bekhendem minul prázdnou svatyni, následně Zikmund trefil pouze tyč.
     
    59:33
    Honejsek měl na levé straně hodně prostoru na zakončení, avšak to mu nebylo dle představ.
     
    59:22
    Zlín se dostal do pásma.
     
    58:47
    Domácí hrají bez brankáře!
     
    58:30
    Nosek pouze nahazoval podél pravého hrazení, jenomže puk přeci jenom skončil mimo hrací plochu. Vhazování se tak bude opakovat, bude to před modrou čárou Kladna.
     
    58:16
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:03
    Huf zasáhl maskou, nicméně se pokračovalo ve hře. Mezitím jsme sledovali nájezd domácích bojovníků, avšak sudí si všiml ofsajdu. Beranům se krátí čas, sáhnou ke hře bez brankáře?
     
    57:28
    Nebezpečným pokusem to zkoušel domácí Buchta, který pálil pouze do výstroje brankáře. Na opačné straně se Kladnu podařilo nasbírat cenné vteřinky.
     
    56:30
    Honejsek si nabruslil až před Godlu, avšak ten přeci jenom zasáhl. Kladno se opět dostalo pod obrovský tlak, jenomže slovenský fantom v brance drží svůj celek ve vedení.
     
    56:01
    Kladnu se podruhé během několika vteřin podařilo vyhodit až k Hufovi. Na sebe to vzal Köhler, který ihned zavezl puk na druhou stranu, kde se jeho celek konečně usadil.
     
    55:02
    Smetanovi se ani nadvakrát nepodařilo vyhodit do bezpečí, což mohlo být smrtící. Nabito dostal Freibergs, jehož pumelenice skončila až v rukavici Godly.
     
    54:24
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Michal Barinka – 2 min., podrážení).
     
    53:33
    Po Keharově ráně dorážel Jágr, který nedotlačil puk za ležícího Hufa. Ten dost možná zasáhl vlastní hokejkou, posléze jeho spoluhráči vyhodili puk na icing.
     
    53:01
    Poslední komerční přestávka tohoto zápasu. Berani mají sedm minut na to, aby alespoň vyrovnali. Kladno se druhou brankou uklidnilo, nicméně v posledních vteřinách se nedostalo z vlastní třetiny.
     
    52:17
    Opakovaný záběr potvrdil, že puk brankovou čáru vůbec nepřešel.
     
    52:17
    Tak pozor! Zlín dost možná dotlačil puk za brankovou čáru, jenomže souběžně byla posunuta branka. Godla tentokráte chyboval, avšak na přejetí puku za čáru to nevypadá.
    52:05 David STACH - 1:2
     
    52:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenomže branka padla na opačné straně, Kladno se tak podruhé v utkání dostává do vedení! Rytíři doslova přečkali oslabení, načež po přejetí modré čáry zkoušel střelou zápěstím vypálit Strnad. Huf vyrazil puk pouze před sebe, kde byl s dorážkou připraven DAVID STACH.
    Asistence: Jakub Strnad, Matyáš Zelingr.
     
    51:50
    Godla opět v akci! Palmberg nabral rychlost, díky které se dostal až k levému kruhu, kde ho ale vychytal slovenský brankář. Závěr přesilové hry byl ze strany domácích velice povedený.
     
    51:11
    Hráči Kladna zatím nemají s bráněním sebemenší problém, tentokráte na druhou stranu vyhodil kotouč Austin. Berani se trápí při přechodu do pásma soupeře.
     
    50:06
    Palmberg se na vhazování postavil Kautovi, nicméně úspěšnější byl hostující hráč. To vedlo k úvodnímu osvobození hostů, o které se postaral obránce Barinka.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Brendon Nash – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:01
    Okál chytře obral Austina o puk, který navíc spadl na zem. Godlovi se podařilo zakročit, následný protiútok Kladna skončil dalším zakázaným uvolněním.
     
    48:04
    Drzým průnikem to zkoušel Popelka, který nevyzrál hned na prvního protihráče, kterým Kehar. Posléze Ondráček našel na vrcholku pravého kruhu Buchtu, jenž trefil pouze soupeře.
     
    47:05
    Nashovi se špičkou hole podařilo přeposlat puk do bezpečnější vzdálenosti od branky. Poté o něj usiloval Zikmund, avšak v souboji u mantinelu byl důraznější protihráč.
     
    46:11
    Jágrova formace bojovala o puk u levého mantinelu, kde to slavná "osmašedesátka" zkoušela zadovkou, kterou neprošla. Následně se činil Godla, který z mezikruží vychytal Palmberga.
     
    45:30
    Huf opět podržel svůj celek ve hře o body, hned dvakrát v krátkém časovém sledu vyzrál na Machače. Hra je opět přerušena, následovat bude další komerční přestávka.
     
    45:02
    V nebezpečné vzdálenosti od své branky chyboval Machač, který se nechal obrat o kotouč. Toho se pokoušel využít Ondráček, který střelou švihem prověřil brankáře Godlu.
     
    44:15
    Obrovská šance Kladna! Strnad nabral rychlost, i díky dobré kombinaci se dostal před Hufa, avšak puk se mu nepodařilo zamést do branky.
     
    44:04
    Střela domácích od modré čáry nedoletěla na místo určení, pokračovalo se rychlým protiútokem. O'Donnell si sjel k brance soupeře, z této pozice ho odtlačil Ferenc.
     
    43:07
    Vzorně se do obrany vrátil také útočník Réway, který hokejkou obral jednoho z protihráčů o kotouč. Zlínu navíc nevyšel ani další atak, ten skončil u pravého hrazení.
     
    42:06
    Berani hraničním způsobem vstoupili za modrou čáru, nicméně včas se vrátil také Stach. Tentýž hráč to zkoušel technicky, jenomže nepřešel hned prvního protihráče. Krátce poté Kubiš nevyzrál na Godlu.
     
    41:01
    Najednou se zrodila slušná šance pro Zlín. Okál dokázal objet protihráče, nicméně jeho nahrávku nedokázal zužitkovat Nosek. Posléze byl kolenem zastaven Jágr, který se těžce sbírá z ledové plochy.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující hráče, kteří okamžitě nahazovali podél levého hrazení. I tak se k puku dostal Nosek, který objel Jágra.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 18 – 17.
     
    Také druhá třetina je u konce, stále platí, že sledujeme velice vyrovnaný hokej, který budou rozhodovat detaily. Ve druhé periodě jsme se žádné branky nedočkaly, avšak oba celky si opět vytvořily velké množství zajímavých šancí. O něco aktivnější bylo Kladno, které od úvodu druhé třetiny na brankáře Hufa, jenž musel vystřídat brankáře Kašíka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Už nějakou tu dobu nám běží poslední minuta druhé periody, na změnu stavu to v tuto chvíli nevypadá. Před malým momentem uspěl na vhazování Zikmund, který porazil Hermana.
     
    38:08
    Opět jsme sledovali boj o puk u zadního hrazení, kde byl hraničním způsobem zastaven Redlich. Kladno se i tak udrželo před brankářem, ke střele to ale zatím nevede.
     
    37:02
    Jedno je jisté, ani tato přesilová hra Kladna nebude úspěšná. Zikmund navíc prohrál souboj o puk, mnohem důraznější byl domácí Sedláček, který ihned vyhodil touš do bezpečí.
     
    36:10
    Kladno se dostalo do velkého náporu. O'Donnell operoval u pravého hrazení, kde si vyměnil puk s Austinem, avšak křižnou nahrávku dokázal zastavit Köhler.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Rickard Palmberg – 2 min., sekání).
     
    34:07
    Huf střelu vůbec neviděl, i přesto se mu podařilo vykopnout puk pravým betonem. O dorážku se navíc pokoušel Zikmund, kterého posléze napodobil Jágr, jenž rovněž neuspěl.
     
    33:08
    Austin si velice chytře všiml volného Stacha, kterému střela nesedla dle představ. Pohotovým pokusem se prezentoval obránce Barinka, jehož ránu Huf schoval do lapačky.
     
    32:03
    Na modré čáře se dostal k puku Nash, který místo střely ještě zkoušel najít své spoluhráče, jenomže trefil vracejícího se Réwaye. Puk navíc skončil na hostující střídačce.
     
    31:03
    Godla vystrčil hokejku, čímž zamezil vyložené šanci pro domácí. Zlín se navíc natlačil zpět před slovenského brankáře, jenomže závar nejrychleji vyřešil Kehar.
     
    30:25
    Následovala další řada nepřesností, jednu z nich udělal domácí Buchta, který nepřesně rozehrával na volného spoluhráče. Posléze chyboval také Zikmund, který zbytečně přišel o puk.
     
    29:02
    Huf se zdá být velice jistý. Jeden z hostujících hráčů dostal puk do dobré střelecké pozice, avšak i tentokráte trefil pouze talentovaného brankáře ve službách domácích.
     
    28:16
    Strnad se z levého křídla hnal sám na branku, zkoušel to vzít na bekhendové zakončení, které směřovalo vedle branky. Nyní obrana Zlína naprosto zaspala.
     
    28:06
    Jágr to ihned po příchodu na hrací plochu zkoušel nebezpečným pokusem, který skončil kousek vedle. Poté dostal na modré čáře nabito Zelingr, jehož střela nebyla přesná.
     
    27:02
    Ševci odehráli velice slušnou přesilovku, jenomže střelecké pokusy nebyly zrovna přesné. Hosté mají velké problémy na vhazování, i proto Zlín dlouho okupoval útočnou třetinu.
     
    26:10
    Z druhé vlny si k levému kruhu nabruslil zcela osamocený Okál, jehož ránu ještě jeden z hráčů přizvedl. I tak velice slušná šance, vhazovat se bude po Godlově pravici.
     
    25:30
    Nash byl u puku příliš pozdě, což mohlo využít domácí. Po kombinaci to modré čáry zkoušel Freibergs, jehož nenápadná rána skončila na horní konstrukci.
     
    24:57
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:05
    Austin sympatickým způsobem vyvezl touš středem hrací plochy, jenomže Kaut na nahrávku nedosáhl. Podobně to zkoušel také Herman, jehož přihrávku včas odklidil Nash.
     
    23:02
    V krátkém časovém sledu si Huf připsal další zákrok, tentokráte na něj nevyzrál Machač. Kladno ještě zůstalo v pásmu, jenomže čistým způsobem zakročil Palmberg.
     
    22:08
    K tvrdému projektilu se dostal Jágr, jehož dělovka mířila vysoko nad branku. Další nahrávku dokázal zablokovat Ondráček, který fotbalovým způsobem poslal touš do bezpečí.
     
    21:10
    Stach sice uspěl na vhazování, avšak přihrávku poslal mezi dvojici hráčů. Kladno to tak zkoušelo až z vlastního pásma, nicméně velice rychle se dostalo zpět.
     
    20:49
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
     
    20:49
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., hákování).
     
    20:49
    Jágr se dostával za posledního hráče, který sáhl k nedovolenému zákroku. První přesilovku si zahraje také Kladno, nicméně na zemi zůstal ležet Kašík, do kterého najela dvojice hráčů.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí hráče, konkrétněji se dokázal prosadit Sedláček. Do pásma se navíc probíjel Köhler, který při snaze o puk spadl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 6.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla hodně vyrovnanou podívanou. Oba celky si vytvořily zajímavé šance, nicméně jako první se do vedení dostalo Kladno, avšak soupeř reagoval bleskovým způsobem. Zlín totiž využil přesilovou hru, naopak soupeř si nevykoledoval ani jeden faul. I tak bude hodně zajímavé sledovat, co nám nabídne druhá třetina. Ta začne přibližně v 18:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Stachova formace se na malý moment dostala do pásma, avšak nic nebezpečného jsme nesledovali. Na opačné straně na poslední chvíli zasahoval Nash, který vypíchl touš Dufkovi.
     
    18:06
    Zelingr byl u pravého hrazení celkem důrazný, o nedovolený zákrok se ale nejednalo. Před branku si ale sjel jeden z domácích, který z bezprostřední blízkosti zakončil vedle.
     
    17:25
    Kladenští to opět zkoušeli přes střed hrací plochy, kde Zikmund neměl moc času na práci s pukem. Následovalo zakázané uvolnění, hra se opět přestěhuje před Godlu.
    16:49 Rickard PALMBERG - 1:1
     
    16:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je hodně rychle využita! Beranům se i tentokráte povedlo uspět na vhazování, což bylo klíčové. Najednou jsme sledovali pohlednou kombinaci, přičemž se u pravého kruhu dostal k pohotovému zakončení RICKARD PALMBERG, který doslova propálil Godlu.
    Asistence: Ralfs Freibergs, Jiří Ondráček.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., hákování).
    15:52 Jakub HAJNÝ - 0:1
     
    15:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu úvodní branka tohoto zápasu, do vedení se dostává hostující celek! Berani neprožívali vůbec povedou pasáž, naopak se k pravému kruhu protlačil Machač, který z otočky přeci jenom našel JAKUBA HAJNÉHO, jenž si položil brankáře a poté zakončil do prázdné branky.
    Asistence: Patrik Machač, Matyáš Zelingr.
     
    15:06
    Domácí Szturc se nejlépe zorientoval ve vlastním pásmu, načež dlouhou přihrávku jako první dojel Ondráček. To ale vedlo k vyložené šanci Redlicha, jenž v samostatném úniku pálil vedle.
     
    14:25
    Šance Kladna! Po dlouhé přetahované u mantinelu se před brankáře natlačil Valský, jehož pokus narazil pouze do části výstroje Kašíka.
     
    14:01
    Godla musel hned dvakrát zasahovat, avšak ani v jednom případě neměl větší práci. Na opačné straně se snažil obkroužit branku Valský, pod jehož brusle se vrhl Kašík.
     
    13:02
    Ven z branky musel Kašík, který v poklidu zkrotil další nahození podél mantinelu. Následně před brankou zkoušel tečovat puk obránce Nosek, i tentokráte byl Godla na svém místě.
     
    12:07
    Nashovi se ještě povedlo udržet puk před modrou čáru, jednalo se o hraniční situaci. Rytíři bojovali o touš u levého hrazení, tam byl nakonec nejúspěšnější Strnad.
     
    11:03
    Zikmundovi se nepodařilo ustát souboj s protihráčem, hra navíc přináší celou řadu nepřesností. Po jedné z nich ještě dojel puk domácí Šlahař, který se snažil najít Hermana. Z velké blízkosti ale zakončoval Dufek, který našel ruku brankáře.
     
    09:20
    Kladno zmatkovalo před svým brankářem, nicméně i tak se střelecký pokus snesl kousek vedle branky. Posléze Szturc na dlouho hůl přenechal Honejskovi, který přihrál díky mantinelu.
     
    08:32
    Najednou byl u pravého kruhu zcela osamocen Palmberg, který mířil doprostřed branky. Před brankářem se ještě pokoušel stínit Herman, toho ale Barinka zpacifikoval.
     
    08:10
    Berani se usadili v pásmu soupeře, nicméně dlouho dobu jsme zakončení neviděli. Navíc se dopředu řítil Machač, jehož utajená střela prosvištěla kolem zadní tyče.
     
    07:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Strnad – 2 min., podrážení).
     
    07:04
    Jágrova formace zůstala na ledě, nicméně to mohlo být fatální. Soupeř totiž dokázal vystřídat, Honejsek se navíc protáhl až před Godlu, který zakročil. I další zakončení skončilo na betonu slovenského brankáře.
     
    06:11
    Valský chtěl vrátit na Jágra, jenomže tuto nahrávku včas vystihl zkušený Köhler. Berani se doslova prodrali do pásma, avšak tam se podařilo zakročit Barinkovi.
     
    05:30
    Réway na dlouhou hůl obral soupeře o puk, což vedlo k zajímavé střele. Slovenský útočník to zkoušel pod břevno, Kašík raději vyrazil pouze do ochranné sítě.
     
    05:03
    Hajnému se podařilo protlačit za modrou čáru, nicméně Keharovo nahození nebylo vůbec přesné. Na opačné straně zkoušel zakončit Herman, jeho ránu srazil obránce Austin.
     
    04:05
    Na vhazování se postavil Palmberg, který proti Zikmundovi neuspěl. Zkušeně to provedl obránce Austin, který u levého hrazení hledal Stacha, jenž pouze prodloužil za sebe. Posléze Zlín propadl v obraně, toho mohl využít Strnad, který mířil do výstroje Kašíka.
     
    03:28
    Poprvé se k puku dostal také Kašík, který konstruktivně rozehrál do strany. Kladnu zatím skřípe kombinace, další nahrávka byla pro Redlicha příliš dlouhá – icing.
     
    03:01
    Fryšara neuspěl proti přesile protihráčů, což vedlo k protiútoku soupeře. Zikmund nic nevymýšlel, naopak místo nahrávky nahazoval do pásma, avšak jeden z jeho hráčů zahrál vysokou holí.
     
    02:06
    Drzým průnikem si to k zadnímu hrazení namířil Honejsek, který poté přihrával podél mantinelu. Berani se tentokráte ke střele nedostali, na druhou stranu se dostává Kaut.
     
    01:38
    Za vlastní branku se dostal obránce Freibergs, kterému se sice povedlo najít Hermana, avšak ten narazil na smečku protihráčů. Poté se za volným pukem dostal tentýž hráč, jenž pálil vedle.
     
    01:02
    Nashovo nahození skončilo na jednom z protihráčů, následně se domácím podařilo zavést touš na druhou stranu, kde Godla reagoval na nástřel z velké vzdálenosti.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hráče Zlína, který ihned zavezl puk do svého pásma. Následná rozehrávka Žižky skončila na holi soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už jsou na hrací ploše.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček – Szturc, P. Sedláček, Köhler – Dufek, Herman, Šlahař – Honejsek, Palmberg, Kubiš (A) – J. Ondráček, Popelka, Fryšara.

    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Kehar (A), Barinka, Smetana – Valský, Zikmund, Jágr (A) – Redlich, Stach, J. Strnad (C) – Hajný, Machač, O'Donnell – Š. Bláha, T. Kaut, Réway – Melka.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Ganger, Klouček.
    Dočká se dnes Zlín prvních bodů?
     
    Vzájemné zápasy

    Poslední vzájemný duel těchto dvou celků pamatuje rok 2014, a sice konec ledna. Tehdy se v roli domácího celku představilo Kladno, které se před zápasem nacházelo na předposlední pozici. Naopak Zlín okupoval čtvrtou příčku, roli favorita zápasu navíc zvládl na jedničku a zvítězil výsledkem 2:0. V předchozích dvou zápasech si oba celky připsaly po jedné výhře, nejprve Kladno na svém stadionu vyhrálo 3:2 po prodloužení, totožný výsledek byl k vidění také v opačné režii, tentokráte se z vítězství radoval Zlín.
     
    Rytíři Kladno

    Na opačné straně stojí hokejisté Kladna, kteří rovněž nevstoupili do soutěže tou správnou nohou, nicméně i tak se nacházejí před svým dnešním soupeřem. Rytíři doposud získali jeden bod, a to díky souboji proti Vítkovicím, které sice vedly už o dvě branky, avšak utkání nakonec rozhodly až v prodloužení. Do té doby se Kladno výsledkově trápilo, o čemž jasně hovoří výsledky z prvních třech zápasů. Nejprve jsme sledovali debakl 2:6 na ledě Třince, navíc ani první domácí zápas Kladna neskončil vůbec dobře. Rytíři totiž v souboji proti hradeckému Mountfieldu prohráli 2:5, navíc porážka přišla i ve třetím kole. Kladno v souboji proti Karlovým Varům prohrávalo už 0:5, avšak nakonec alespoň snížilo na konečných 4:7. Do duelu zasáhl také legendární útočník Jaromír Jágr, který si při svém prvním startu připsal první branku. Rytíři se v dnešním utkání budou pokoušet o letošní první vítězství, rovněž se budou snažit uniknout poslední pozici tabulky.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    Jakub Valský
    – 3 body (0+3)
    Brady Austin – 2 body (1+1)
    Brendan O'Donnell – 2 body (1+1)

    Poslední zápas Rytříů Kladno

    Rytíři Kladno – HC Vítkovice Ridera 2:3 po prodloužení (0:0, 0:0, 2:2 – 0:1)


    Branky a nahrávky: 57. Austin (Stach), 59. Redlich (Austin) – 42. Š. Stránský (Mallet, Lakatoš), 49. Lakatoš (Š. Stránský, Roberts Bukarts), 61. Roberts Bukarts (Š. Stránský, Šidlík)
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté Zlína vstoupili do letošního ročníku hodně špatně, což se rozhodně neočekávalo. Berani se v současné době nacházejí na samotném chvostu tabulky, tedy na poslední pozici, což značí jeden z nejhorších vstupů do ligy v jejich bohaté historii. Zlín je navíc jediným celkem celé soutěže, kterému se nepovedlo získat ani jeden bod, na svém kontě má tedy čtyři porážky v řadě. Přitom se ale nejednalo o žádné debakly, ba naopak. Zlín hned ve třech případech prohrál o jedinou branku, pouze v duelu proti Olomouci prohrál rozdílem tří přesných tref. V minulém kole se navíc Zlín dostal proti Plzni do dvoubrankového vedení, avšak celek ze západu Čech zvrátil výsledek ve svůj prospěch a zvítězil poměrem 5:4. Berani se tak v dnešním utkání budou pokoušet o letošní první body, navíc na svém ledě přivítají předposlední celek tabulky, na který ztrácejí pouze jeden bod.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    Bedřich Köhler – 3 body (1+2)
    Jan Dufek – 2 body (1+1)
    Antonín Honejsek – 2 body (1+1)

    Poslední zápas Beranů Zlín

    HC Škoda Plzeň – PSG Berani Zlín 5:4
    (2:2, 2:2, 1:0)


    Branky a nahrávky: 13. Rob (Gulaš, Pour), 18. Gulaš (Moravčík, V. Němec), 22. Indrák (Rob, V. Němec), 32. Rob, 46. Mertl (V. Němec, Gulaš) – 4. Köhler (Kubiš, Honejsek), 8. Ferenc (Dufek), 27. Dufek (Freibergs), 32. Herman (Šlahař)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! Česká Tipsport extraliga má na programu zápasy pátého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi PSG Berani Zlín a Rytíři Kladno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 17. Palmberg (Freibergs, J. Ondráček) – 16. Hajný (Machač, Zelingr), 53. Stach (J. Strnad, Zelingr)


    Berani Zlín: Kašík (21. Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček – Szturc, P. Sedláček, Köhler – Dufek, Herman, Šlahař – Honejsek, Palmberg, Kubiš (A) – J. Ondráček, Popelka, Fryšara – Okál.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Kehar (A), Barinka, Smetana – Valský, Zikmund, Jágr (A) – Redlich, Stach, J. Strnad (C) – Hajný, Machač, O'Donnell – Š. Bláha, T. Kaut, Réway – Melka.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Ganger, Klouček
    thejrc.org