Olomouc – Slovácko 2:2 (kon.) | Zlín – Jablonec 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:2 (0:1)
1.FC Slovácko
Sobota 28.09.2019, 16:30 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Divíšek se na polovině hřiště provinil skluzem vůči Pilařovi. Jelikož se jednalo o nebezpečný zákrok, sudí neváhá a ukazuje hostujícímu hráči žlutou kartu.
     
    79
    Zahradníček měl házet aut, přičemž míč mu vypadl z ruk. Sudí tak okamžitě otočil hru, což se domácímu hráči nelíbilo a s míčem třískl o zem. Sudí Berka to považoval za nesportovní chování, a tak ukázal Zahradníčkovi žlutou kartu.
     
    77
    Olomoucký kapitán sestřelil soupeře. Přestože se Beneš dohaduje, sudí mu uděluje žlutou kartu včetně důrazné domluvy.
     
    68
    Olomoučtí chtěli utéct do brejku, což nedovolil Navrátil. Bývalý hráč Sigmy si ale pomohl nedovoleně, a tak inkasuje žlutou kartu.
    63. Červená karta
     
    62
    Falta dostal přihrávku do samostatného úniku, přičemž pár metrů před šestnáctkou jej stáhl Patrik Šimko. Sudí neměl na vybranou, červená karta pro hostujícího obránce.
     
    61
    Falta se ujal míče a unikal na soupeřově polovině, přičemž se mu do cesty postavil Havlík. Ten si v souboji pomohl nedovoleným způsobem, a tak sudí vytahuje žlutou kartu.
     
    22
    Neuplynuly ani tři minuty a souboj Falty s Petrželou se opakoval. A stejně jako před chvílí skončil nedovoleným zákrokem hostujícího hráče. Sudí tak neměl jinou možnost, než Petrželovi žlutou kartu ukázat.

    Miroslav Fantal

    Branky: 47. Nešpor (Pilař), 80. Falta (Plšek) – 25. O. Šašinka, 87. Zajíc (Kalabiška)

    Karty:   77. Beneš (OLO), 79. Zahradníček (OLO) – 22. M. Petržela (SLO), 61. Havlík (SLO), 68. Navrátil (SLO), 86. Divíšek (SLO)   62. Šimko (SLO)


    Rohy: 6:7.
    SK Sigma Olomouc: Reichl – Zahradníček, Beneš (C), Jemelka, Vepřek – Greššák (37. Nešpor) – Texl (46. Pilař), Houska (90. Yunis), P. González, Falta – Plšek.
    Náhradníci: Mandous – Štěrba, Hála, Kerbr, Yunis, Nešpor, Pilař.

    1.FC Slovácko: Trmal – Divíšek, S. Hofmann, Mich. Kadlec, Šimko – M. Petržela (90. J. Krejčí), Havlík, V. Daníček (C), Navrátil (84. Sadílek) – O. Šašinka (67. Kalabiška) – Zajíc.
    Náhradníci: Daněk – Franič, Hellebrand, Vasiljev, Sadílek, Kalabiška, J. Krejčí.

    Rozhodčí: Berka – Moláček, Váňa
    bahis siteleri