Chabarovsk – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:3 (kon.)
Kazaň – Kunlun 5:0 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 5:4 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 4:1 (kon.)
Viťaz – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Omsk – Spartak Moskva 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Dynamo Moskva
Sobota 28.09.2019, 16:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:07 Jori LEHTERÄ - 4:1
     
    56:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže ti vzápětí chybují a je z toho čtvrtý gól. Po velice pěkné kombinaci obdržel JORI LEHTERÄ pěknou přihrávku z pravé strany a střelou mezi kruhy trochu se štěstím poslal puk těsně nad pravým betonem Kuzněcova.
    Asistence: Sergej Plotnikov a Vladimir Tkačov.
    48:23 Sergej PLOTNIKOV - 3:1
     
    48:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V době, kdy hosté už byli ve čtyřech, se domácí prosazují. Po velkém tlaku, kdy byl hostující brankář dlouho bez své hole, dostal SERGEJ PLOTNIKOV přihrávku na střed a ranou do horní části soupeřovy svatyně, do protipohybu gólmana, vrátil svému mužstvu dvoubrankový náskok.
    Asistence: Nail Jakupov a Vladimir Tkačov.
    33:32 André PETERSSON - 2:1
     
    33:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí už byli v pěti, avšak dřív, než se vyloučený hráč mohl zapojit do hry, nabruslil ANDRÉ PETERSSON do kruhu pro vhazování a přesně mířenou střelou otřel puk o vzdálenější tyč, od níž se kotouč odrazil za brankovou čáru.
    Asistence: Vadim Šipačov a Juuso Hietanen.
    22:23 Jevgenij KETOV - 2:0
     
    22:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté inkasují ve vlastní přesilovce a velkou vinu na tom nese Kuzněcov. Ten chtěl dojet nahozený puk, který se odrazil od zadního mantinelu, v poslední chvíli se to rozmyslel, ke kotouči se tak dostal JEVGENIJ KETOV, který tváří v tvář brankáři udělal kličku do forhendu a zamířil do zcela prázdné svatyně.
    Asistence: Ilja Kablukov.
    14:20 Jori LEHTERÄ - 1:0
     
    14:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól zápasu, JORI LEHTERÄ využil přihrávky zpoza brány a rychlou střelou do vzdálenějšího horního rohu nedal Kuzněcovovi šanci zareagovat.
    Asistence: Sergej Plotnikov a Vladimir Tkačov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 15. Lehterä (S. Plotnikov, Tkačov), 23. Ketov (Kablukov), 49. S. Plotnikov (Jakupov, Tkačov), 57. Lehterä (S. Plotnikov, Tkačov) – 34. A. Petersson (Šipačov, Hietanen)


    SKA Petrohrad: Melničuk (Nalimov) – Zub, Dyblenko, Rundblad, Zubarev, Galeňuk, Rukavišnikov, Zemčonok – S. Plotnikov (C), Lehterä (A), Tkačov – Karpov, Byvalcev, Kagarlickij – Děrgačov, Kemppainen, Jakupov – Ketov (A), Kablukov, Marčenko – Kuzmenko.
    Dynamo Moskva: Kuzněcov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Volkov, Ljamin, J. Zajcev, Grigorjev – Jaškin, Šipačov (C), A. Petersson – V. Kuljomin (A), Jefremov, Mojsejev – Tarasov, Igumnov, Brjukvin – Indrašis, Polygalov, Muranov – Michajlov.

    Rozhodčí: Gašilov, Olenin – Zacharov, Ponamarenko.
    bahis siteleri