Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Havířov – Litomyšl 11:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 1:11 (kon.) | Kobra – Písek 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 04.10.2019, 17:00 • ZS Kralupy nad Vltavou • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    58:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hra bez gólmana se Kralupům velmi rychle vymstila! Kotouč po rozehrávce převzal VÍT ŠINDELÁŘ, který se s ním velmi rychle otočil a z první ho poslal do odkryté branky, čímž zřejmě definitivně rozhodl dnešní utkání. Asistence: Erik Mareš, Adam Janoušek.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Soukup.
     
    57:16
    I přes zacloněný výhled vypálil tvrdě na Kmocha pod úhlem z pravé strany Filip Štibran! Ústecký gólman ale nakonec dokázal vyrazit kotouč svými betony. Přesto tlak na jeho branku neustává.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Tomáš Klapka – 2 min., napadení).
     
    48:02
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Aleš Drozda – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:22
    Kralupy právě vstřelily branku!
    A také se domácí dočkali jejího prvního využití! Ostře od modré pálil JAN ZEDEK, proti jehož střele neměla ústecká obrana sebemenší šanci! Asistence: Michal Hájek a Marek Němec.
     
    42:23
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Roman Brandner – 2 min., sekání).
     
    35:48
    Ovšem nouze o vyloučení v této třetině není ani na kralupské straně. Dvouminutový trest za nedovolené bránění tentokrát obdržel Filip Štibran.
     
    34:58
    Dveře na trestnou lavici Slovanu se dnes opravdu nezastaví. Po sedmi vteřinách ústecké hry v plném počtu zamířil na trestnou Erik Mareš, který si odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    32:51
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Matěj Harkabus – 2 min., hrubost).
     
    31:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Erik Mareš – 2 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Tomáš Soukup – 2 min., držení hole).
     
    29:07
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se i domácí dočkali! Po získání kotouče ve středním pásmu se Kralupští rychle vydali před Kmocha a do prostoru u jeho levé tyče zcela přesně nasměroval svou střelu JAROSLAV SRBEK. Asistence: Michal Hájek.
     
    27:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tuhle přesilovku si Kralupy za rámeček nedají! Slovan se již výhradně držel v útočném pásmu a ostřeloval soupeřovu branku. Odražené střely se posléze zmocnil PAVEL GOTTFRIED, který ji bleskově uklidil zpět mezi tři tyče kralupské branky. Bez asistence.
     
    26:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ani hra ve čtyřech nezabrání Slovanu od vstřelení další branky! Matěj Harkabus vysunul dopředu ADAMA JANOUŠKA, jehož rychlý brejk nadělal v kralupské obraně veliké zmatky a navíc dostal Slovan do tříbrankového náskoku. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    25:39
    Kralupy ale měly vzápětí další velkou šanci. To když se objevil s pukem zcela osamocený v mezikruží David Litera. Ještě před jeho vystřelením na branku jej ale zhákoval Tomáš Stuchlý, za což si vysloužil dvě minuty. Kralupský útočník pak už jen ve výhodě lehce vypálil na gólmana.
     
    24:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zdá se, jakoby se opakoval scénář z minulé třetiny! Po neúspěšné akci Kralup se zmocnil kotouče Slovan a rychlou kombinací vyslal do brejku MATĚJE HARKABUSE. Ten posléze nekompromisně vymetl mouchy v kralupské brance. Asistence: Pavel Gottfried a Vít Šindelář.
     
    21:56
    Těsně před branku si najížděl David Bradáček, který už byl v ideální palebné pozici. Kotouč se pokusil nasměrovat pod betony ústeckého gólmana, ten je ovšem včas a pevně sevřel.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Michal Hájek – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:11
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Tomáš Klapka – 2 min., držení).
     
    16:44
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Roman Brandner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    14:27
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Polata – 2 min., hákování).
     
    14:17
    Tak tohle byla velká šance v podání Jonáše Marka! Kralupský útočník dorážel kotouč těsně před brankou a mířil jej pod víko. Naproti tou ale Petr Kmoch v poslední chvíli vytáhl nahoru rameno a kotouč tak vyrazil.
     
    10:55
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Tot – 2 min., hákování).
     
    06:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Erik Mareš – 2 min., krosček).
     
    05:05
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól utkání! Po krátké souhře před brankou Krinwalda dorazil kotouč zcela přesně k pravé tyči PATRIK MATLOCH a posílá tak svůj tým do vedení! Asistence: Roman Brandner a Tomáš Stuchlý.
     
    03:05
    Tyč zazvonila po střele Aleše Drozdy od modré čáry. Ústečtí sice dokázali kotouč na malou chvíli vyrazit, přesto definitivně vytlačit domácí z pásma nedovedou.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 30. Srbek (Hájek), 44. Zedek (Hájek, Němec) – 6. Matloch (Brandner, Stuchlý), 25. Harkabus (Gottfried, Šindelář), 27. Janoušek (Harkabus), 28. Gottfried, 59. Šindelář (Mareš, Janoušek)


    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Šindelář) – Hes, Zedek, Klapka, Drozda, Hájek, Kučera – Srbek, Soukup, Kleveta, Pejchal, Štibran, Marek, Šmíd, Němec, Litera, Bradáček, Kočí, Januška (C).
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Volke) – Gottfried, Mareš, Jarábek, Stuchlý (A), Polata, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Macel, Brandner, Tot, Janoušek (A), Šindelář, Čermák.

    Rozhodčí: Plachý – Holada, Kába
    bahis siteleri