Kovo Praha – Most 7:2 (kon.) | Ústí n/L – Kert Park Praha 4:5 (0:1 po s.s.) | Karviná – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
LG AZ Hokej Bratislava
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
ŠK 98 Pruské
sk Neděle 06.10.2019, 14:00Extraliga (SK)
     
    39:47
    LG Green Staff Bratislava dáva gól! Domáci využívajú presilovú hru! Bilik nabil JOZEFOVI MINÁRIKOVI, ktorému strela sadla a rozvlnil sieť.

    Asistencia: Bilik
     
    29:14
    LG Green Staff Bratislava dáva gól! Domáci sa po množstve nepremenených šancí tešia z gólu. Varga prihral ADAMOVI FUMAČOVI a ten zavesil!

    Asistencie: Varga, Šalka
     
    27:31
    Pruské dáva gól! Hostia využívajú ďalšiu presilovku! Jednoduchá akcia, strela na Mendla, ktorý ju kryl, ale jeho spoluhráči nechali dorážať MARCELA CÍBIKA, ktorý zblízka skóroval!

    Asistencia: Karol Rehák
     
    22:24
    Pruské dáva gól! Len sedem sekúnd ubehlo a máme tu ďalší gól v sieti domácich! Strelil ho MARTIN ILONČIAK, ktorý sa v útočnom pásme dostal k loptičke a z prvej trafil najlepšie, ako mohol, presne medzi Mendlove betóny!
     
    22:17
    Pruské dáva gól! Hostia mali dobrý pohyb v útočnom pásme, Cíbik prihrával spoza brány, loptičku aj so šťastím dostal do siete VLADIMÍR BIELIK!

    Asistencia: Cíbik

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 30. Fumač (Varga, Šalka), 40. Minárik (Bilik) – 23. Bielik (Cíbik), 23. Ilončiak, 28. Cíbik (Rehák)


    LG AZ Hokej Bratislava: Mendl (31. Dubnický) – Bohuslav, Kanich (A), Varga, Minárik (C), Bilik, Slovák, Šulek, Čambalík, Fumač (A), Axamit, Šalka, Velčický, Tomkovič, Ondriska, Vavro, Bachynec, Dano, Jankůj, Dubnický
    ŠK 98 Pruské: Suchomel – Kapko (A), Rehák, Vozár (C), Bielik, Ilončiak, Cíbik (A), Rusnák, Čerepan, Krčmárik, Magut, Balga, D. Pagáč, P. Pagáč

    Rozhodčí: Kováčik – Vacula
    bahis siteleri