Česko – Řecko 1:1 (kon.) | Černá Hora – S. Makedonie 1:2 (kon.) | Finsko – Malta 4:0 (kon.)
Dánsko – Sev. Irsko 2:1 (kon.) | Skotsko – Litva 0:0 (kon.) | Rumunsko – Ukrajina 3:0 (kon.)
Francie – Ázerbájdžán 5:0 (kon.) | Irsko – Itálie 0:0 (kon.)
konec
Černá Hora
1:2 (1:2)
Severní Makedonie
Čtvrtek 10.10.2019, 17:00 • DG Arena Lješkopolje, Podgorica • Kvalifikace ME U21 • Skupina 6
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:56:49)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:16.
     
    Je konec! Ve druhém poločase jsme branku neviděli, a tak si Severní Makedonie odveze ze hřiště Černé Hory plný bodový zisk. Domácí měli velký tlak až v samém závěru zápasu, kdy ale opravdu srovnat mohli. Tento tlak se ještě vystupňoval, když Tosheski dostal druhou žlutou a mířil předčasně do sprch. Černohorci však už vstřelit branku nedokázali, a tak doma padli 1:2.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí se museli pro míč vrátit na svou obrannou polovinu a s jejich případným vyrovnáním to nevypadá vůbec dobře. Navíc následuje odkop Jankova.
     
    90+2
    Nyní už musel ale vytáhnout parádní zákrok hostující gólman! Skákavá střela totiž mířila k tyčce, jenže Jankov předvedl parádní reflex a ránu vytěsnil na rohový kop.
     
    90+1
    Černá Hora to zkusila vysokým centrem, ale Jankov nedal nikomu šanci na hlavičku. Vyskočil nejvýše, lapil míč a s rozehrávkou chvilku počká.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90
    Smolařem, který dostal ránu do obličeje byl Milić, jenž dnes takto dostal už podruhé. I tentokrát se však zvedl a bude pokračovat v zápase. Tomu se říká bojovník!
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Tak tohle není ani trochu hezký pohled! Tosheski chtěl odkopnout míč co nejvýše, jenže místo míče zasáhl velkým švihem nohou jen hlavu svého soupeře. K tomu jsou voláni zdravotníci a nevypadá to moc pěkně. Tosheski viděl za svůj zákrok samozřejmě druhou žlutou, a tedy červenou kartu!
     
    87
    Černohorci jsou s míčem opět na útočné polovině, kde měli k dispozici autové vhazování. Po něm se ale dostali k míči hosté, kteří ho odkopli na polovinu.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Tosheski (Severní Makedonie).
     
    85
    Domácí měli k dispozici další rohový kop, jenže bez nějakého většího efektu, opět. Prudký centr jen proletěl celou šestnáctkou bez jakéhokoliv zásahu.
     
    84
    Černá Hora se provinila dalším faulem na útočné polovině a už ji začíná velmi rychle docházet čas potřebný na srovnání současného stavu.
     
    83
    Ti sice zase získali po krátké chvilce míč zpět na své kopačky, jenže znovu toho nijak nevyužili. Jankov měl totiž k balónu nejblíže a sebral ho do svých rukavic.
     
    82
    Domácí hráč nyní zatáhl za dres svého soupeře, díky čemuž se dostal k míči v šestnáctce. Pozornosti rozhodčího to však neuniklo, tak se píská proti domácím.
     
    81
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Vukotić, přichází Grubac.

    Denisa Józsová

    Branky: 10. Skenderović – 14. Atanasov, 33. Atanasov (pen.)

    Karty:   32. Malešević (CHO), 47. Vukotić (CHO), 74. Milić (CHO), 78. Bakić (CHO) – 37. Zdravkovski (MAK), 68. Ristovski (MAK), 86. Tosheski (MAK)   88. Tosheski (MAK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:16.
    Černá Hora: Đukić – Malešević, Banović, Milić, Vucićević – Stijepović, Vukotić (C) (81. Grubac), Marković (57. Erakovic), Krnić (46. Bakić) – Skenderović (57. Kordić), Krstović.
    Náhradníci: Ljubanovic, Obradović, Bakić, Erakovic, Drinčić, Kordić, Grubac, Ceklić, Terzić.

    Severní Makedonie: Jankov – Todorski, Rufati, Lichina, Jovanov – Atanasov (C) (70. Tosheski), Zdravkovski, Daci (64. Ackovski) – Mitrovski (76. Serafimov), Ristovski, Churlinov (75. Trapanovski).
    Náhradníci: Bozhinoski, Antovski, Trapanovski, Serafimov, Tosheski, Stoshikj, Ackovski, Krstovski, Abaz.

    Rozhodčí: Klossner – Zgraggen, Zürcher (všichni SUI)
    thejrc.org